Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tynqta píše: Více
Tak ja mela posl ms 8.3. A ted jsem ve 12tt, to nak nevychazi, nebyla ta posl ms 4.4. Dle ovulace? No i tak to nevypada moc dobre, pokud to podle utz vypada tak male..
stopro uvidite pristi tyden na kontrole, ted s tim stejne nic nezmuzes a holt musis pockat.. ja mela 3zt, a vzdy kdyz to podle utz bylo mladsi, tak se to nevyvijelo.. ale stejne to nijak neovlivnis, tak se snaz nenervovat.. ![]()
@Anonymní píše: Více
Ja uz bych se nicemu nedivila, ale porad tajne doufam, ze to vyjde 😔
Nechci dávat falešné naděje. Ale to, že máš MS pravidelnou neznamená, že jednou se ti to nehnulo. Buď se prostě plod přestal vyvíjet nebo jsi měla pozdě ovu. Já měla ovu posunutou o dva týdny a nikdo se nepozastavil nad tím, že je plod menší. Pozvali si mě za týden a už byla i srdeční alce. To jen zas můj příběh, abys měla srovnání, ale uvidíš v pondělí. To by měl být plod aspoň povyrostlý. Srdeční akce může být klidně až 7+… Já u prvního měla akci vidět až 7+5, u druhého 6+2, takže vše je prostě dáno. Uvidíš a držím palce, dej zítra vědět!
@Unicorn5 Ta posunuta ovulace samorejme mozna je, ale 26.4. uz mela (slabe) pozitivni test…
@Unicorn5 nalez stejny jako pred tydnem a hcg kleslo. Bohuzel to nevyslo, takze ted uz je to 3zt..