Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@berry4 píše:
A jinak- hračky lamaze jsem VŠECHNY A KOUPILA Z DRUHÉ RUKY Z mmb ZA TŘETINU CENY, než jsou v obchodech a vůbec všude, miminka je nestačí zničit, nám posloužily a ještě jsem je poslal dál za dobrou cenu, takže pro mne útrata mizivá![]()
pár hraček Lamaze máme z origo obchodů a na všech cedulkách a krabicích je Made in China. a když porovnám cenu těch co kupuju nových z ebay a těch na mmb nebo aukru tak je cena i dodací lhůta stejná, ale jinak souhlasím že nové z obchodu se to fakt nevyplatí!
Tak já mám ségru a snažej se o miminko takže chci koupit nové aby to vydrželo pro její malé máme dohodu ![]()
@paola white - tyjo, díky za odkaz, já na ebay kupuju normálně, ale tohle mě ještě nenapadlo hledat… no, tak už dražím tu úžasnou kočičku!!!
ach jo, to jsem nechtěla nic do 13tt kupovat!!!
@lilia81
tak ty máme taky
ale sundavá si je aby se nemusel tak namáhat pacholek jeden ![]()
Ahojky
. Právě před chvílí jsem na www.darovanek.cz koupila 3 hračky od Lamaze z černobílé kolekce pro ty nejmenší mimi - malému budou za 4 dny 2 měsíce
. Zítra by měla zásilka dorazit, tak se moc těším, co na to Vojtíšek řekne
. Objednali jsme chrastítka pandu a kytičku a mazlíčka mývala
. Doma máme robota Karlíka, ale ten je fakt až pro větší dítka - malý se na něj zatím bojí i sáhnout
.
Jejda - to je náhoda
…tak to moc zdravíme!
…to budou mít ti naši „chlapi“ určitě i stejný vkus ![]()
Lamaze je dobra volba, kdyz jeste neövlada pohyb rucickama, tak aspon to zasusti, kdyz se toho nejak dotkne
. a pak pozdeji frcel spendlik, ten se vyborne drzi a okusuje