6 týdnů, chceme si hrát :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
6.8.12 16:43
@berry4 píše:
A jinak- hračky lamaze jsem VŠECHNY A KOUPILA Z DRUHÉ RUKY Z mmb ZA TŘETINU CENY, než jsou v obchodech a vůbec všude, miminka je nestačí zničit, nám posloužily a ještě jsem je poslal dál za dobrou cenu, takže pro mne útrata mizivá :mrgreen: :palec:

pár hraček Lamaze máme z origo obchodů a na všech cedulkách a krabicích je Made in China. a když porovnám cenu těch co kupuju nových z ebay a těch na mmb nebo aukru tak je cena i dodací lhůta stejná, ale jinak souhlasím že nové z obchodu se to fakt nevyplatí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
6.8.12 16:52

Tak já mám ségru a snažej se o miminko takže chci koupit nové aby to vydrželo pro její malé máme dohodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
6.8.12 18:29

@paola white - tyjo, díky za odkaz, já na ebay kupuju normálně, ale tohle mě ještě nenapadlo hledat… no, tak už dražím tu úžasnou kočičku!!! :mrgreen: ach jo, to jsem nechtěla nic do 13tt kupovat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.8.12 18:38

@lilia81
tu už mám doma :lol: Maťovi se moc líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
6.8.12 20:08

@paola white - a ty ponožtičky!!! boží!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.8.12 20:38

@lilia81
tak ty máme taky :lol: ale sundavá si je aby se nemusel tak namáhat pacholek jeden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Irenea
7.8.12 10:46

Ahojky :). Právě před chvílí jsem na www.darovanek.cz koupila 3 hračky od Lamaze z černobílé kolekce pro ty nejmenší mimi - malému budou za 4 dny 2 měsíce :D. Zítra by měla zásilka dorazit, tak se moc těším, co na to Vojtíšek řekne :P. Objednali jsme chrastítka pandu a kytičku a mazlíčka mývala ;). Doma máme robota Karlíka, ale ten je fakt až pro větší dítka - malý se na něj zatím bojí i sáhnout :).

• Citovat
  • Upravit
5149
7.8.12 10:52

Taky Vojta :)já mám teda mladšího trošičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Irenea
7.8.12 11:09

Jejda - to je náhoda :) …tak to moc zdravíme! :mavam: …to budou mít ti naši „chlapi“ určitě i stejný vkus :lol:

• Citovat
  • Upravit
1
13.8.12 08:56

Lamaze je dobra volba, kdyz jeste neövlada pohyb rucickama, tak aspon to zasusti, kdyz se toho nejak dotkne :). a pak pozdeji frcel spendlik, ten se vyborne drzi a okusuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí