Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud jsi měla MS, tak je pravděpodobnost těhotenství velice nízká.
@xavierka MS mám teďka 4. den, už jen takovou slabší, ale jednou mě tak divně píchlo uprostřed v podbřišku, nevím, jestli je to stále ozývající se MS nebo by to mohlo být uhnizďování. Už jsem z toho docela na nervy, protože si teď nemohu dovolit být těhu.
@evca231 píše:
@xavierka MS mám teďka 4. den, už jen takovou slabší, ale jednou mě tak divně píchlo uprostřed v podbřišku, nevím, jestli je to stále ozývající se MS nebo by to mohlo být uhnizďování. Už jsem z toho docela na nervy, protože si teď nemohu dovolit být těhu.
Během menstruace se ti vajíčko určitě neuhnizdi.
Klid, těhotná nejsi. Menstruaci jsi dostala. Test je zbytečný.
@JancaS84 píše:..
Během menstruace se ti vajíčko určitě neuhnizdi.
Klid, těhotná nejsi. Menstruaci jsi dostala. Test je zbytečný.
Nó, mě by zajímalo jak jste vtom zápalu vášně došli na to, že máte protrhlý kondom, aniž by se přítel udělal?? ![]()
A ještě k tomu, když jsi dostala menstruaci??
![]()
Nó, mě by zajímalo jak jste vtom zápalu vášně došli na to, že máte protrhlý kondom, aniž by se přítel udělal?? ![]()
![]()
@evca231 píše:
No, nechci tvůj problém nějak zlehčovat, ale víš, kde mě všude píchá? ![]()
Teď vážně, moc se pozoruješ a hledáš problém tam, kde není.
Přeji krásné a bezstarostné sny. ![]()
@stinga píše: ..ona to tu píše každý den, od toho 27.5.
Aha, to mi asi uniklo. Mám štěstí jen na tu blaznivku s antikoncepci co tehotni každej měsíc 3×.
@Černá Madonna píše:
Nó, mě by zajímalo jak jste vtom zápalu vášně došli na to, že máte protrhlý kondom, aniž by se přítel udělal??
Vždy radši pro jistotu kontrolujem, jestli je vše ok.
Nějak jsem z toho byla nervní a jen chtěla svěřit svůj problém, tak děkuji, že jste mě na večer uklidnily ![]()
@Černá Madonna píše:
Nó, mě by zajímalo jak jste vtom zápalu vášně došli na to, že máte protrhlý kondom, aniž by se přítel udělal??
A ještě k tomu, když jsi dostala menstruaci??No, nechci tvůj problém nějak zlehčovat, ale víš, kde mě všude píchá?
Teď vážně, moc se pozoruješ a hledáš problém tam, kde není.
Přeji krásné a bezstarostné sny.
Vím, asi teď vypadám jako blázen, ale tohle se mi stalo poprvé a byla jsem z toho docela na větvi. Děkuju za slova útěchy ![]()
@evca231 píše:
Vím, asi teď vypadám jako blázen, ale tohle se mi stalo poprvé a byla jsem z toho docela na větvi. Děkuju za slova útěchy
Nemáš zač děkovat. Taky jsem byla mladá a se spoustou věcí jsem si nevěděla rady. ![]()
Tak uvidíš, jak na tom budeš za měsíc. ![]()
Zdravím, s přítelem nám 27.5. prasknul kondom - nevím, jak se to mohlo stát, dle mého jsme nic špatně neudělali a kondom byl normálně durex. Nicméně jsme si toho všimli včas a hned přestali. Přítel nedosáhl vyvrcholení. Bylo to 4 dny před očekávanou MS, která přišla na čas, a tak se chci zeptat, jestli je nějaká možnost, že bych byla těhotná, i přesto, že jsem dostala menstruaci v očekávaném termínu. Test si samozřejmě udělám, jen je na něj moc brzy.