Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. ![]()
Krasny den vsem. Mam dotaz, dnes jsem byla u sve dr. kvuli tehotenstvi.
Na ultrazvuku mela dnes 6+1 a nevidela srdecni akci. Jinak rikala, ze zaklady plodu se vyyvji nebo ze je vidi.
V roce 2016 jsem prodelala potrat, 2017 se narodil syn. Letos v lednu opet potrat a nyni jsem opet tehotna, tak se trochu bojim, aby se vse vyvijelo jak ma. Ani na to moc nemyslim.. uz nevim, co vic bych pro to jeste mohla udelat. Beru vitaminy.. od dr utrogestan. Doufam, ze to nic neznamena a budu rada za vase zkusenosti ![]()
Krev mi vzala a radeji mi vypsala zadanku, co ldyby, ze jo 😔 😔
Někdy je srdíčko vidět později. U mě to bylo sice už 6+2, ale u někoho třeba až 7. týden. Uvidíš dál. ![]()
Mohlo být brzo..takhle na začátku je každý den strašně znát takže dnes na kontrole srdíčko nebylo vidět ale zítra už by klidně být mohlo…
U mě v 7tt taky nebylo má ic jsem pak měla kontrolu až v 11tt protože byly Vánoce a doktor měl dovolenou… dceri teď budou 3 ![]()
To je ten samý dotaz, který dnes vyběhl na jiném mateřském foru. Upřímně řečeno nechápu, proč psát tolik dotazů a pomalu na všechna fora
Co od toho někteří čekají? Vždyť to chce jenom chvíli počkat a dát tomu trochu času, ale hlavně být v pohodě a nestresovat!
Na co ti vypsala konkrétně tu žádanku? Sedni si doma do křesla, přečti si knížku, ber ty vitamíny a nechej miminko v klidu růst
Vždyť je ještě brzy a srdeční akce se může objevit později. Držíme palce, ať to dobře dopadne.
@Nowuka2 Já myslela jako 7tt. Třeba 7+0tt. Ale to je fuk, někdy je prostě ta akce později. ![]()
@Lu66 právě 6+ je 6 ukončených týdnů a probíhající 7 týden. 7+ je probíhající osmý týden.
@Vladusxx takze uz neni nadeje? Zase..😔 nekde jsem cetla, ze na konci 6 tydne by tam melo srdicko byt.
@Tynqta píše: Více
Naděje určitě je, záleží na délce a pravidelností cyklu, kdy byla ovulace. Já v 7. týdnu srdíčko taky neměla, za dva týdny bilo jako zvon.
@karkarka ja to mam prave strasne rozhazene..
tento test viz. fotka byl 25. 4. Takze si myslim, ze ovulace probehla nekdy okolo 13.4.
A posledni ms jsem mela 4.3. Ms jsem vzdy mela nepravidelnou.
Je to tedy už skoro 17let, co jsem tohle řešila, ale také přidám názor. Byla jsem tehdy těhotná plus mínus dle Mudr.6tyden a přesně si pamatuji když mi to sdělovala, že mi říkala, že nejde ještě vidět srdíčko a ať přijdu za dalších 14dni.Tam už videt bylo. Drzim palce ![]()