6. týden těhotenství bez viditelného embrya a srdeční akce

10
25.1.24 13:29

Nejspíš 7-8tt bez viditelného embrya a ❤️

Dobrý den, mám se obávat oprávněně? Jsem tak v 7-8tt+ v minulém týdnu byl doktor spokojený, že vidí těhotenství a tak mě objednal na další týden co se týká srdeční akce. Nicméně bohužel nic nevidel, jen gestační váček, že je to 50/50 a možná ještě míň. Bojím se další kontroli a doufám, že je ještě malá naděje..

Příspěvek upraven 25.01.24 v 18:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1948
25.1.24 13:39

No moc mě to mrzí, ale obávám se, že pokud nešel vidět ani plod… :( Srdíčko by se mohlo objevit později, ale plod podle mě ne..

Nemůže být posunutá ovulace? Že bys měla „mladší těhotenství?“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.1.24 13:48

@Snazilka2022 no to právě nevím, já popravdě ani nevím přesně v jakém týdnu jsem či nejsem. Objednává mě na každý týden a vlastně 14 dní nejdříve nic nevidel. Já moc dobre z pozitivních testu věděla, že jsem a brzo jsem k němu šla jen kvůli tomu, ze jsem predtim měla problém s progesteronem. Když nic nevidel tak mi nasadil utrogestan. A něco málo prave viděl minuly týden kdy potvrdil, že těhotenství je tam, kde má, že je to možná ten 5tt, dnes tam slo vidět takový černý velký vajicko ale bílou smouhu nebo něco v tom nevidel. Nicméně těhotenství jsem zjistila 28 prosince z testu a to muselo byt opravdu brzo😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.24 14:04

Výdrž týden snad už bude srdíčko, taky jsem měla až mezi 7-8tyd.,v 6 nic jen plodovy a žlout. váček. Preji ať je vše v pořádku :hug:

• Citovat
  • Upravit
10
25.1.24 14:09

No furt si dávám naděje, že třeba je to ještě brzo, jelikož sám řekl, že se to podle MS počítat nebude..ale nepotěší tě slova no je to 50/50, možná míň, aspoň se vám podařilo otěhotnět… 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15448
25.1.24 14:13
@Marie160 píše:
@Snazilka2022 no to právě nevím, já popravdě ani nevím přesně v jakém týdnu jsem či nejsem. Objednává mě na každý týden a vlastně 14 dní nejdříve nic nevidel. Já moc dobre z pozitivních testu věděla, že jsem a brzo jsem k němu šla jen kvůli tomu, ze jsem predtim měla problém s progesteronem. Když nic nevidel tak mi nasadil utrogestan. A něco málo prave viděl minuly týden kdy potvrdil, že těhotenství je tam, kde má, že je to možná ten 5tt, dnes tam slo vidět takový černý velký vajicko ale bílou smouhu nebo něco v tom nevidel. Nicméně těhotenství jsem zjistila 28 prosince z testu a to muselo byt opravdu brzo😞

No jestli už 28. Prosince byl pozitivní test, tak bych počítala s tou špatnou variantou :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
25.1.24 14:23

@Marie160 nebojte, nemusí to být tak zlé :srdce: já na kontrole v 5+5 měla taky pouze gestační váček, a za týden na kontrole před revizi, tam byl už i plod a za další týden srdíčko :srdce: momentálně jsem v 21tt a vše je v pořádku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15300
25.1.24 14:24

Taj teď jsi na přelomu 8 a 9 tt ne? Jestli jsi 28.12 měla pozitivní těhotensky test..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15448
25.1.24 14:30
@sarinkaa píše:
@Marie160 nebojte, nemusí to být tak zlé :srdce: já na kontrole v 5+5 měla taky pouze gestační váček, a za týden na kontrole před revizi, tam byl už i plod a za další týden srdíčko :srdce: momentálně jsem v 21tt a vše je v pořádku :*

Ale zakladatelka měla 28.12. Pozitivní test, je v 8.tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
25.1.24 14:39

@ivašot. Tak na to jsem nekoukala :oops: v prvním příspěvku psala cca 6tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.1.24 14:50

Ano, 28.12 jsem měla pozitivní test, ale slabě, pak jsem byla poslána na krev, kde mi před 14 dny řekl, že to muselo byt cely posunutý a že minulý týden odpovídá 5tt…jelikož před 14 dny v děloze ještě nic neviděl. Před týdnem malý gestační váček a dnes větší ale prostě nic dál. Ano, taky jsem z toho všelijaká když mi gyndar neřekne v jakým přesně a nejdříve je to dobrý a pak špatný, a do smíchu mi určitě není:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
25.1.24 14:52

No, může to těhotenství být mladší, v takovém případě by čas pomohl a mohla by být ještě naděje. Kdyby to byl opravdu 6 +, tak to může být mimoděložní nebo jinak neprosperující. Držím pěsti. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.1.24 15:00

@Blanka991911 Mimodelozni mi před týdnem vyloučil jelikož mi řekl, že je tam kde má a že je to v pořádku, ale radovat se mám za týden až uvidíme srdíčko. Bohužel…ano, připravuju se i na druhou variantu..
Jen k tomu byla dlouhá cesta, navíc jsem otěhotněla přes prášky, po kterých se moc neotěhotní..orgametril..nevím proč tomu tak je, první těhotenství proběhlo v pořádku…😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
25.1.24 17:17

Já byla na první kontrole 7+0, vidět byl jen prázdný gestační váček, doktorka mě poslala na WC, ať se zkusím ještě vyčůrat a po návratu byly v gestačním váčku rovnou dvě srdíčka. Se synem to bylo předtím asi to samé, ale to byla jiná doktorka, která se moc nezdržovala. Když už mělo bít srdíčko, viděla taky něco co neodpovídalo, objednala mě za měsíc a to už odpovídalo přesně, takže to mělo být vidět. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11330
25.1.24 17:24
@Marie160 píše:
Ano, 28.12 jsem měla pozitivní test, ale slabě, pak jsem byla poslána na krev, kde mi před 14 dny řekl, že to muselo byt cely posunutý a že minulý týden odpovídá 5tt…jelikož před 14 dny v děloze ještě nic neviděl. Před týdnem malý gestační váček a dnes větší ale prostě nic dál. Ano, taky jsem z toho všelijaká když mi gyndar neřekne v jakým přesně a nejdříve je to dobrý a pak špatný, a do smíchu mi určitě není:)

To uz jsi tak v 8tt, podle testu. On te asi nechce stresovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky