Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,
za měsíc letíme k moři a syn bude mít 7 měsíců. Řeším jaký kočár s sebou vzít.
Mám bugaboo buffalo, zatím je v korbě hodně v něm spí na zahradě. Na dovolenou bych vzala už jen sportovní nástavbu…nicméně kočár je dost robustní, tak řeším, zda nevzít už jen golfky? Ale není na to moc malý? Mám golfky Maclaren takové ty velké nevím teď přesně ten typ, jdou do lehu..Nebo jsem se dívala, zda nekoupit nějaký lehounký kočár vyložene do letadla…jak jste to řešily vy?
Děkuji
Ahoj! Ja kvůli tomu koupila skladné golfky, nevzpomenu si na jméno, ale daly se krásně složit jednou rukou, vzít je do obalu a přes rameno. Dneska bych koupila bazarové, ptz ti je stejně v letadle obouchaji. My je odevzdávali před vstupem do letadla. Malý je u moře hodně užil na spinkání. ![]()
@Deneriss buď vem ty golfky, které máte nebo kup na bazaru golfky, nějaké lehké a levné, oni s nimi také v tom letadle nezacházejí nejlíp, může se stát, že se i poškodí
@skorovpohode @stinga a nevadí golfky pro tak malé dítě? Když jdou do lehu tak by neměly vadit že?
Pokud neplanujete pobyvat jen v resortu, ale treba i celodenni vylety - radsi bych volila robustnejsi, aby se tam dobre vyspal. Neni problem prepravit letadlem klidne dvojdilny kocar - jen abys mela nejaky „obal“ na sedaci cast; kdyby prselo, umazal se..
Pokud v resortu nebudete, koupila bych na miste za par ecek skladaci slunecnik, aby kocar stal vzdy ve stinu. Pak pro dalsi zastineni pouzivam velkou lehounkou plenu - pri lehkem primorskem vetriku se nevytvori zadny sklenik.
Vubec nechapu, proc tolik myslet na tu prepravu letadlem - stejne se to bud posle do zavazadloveho prostoru hned, nebo odevzda pred nastupem. A jde o par hodin. Usetrit praci tem, co to nakladaji? Nechat si odrit nejaky pekny novy kocar? Jde snad o to, aby to bylo pohodlne pro to mimino. Rikam jako matka dvou deti, co zije v zahranici a za rodinou leta fakt dost casto ![]()
Brala jsem staré klasické golfky, lehoučké, skladné jednou rukou, polohovací do lehu, aby dítě mohlo chrnět na letišti a při přesunu do hotelu ![]()
Já bych vzala ty obyc golfky, hlavně, aby si tam mohlo mimco lehnout a zbytek je celkem fuk, oni zaberou v čemkoliv si myslím
a kdyby ti to při přepravě poškodili nebo nedejboze ztratili, zas tak moc se nestane.
@Deneriss píše:
@skorovpohode @stinga a nevadí golfky pro tak malé dítě? Když jdou do lehu tak by neměly vadit že?
ten týden na dovolené to dítěti vadit nebude, a když jdou do lehu, tak už vůbec ne - jsou země, kde vůbec korbičky nepoužívají a dítě jde ihned do golfek
@Capretta jde o to, že ten bugaboo je dost robustni a docela těžký a právě dvoudílný no
no zkusím jak bude vypadat v těch golfkách zda mu budou pohodlné a kdyžtak vezmu to, máme v plánu zatím jen resort, vyloženě relax ![]()
Kdyz vidim, jak se na letisti zachazi s kocary a ze je zazrak ze prijdou golfky vcelku, tak bych na ten tyden vzala ty nejobycejnejsi co jdou do lehu… dvoudilne urcite ne, oni nejsou leckdy schopni dodat ani ty jednodilne golfky vcelku se vsemi castmi, natoz hledat 2 dily:-D
@Deneriss pořídila bych ty golfky, které jdou jako příruční zavazadlo na palubu.
Určitě ještě využijete.
Mrkni na video, trendy baby má věnované video kočárkům do letadla, např.
Příspěvek upraven 01.02.22 v 12:51
Nevim, kdyz jsem litala s detma, tak jsem kočár-golfky odevzdavala pred nástupem do letadla a hned pri vylejzani byl připraveny bud u schudku nebo u tubusu a nijak obouchany nebyl - nešel do klasického zavazadlového prostoru s ostatními kufry…
McLaren jsou kvalitni golfky a pokud jdou do lehu, tak bych vzala je a odevzdala je az pri odletu pred vstupem do letadla, nedavala je odbarvit s kuframa, co pak s ditetem na ruce na letišti…
@Hanka1 píše:
Nevim, kdyz jsem litala s detma, tak jsem kočár-golfky odevzdavala pred nástupem do letadla a hned pri vylejzani byl připraveny bud u schudku nebo u tubusu a nijak obouchany nebyl - nešel do klasického zavazadlového prostoru s ostatními kufry…
McLaren jsou kvalitni golfky a pokud jdou do lehu, tak bych vzala je a odevzdala je az pri odletu pred vstupem do letadla, nedavala je odbarvit s kuframa, co pak s ditetem na ruce na letišti…
když jsem posledně letěla s golfkama, tak jsem je samozřejmě odevzdala také až před vstupem do letadla u schůdků - nicméně při příletu tam nebyly a posádka mi řekla, že vyjedou na páse s kuframa - tam také nevyjely a až po splašeném hledání jsem je nalezla ležet úplně vzadu v letištní hale u zdi rozdělané na dvě části - stříška a to ostatní, přestože jsem je zanechala vcelku, byly špinavé a celé omlácené - takže mám tuhle zkušenost a kdybych ještě někdy letěla s malým dítětem, tak zakoupím na bazaru jakékoli golfky za 800,–- a po dovolené klidně vyhodím
Já už letěla s první dcerou, když měla 10 měsíců to jsem měla ty golfky no, vím že je berou před vstupem, také vím jak se k nim můžou chovat bohužel.
Jde mi hlavně o to, zda může mimino být v golfkách, když ještě samo nesedí, ale velmi rádo by sedělo ![]()
moc díky za všechny postřehy a rady
určitě vím, že bugaboo brát nebudu, právě budu ráda, když neztratí jednodílný kočár natož dvoudílný ![]()