6.tyden a hodnota hcg v krvi

Anonymní
5.6.23 20:03

6.tyden a hodnota hcg v krvi

Ahoj holky, dle poslední MS bych měla být přibližně 6+1 dnes jsem byla na hcg a mám pouze 384,25, což u všech tabulek je na 6.tyden opravdu málo. Za dva dny půjdu znovu a příští týden mám jít k doktorce na ultrazvuk. Mám za sebou biochemické a také zamlkle těhotenství. Můžete mi říct vaše reálné zkušenosti s množstvím hcg v období 6.tydne? U mě je to dost málo co? Měl jste někdo také takto málo a nakonec dopadlo vše dobře? Moc děkuji :srdce: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
245
5.6.23 20:11

Ahoj a kdy jsi měla první pozitivní test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
5.6.23 20:15

Ahoj, v 1.těhu 1500, za pár dní to kleslo na 600 a spustil se potrat.. a u syna přes 11400.

Ale pokud jsi 6+1, tak to jsi už v 7tt. Je ale potřeba udělat za 2 dny kontrolní náběr krve, jestli se hladina zdvojnásobuje.

@Anonymní píše:
Ahoj holky, dle poslední MS bych měla být přibližně 6+1 dnes jsem byla na hcg a mám pouze 384,25, což u všech tabulek je na 6.tyden opravdu málo. Za dva dny půjdu znovu a příští týden mám jít k doktorce na ultrazvuk. Mám za sebou biochemické a také zamlkle těhotenství. Můžete mi říct vaše reálné zkušenosti s množstvím hcg v období 6.tydne? U mě je to dost málo co? Měl jste někdo také takto málo a nakonec dopadlo vše dobře? Moc děkuji :srdce: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.23 20:33
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dle poslední MS bych měla být přibližně 6+1 dnes jsem byla na hcg a mám pouze 384,25, což u všech tabulek je na 6.tyden opravdu málo. Za dva dny půjdu znovu a příští týden mám jít k doktorce na ultrazvuk. Mám za sebou biochemické a také zamlkle těhotenství. Můžete mi říct vaše reálné zkušenosti s množstvím hcg v období 6.tydne? U mě je to dost málo co? Měl jste někdo také takto málo a nakonec dopadlo vše dobře? Moc děkuji :srdce: :mavam:

Já měla takto nízké při mimoděložním těhotenství a tak se bojím, že vám těhotenství také nedopadne dobře. 🥺 I když máte potvrzené těhotenství v děloze. Přeji, aby se to nakonec vyvinulo dobře. 🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
5.6.23 20:35
@AndreaEllen píše:
Já měla takto nízké při mimoděložním těhotenství a tak se bojím, že vám těhotenství také nedopadne dobře. 🥺 I když máte potvrzené těhotenství v děloze. Přeji, aby se to nakonec vyvinulo dobře. 🍀 🍀 🍀

Já to teda pochopila tak, že na UZ ještě nebyla. Při tak nízké hodnotě ještě ani nic není vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.23 20:50

@Anonymka 01 cca před 10 dny. Tenká druhá čárka

• Citovat
  • Upravit
4089
5.6.23 20:51
@Anonymní píše:

To jsem mela 5+0 a bohuzel i tak to skoncilo spatne, treba byla posunuta ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.23 20:54

@AndreaEllen nemám to ještě potvrzené. Na ultrazvuk jdu příští týden. Šla jsem jen sama na test krve.
Můžu se zeptat… Jak ti řešili mimoděložní těhotenství? Co je to za zákrok? :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.23 20:57

@LucieKLuc to asi moc ne. Měla jsem potvrzenou přicházejí ovulaci z ultrazvuku a plánovaný pohlavní styk. Takže týden bude odpovídat. Max dny se můžou lišit :?

• Citovat
  • Upravit
4385
5.6.23 21:00
@Anonymní píše:
@AndreaEllen nemám to ještě potvrzené. Na ultrazvuk jdu příští týden. Šla jsem jen sama na test krve.
Můžu se zeptat… Jak ti řešili mimoděložní těhotenství? Co je to za zákrok? :,(

Tak je dobré test zopakovat, jestli hodnota roste jak má. Dle toho budeš mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4089
5.6.23 21:01
@Anonymní píše:
@LucieKLuc to asi moc ne. Měla jsem potvrzenou přicházejí ovulaci z ultrazvuku a plánovaný pohlavní styk. Takže týden bude odpovídat. Max dny se můžou lišit :?

Mhmm, skoda, ale hlavni je, aby te zdojnasobovalo kazde 2-3dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.23 21:09
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat… Jak ti řešili mimoděložní těhotenství? Co je to za zákrok? :,(

Hospitalizovali mě a udělali laparoskopickou operaci. Jedná se o operaci skrze břicho. Udělají 3 dírky a co je třeba odstraní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.23 21:12

@korn123 já to pochopila tak, že když je autorka cca 6+1 bylo jí to řečeno u doktorky. Vidět to jde, jinak by mi na mimoděložní těhotenství nepřišli. 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
5.6.23 21:13
@AndreaEllen píše:
@korn123 já to pochopila tak, že když je autorka cca 6+1 bylo jí to řečeno u doktorky. Vidět to jde, jinak by mi na mimoděložní těhotenství nepřišli. 🙏

Zakladatelka pak sama psala, že na UZ ještě nebyla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.23 21:15

@AndreaEllen a po jak dlouhé době se pak může žena znovu snažit? podařilo se ti po tom zákroku otěhotnět? Pokud teda nevadí, že se ptám :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex