6tá nemoc?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
11.10.12 13:59

Taky si myslím, že to bude ta 6tá nemoc..pupínky už miznou…jinak 5tá nemoc je spíše u starších dětí a mají červená líca-jako motýl..akorát teda dr. mi 6tou vyvrátil, protože na hlavě se prý nevyskytují. jinak díky za info ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.10.12 19:10

@nikkita já byla s malou u doktorky hned druhý den horeček a pak jsme měly přijít až když jí naskáčou pupínky.. A doktorka potvrdila 6 nemoc a jak už jsem psala - měla to hodně po hlavičce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
12.10.12 11:00

Jj, ne vše jak píší v odborných článcích, se podle toho musíme řídit…Jen můj dr. to nepoznal(ale jinak je kvělý dr.). Pupínky už zmizely, tak už má malá klid. Ještě k těm horečkám, je možné z horeček, že by se oprudila na zadečku? mažu ji to sudocremem, už se to lepší, ale nechápu, z čeho ji to naskákalo..přebaluji v noci 2-3×, aby byla v suchu.. :nevim: A taky k těm průjmům, už nekadí zeleně, ale pořád to nejsou ty „míchané vajíčka“.Pouze kojím. Dr. mi už řekl, abych začala s příkrmy(dušená zelenina atd.)-(měla por. váhu 3150g, pak přibývala necelé 1kg měs. a na posl. kontrole přibrala 420g, tak proto navrhl příkrmy, že už je to málo-to měla 4měs.-teď už 5),ale moc se mi do toho nechce :( když mlíčko mám. Měla prý asi střevní virózu, tak myslíte, že se ta stolice zlepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
12.10.12 11:01

Teď váží v 5měs. 7 kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
13.10.12 10:25

Ahoj holky, tak náš malej měl ve středu vysoky horečky, ve ctvrtek nizsi, vcera už dobrý, ale dneska se osypal…nemá moc chut na jídlo, je nevrlej, protivnej ..no asi 6. nemoc, i když jsem si prvně myslela, že to jsou zuby… chtěla jsem se zeptat, myslíte, že bychom mohli jít na chvilku ven do kočárku na procházku??(ne mezi děti) má 8. měsíců…nebo se musí ležet a být doma?

nikittko náš malej má taky trošku průjem a opruzenej zadek brutálně(mažu sudocrem), ted mu vařím jen mrkev a rýži, tak snad se to zlepší, taky doufam:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
29.7.18 07:42

6tá nebo něco horšího?

Prosím zkušenosti a rady.
Dcera má 7měsíců, ve středu začaly teploty a natekla ji dáseň. Logycky jsem očekávala zub. V noci na sobotu měla uz 40 horečky, rano zoubek vykoukl a s ním vykoukla i vyrážka. Prvně na tělíčku, večer už i na rukách a pár pupínků v obličeji. Šla spát už bez teploty. Což by na 6tou odpovídalo, syn to měl hodně podobné. Jenže ráno jsem z postýlky vytahla úplně osypaný dítě :roll:
U dr. jsem nebyla, teplotu jsem přikládala tomu zubu.
Přikládám foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85256
29.7.18 08:43

@1mila2 to bych sla na pohotovost asi dnes. Je to vystouple? 6-ta nemoc nesmi byt vystoupla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
29.7.18 09:25

Jela bych někam k lékaři.. Je to rozsáhlé… Pak dejte vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
29.7.18 09:26

Hele ja bych zbytečně neplasila na pohotovosti. Moje deti byly taky hodne osypane, jak to tvoje. Pokud uz je bez teplot a relativně ok, tak neni důvod se stresovat. Pokud chceš mit klid na dusi, muzes zitra jít k doktorce.

• Citovat
  • Upravit
2193
29.7.18 09:29

No já nevím…me tohle Teda přijde dost silná vyrážka… A navíc teploty 40..ja bych jela i kvůli případně infekčnosti pro okolí bych byla opatrná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
29.7.18 11:58

Tak jsem plasila a jela. 40 horecky jsou u toho bezny. Uz ve dverich mi doktor rekl ze to bude 6ta. Koukl na to a rikal ze je to ono (pritom to ma vystouple a na osah je jak struhadlo). A takhle hodne to ke kvuli tomu, ze je horko. V zime by to tolik videt nemela :palec: mam zmirnovat fenistil kapkama. Ze to zmizi o den driv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
29.7.18 13:13

@1mila2 super mě to přišlo trochu jako spalnicky ale nechtěla jsem jako naprostý laik vyvolávat paniku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85256
29.7.18 17:50

@1mila2 to je divny. My jednou skoncili v nemocnici a ja tipovala sestou a tam mi rekli, ze ta to neni urcite, protoze nesmi byt ta vyrazka vystoupla prave.

@kavulenka me taky, ale nechtela jsem taky plasit, kdyz uz nema horecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
29.7.18 20:18

@blumen no mě ty vyrážky upřímně děsí.. Malé se objevit tohle tak mám paniku jak blázen, ale dr. Ji viděl což je dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí