Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
tak dnes máme za sebou první ultrazvuk přes bříško, pan doktor nám řekl, že stáří plodu odpovídá 7+3
to znamená, že je to opravdu malinké
je tu někdo ve stejném stádiu těhu? a jak se cítíte? ![]()
@Evca151 jáááá ale zatím inkognito, mela jsem nedávno zamlklé těhotenství tak to nechci zakřiknout…dnes jsemm byla na utz a odpovídalo 7+1tt a bylo srdíčko
mám obrovskou radost, zaroven se desim dalsi navstevy dr. ![]()
jinak klasika- boli me prsa, navaluje se mi cely den z jidel a pachu (ale nezvracim) a jsem unavena…co ty? ![]()
Ahoj, ja jsem dneska 7 + 3 a snad je vse OK, minuly tyden mi to Dr. potvrdil a pristi patek jdu na dalsi kontrolu. Mam za sebou ZT v 8tt, tak doufam, ze za tyden bude vse tak jak ma byt.
No já mám celé dny žaludek na vodě a tento týden jsem měla i premiéru ve zvracení
o únavě a spánku ani nemluvě, dnes jsem byla na ultz a odběrech krve na nějaké nemoci a tak..vzali mi tři ampulky..:( jedno dopoledne u doktora a tak mě to zmohlo, že od 12 jsem chrněla do pěti
… spánek je teď moje největší hoby, teď bych v pondělí měla jít do práce, vůbec nevím, jak to zvládnu s tou únavou
jinak potíže snad žádné, prsa mám citlivá na dotek..ale bojuju hodně s tím žaludkem..před třemi týdny jsem spolkla šutr a do dneška ho neztrávila
![]()
A na další kontrolu mě objednal na 13/09/12, což je docela za dlouho
to mě mrzí
@Evca151 tyyy jo to je za dlouho
já chodim po 14 dnech
tak snad se miminkum bude u nas v brisku libit a vydrzi tam co nejdele ![]()
Já byla teď každý týden vlastně první utz nebylo vidět
to bylo brzy, poté gestační váček a pak už prďolka i srdíčko…no a dnes mi pan Dr. udělal už normální ulztrazvuk, vystavil průkazku, poslal na odběru a objenal za měsíc, tak snad je vše v pořádku, že mi nechává takovou mezeru : )
@michee a taky tak plasis ted? ja to ani nikomu neerekla- jen manzelovi…mam hroznej strach a zaroven si rikam, ze se bat nesmim
![]()
@Evca151
no tak parada
ja jdu pristi tyden, dnes jsem byla navic, protoze zbytecne plasim ![]()
Ja jsem na tom stejne, je mi blbe z pachu a jidel, unavena, ale mam doma 16 mesicni prdolku, tak na to neni cas:-))). Jinak ulz mam za sebou jeden a dalsi az 13.9.
Já bych to nejradši řekla všem
ale pořád se bojím nějakého zakřiknutí, je ještě brzy…ale já doufám, že se bojím zbytečně : )
@Evca151 taky bych to nejradeji rekla vsem…kamaradka, ktera to se mnou cele proziva a vi kdy jsem mela testovat se furt pta aa ja zapiram
ale chci to rict az po 12tt a po screeningu ![]()
Anonymní: neplaším, podle mě to nemá smysl, prostě já věřím tomu, že teď to dopadne dobře. Ví to ségry a manžel a snad to je definitivní info a žádný smutný zprávy nebudou ![]()