7. týden těhu

607
16.8.12 17:59

7. týden těhu

Dobrý den,

tak dnes máme za sebou první ultrazvuk přes bříško, pan doktor nám řekl, že stáří plodu odpovídá 7+3 :) to znamená, že je to opravdu malinké :) je tu někdo ve stejném stádiu těhu? a jak se cítíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.8.12 18:03

@Evca151 jáááá ale zatím inkognito, mela jsem nedávno zamlklé těhotenství tak to nechci zakřiknout…dnes jsemm byla na utz a odpovídalo 7+1tt a bylo srdíčko :srdce: :dance: mám obrovskou radost, zaroven se desim dalsi navstevy dr. :oops:
jinak klasika- boli me prsa, navaluje se mi cely den z jidel a pachu (ale nezvracim) a jsem unavena…co ty? :hug:

• Citovat
  • Upravit
3678
16.8.12 18:05

Ahoj, ja jsem dneska 7 + 3 a snad je vse OK, minuly tyden mi to Dr. potvrdil a pristi patek jdu na dalsi kontrolu. Mam za sebou ZT v 8tt, tak doufam, ze za tyden bude vse tak jak ma byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
16.8.12 18:09

No já mám celé dny žaludek na vodě a tento týden jsem měla i premiéru ve zvracení :D o únavě a spánku ani nemluvě, dnes jsem byla na ultz a odběrech krve na nějaké nemoci a tak..vzali mi tři ampulky..:( jedno dopoledne u doktora a tak mě to zmohlo, že od 12 jsem chrněla do pěti :D… spánek je teď moje největší hoby, teď bych v pondělí měla jít do práce, vůbec nevím, jak to zvládnu s tou únavou :( jinak potíže snad žádné, prsa mám citlivá na dotek..ale bojuju hodně s tím žaludkem..před třemi týdny jsem spolkla šutr a do dneška ho neztrávila :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
16.8.12 18:10

A na další kontrolu mě objednal na 13/09/12, což je docela za dlouho :( to mě mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.12 18:12

@Evca151 tyyy jo to je za dlouho 8o já chodim po 14 dnech :) tak snad se miminkum bude u nas v brisku libit a vydrzi tam co nejdele :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
607
16.8.12 18:15

Já byla teď každý týden vlastně první utz nebylo vidět :( to bylo brzy, poté gestační váček a pak už prďolka i srdíčko…no a dnes mi pan Dr. udělal už normální ulztrazvuk, vystavil průkazku, poslal na odběru a objenal za měsíc, tak snad je vše v pořádku, že mi nechává takovou mezeru : )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.12 18:15

@michee a taky tak plasis ted? ja to ani nikomu neerekla- jen manzelovi…mam hroznej strach a zaroven si rikam, ze se bat nesmim :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.12 18:17

@Evca151 :potlesk: :potlesk: no tak parada :mrgreen: ja jdu pristi tyden, dnes jsem byla navic, protoze zbytecne plasim :oops:

• Citovat
  • Upravit
LuuuuuuUuuu
16.8.12 18:20

Ja jsem na tom stejne, je mi blbe z pachu a jidel, unavena, ale mam doma 16 mesicni prdolku, tak na to neni cas:-))). Jinak ulz mam za sebou jeden a dalsi az 13.9.

• Citovat
  • Upravit
607
16.8.12 18:32

Já bych to nejradši řekla všem :) ale pořád se bojím nějakého zakřiknutí, je ještě brzy…ale já doufám, že se bojím zbytečně : )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.12 18:36

@Evca151 taky bych to nejradeji rekla vsem…kamaradka, ktera to se mnou cele proziva a vi kdy jsem mela testovat se furt pta aa ja zapiram :oops: :mrgreen: ale chci to rict az po 12tt a po screeningu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3678
16.8.12 18:39

Anonymní: neplaším, podle mě to nemá smysl, prostě já věřím tomu, že teď to dopadne dobře. Ví to ségry a manžel a snad to je definitivní info a žádný smutný zprávy nebudou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
16.8.12 18:39

Co to přesně je ten screening? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.12 18:42

@Evca151 je to kombinace vyšetřeni krve a ultrazvuku a zjistuji tim vývojove vady…downuv syndrom apod. a dela se do 13tt
@michee perfektni ze to taakto beres…jaa se to naucim taky :palec: a kdys mela ZT?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky