Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, v 1.těhu 1500, za pár dní to kleslo na 600 a spustil se potrat.. a u syna přes 11400.
Ale pokud jsi 6+1, tak to jsi už v 7tt. Je ale potřeba udělat za 2 dny kontrolní náběr krve, jestli se hladina zdvojnásobuje.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dle poslední MS bych měla být přibližně 6+1 dnes jsem byla na hcg a mám pouze 384,25, což u všech tabulek je na 6.tyden opravdu málo. Za dva dny půjdu znovu a příští týden mám jít k doktorce na ultrazvuk. Mám za sebou biochemické a také zamlkle těhotenství. Můžete mi říct vaše reálné zkušenosti s množstvím hcg v období 6.tydne? U mě je to dost málo co? Měl jste někdo také takto málo a nakonec dopadlo vše dobře? Moc děkuji![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dle poslední MS bych měla být přibližně 6+1 dnes jsem byla na hcg a mám pouze 384,25, což u všech tabulek je na 6.tyden opravdu málo. Za dva dny půjdu znovu a příští týden mám jít k doktorce na ultrazvuk. Mám za sebou biochemické a také zamlkle těhotenství. Můžete mi říct vaše reálné zkušenosti s množstvím hcg v období 6.tydne? U mě je to dost málo co? Měl jste někdo také takto málo a nakonec dopadlo vše dobře? Moc děkuji![]()
Já měla takto nízké při mimoděložním těhotenství a tak se bojím, že vám těhotenství také nedopadne dobře. 🥺 I když máte potvrzené těhotenství v děloze. Přeji, aby se to nakonec vyvinulo dobře. 🍀 🍀 🍀
@AndreaEllen píše:
Já měla takto nízké při mimoděložním těhotenství a tak se bojím, že vám těhotenství také nedopadne dobře. 🥺 I když máte potvrzené těhotenství v děloze. Přeji, aby se to nakonec vyvinulo dobře. 🍀 🍀 🍀
Já to teda pochopila tak, že na UZ ještě nebyla. Při tak nízké hodnotě ještě ani nic není vidět.
@Anonymní píše:
To jsem mela 5+0 a bohuzel i tak to skoncilo spatne, treba byla posunuta ovulace?
@AndreaEllen nemám to ještě potvrzené. Na ultrazvuk jdu příští týden. Šla jsem jen sama na test krve.
Můžu se zeptat… Jak ti řešili mimoděložní těhotenství? Co je to za zákrok? ![]()
@LucieKLuc to asi moc ne. Měla jsem potvrzenou přicházejí ovulaci z ultrazvuku a plánovaný pohlavní styk. Takže týden bude odpovídat. Max dny se můžou lišit ![]()
@Anonymní píše:
@AndreaEllen nemám to ještě potvrzené. Na ultrazvuk jdu příští týden. Šla jsem jen sama na test krve.
Můžu se zeptat… Jak ti řešili mimoděložní těhotenství? Co je to za zákrok?
Tak je dobré test zopakovat, jestli hodnota roste jak má. Dle toho budeš mít jasno.
@Anonymní píše:
@LucieKLuc to asi moc ne. Měla jsem potvrzenou přicházejí ovulaci z ultrazvuku a plánovaný pohlavní styk. Takže týden bude odpovídat. Max dny se můžou lišit
Mhmm, skoda, ale hlavni je, aby te zdojnasobovalo kazde 2-3dny
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat… Jak ti řešili mimoděložní těhotenství? Co je to za zákrok?
Hospitalizovali mě a udělali laparoskopickou operaci. Jedná se o operaci skrze břicho. Udělají 3 dírky a co je třeba odstraní.
@korn123 já to pochopila tak, že když je autorka cca 6+1 bylo jí to řečeno u doktorky. Vidět to jde, jinak by mi na mimoděložní těhotenství nepřišli. 🙏
@AndreaEllen píše:
@korn123 já to pochopila tak, že když je autorka cca 6+1 bylo jí to řečeno u doktorky. Vidět to jde, jinak by mi na mimoděložní těhotenství nepřišli. 🙏
Zakladatelka pak sama psala, že na UZ ještě nebyla ![]()
@AndreaEllen a po jak dlouhé době se pak může žena znovu snažit? podařilo se ti po tom zákroku otěhotnět? Pokud teda nevadí, že se ptám ![]()
Ahoj holky, dle poslední MS bych měla být přibližně 6+1 dnes jsem byla na hcg a mám pouze 384,25, což u všech tabulek je na 6.tyden opravdu málo. Za dva dny půjdu znovu a příští týden mám jít k doktorce na ultrazvuk. Mám za sebou biochemické a také zamlkle těhotenství. Můžete mi říct vaše reálné zkušenosti s množstvím hcg v období 6.tydne? U mě je to dost málo co? Měl jste někdo také takto málo a nakonec dopadlo vše dobře? Moc děkuji