Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj maminky, tak naší slečně už bude 6let a já nevím jaký dárek by jí udělal radost. Proto se obracim s radou na vas. Děkuji za tipy.
Ahoj mi kupovali našemu k narozkám tablet. Věděli jsme že ten mu udělá největší radost. Ale ty sama musíš vědět co by jsi tvoje malá přála.
![]()
@kristynaho my měli narozeniny v červnu tak dárek byl jasný taška do školy, pak lego friends a dort.
@Delfínek.W právě, že také premyslim o tabletu nebo o radiu, ale jsem pořád na vážných. ![]()
@EvaG my jdeme do školy az za rok. Takže tašku budeme mít pod stromeckem.
Holky, hraček máme hodně, tak jich či koupit právě něco už skoro pro školáky. ![]()
My budeme kupovat jako hlavní dárek koloběžku a pak ještě Gelarti samolepky a dvě knížky. Pak vím, že ještě určitě dostane od prarodičů společenskou hru a CD s pohádkami od Svěráka (mluvené slovo). Tablet, mobil, CD přehrávač apod. si schováváme na dobu, kdy to bude chtít opravdu ona sama, zatím s tím naštěstí nepřišla.
Jinak co myslím, že potěší skoro každou holčičku, tak nějaké parádění, naše miluje tvoření, tak nějakou kreativní sadu, třeba teď letí ty gumičky. Kolo asi máte, co nějaké jiné sportovní potřeby? Společenskou hru - těch je taky velký výběr. Nebo to Lego Friends, jestli holčička ráda staví.
@kristynaho tablet u nás nadělil ježíšek, s tím, že jsem ji tam stáhla aplikace pro předškoláky, má tam pohádky a písničky, takže doporučuji.
Jinak u nás vede lego friends, jak jsem psala, dlouho jsem ji to nekupovala skrz malýho, takže u nás letos nadělí ježíšek. ![]()
No a pak asi teda knížky, společenský hry, gumičky atd.
@EvaG Nedala by jsi mi odkaz na tu aplikaci pro předškoláky? ![]()
@Delfínek.W přímo odkaz ne, ale zkus pohledat na netu treba brumikova skolicka pisi z mobilu tak bych nic nenasla a nebo zkus pohledat v jinych diskuzich.
@kristynaho píše:
Ahoj maminky, tak naší slečně už bude 6let a já nevím jaký dárek by jí udělal radost. Proto se obracim s radou na vas. Děkuji za tipy.
U nás vedla kuchyňka, koloběžka, rádio s cd přehrávačem, šaty víly z Ledového království, kabelka, tablet (ten jen do auta), kasička bankomat… Nedostala to všechno najednou, ale to jsou dárky, ze kterých měla největší radost poslední narozeniny, svátky, vánoce..
@kristynaho
poslednu dobu mali celkom uspech 3d skladacky, puzzle , poznas to? Nam sa najviac pacili skladacky lodi a historickych peknych budov