Vymizení příznaků v 5.tt

Anonymní
16.8.12 12:26

vymizení příznaků v 5tt

Ahoj holky, jsem v 5tt a ještě včera jsem padala únavou, měla velice bolestivé bradavky, na wc lítala co chvíli a píchalo mě v podbřišku. Dneska najednou nic, vůbec. Přečetla jsem si příspěvky o ZT, ale nebyly tam příspěvky z tak raného těhu. Co myslíte, je to ZT či jen biochemické těhu? Na kontrolu jdu příští týden, předtím ještě nic v děloze neviděl. Možná jen plaším..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
16.8.12 12:32

Plašíš - většina žen zjistí těhotenství až teprve okolo 5tt a na prohlídku jdou až v 8tt, aby tam dr něco viděl. Tys začala hodně brzo a jančíš. Uklidni se a uvidíš, že to bude lepší. V každém těhotenství se může něco stát, kor do 12tt a to nikdo neovlivní, tak se nestresuj a užívej si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
16.8.12 12:46

Hlavně klid.
Nic Tě nebolí a nekrvácíš tak se nic hrozného neděje. Určitě je vše v pohodě. Užívej si těhulkování a těš se na miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
16.8.12 13:33

Od kdy jsi chodila často na WC? Já jsem dnes skoro nic nepila a chodím co chvíle, ale jestli jsem těhu, tak teprve pár dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
16.8.12 16:59

Já jsem zase příznaky měla a u mě bylo ZT, tak to neřeš, co se má stát tak se stane. A někdo ani neví, že je těhotný a žádné příznaky nemá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.12 17:24

Máte pravdu. Co se má stát, stane se. Jen je mi líto, že včera všechno a dnes naprosto nic. Časté čůrání i bez pití jsem měla velice brzy, už tak týden před ms, k tomu i bolestivé nohy (nateklé) a dokonce po celou dobu mohu jíst kvanta jídla a nepřibírám (to nebývá).To vše si uvědomuji zpětně.

• Citovat
  • Upravit
66
24.7.19 11:59
@Anonymní píše:
Máte pravdu. Co se má stát, stane se. Jen je mi líto, že včera všechno a dnes naprosto nic. Časté čůrání i bez pití jsem měla velice brzy, už tak týden před ms, k tomu i bolestivé nohy (nateklé) a dokonce po celou dobu mohu jíst kvanta jídla a nepřibírám (to nebývá).To vše si uvědomuji zpětně.

Vím, že je to dlouho, ale můžu vědět jak to nakonec dopadlo? Mám to teď bohužel stejně. Ze dne na den nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
24.7.19 12:30

@Ginger K nejsem zakladatelka ale je to úplně normální.. takto jsme to měla několik měsíců..plno příznaků pak ze dne na den nic a pak se přidali další a ještě horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
24.7.19 12:48

@Ginger K příznaky mohou zmizet ze dne na den tak rychle jak se objevily, ale taky se pak mohou zase rychle vrátit… Příznaky neurčují jestli je těhotenství v pořádku nebo není, takže tím že příznaky zmizely bych se nějak extra netrápila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
24.7.19 12:54

@Kajka9
Ja vím, je to 50 na 50. Jen mě vyděsilo, že do pátku jsem nemohla fungovat a v sobotu jsem vyskočila z postele a nic mi nebylo. Teď jsem v 6 tt, jelikož je to moje 4. Těhotenství a předtím to bylo všechno komplikované chtěla jsem tentokrát jít až déle, až bude srdíčko. Ale jsem z toho tak vyjevena ☹️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
24.7.19 12:55

@Michaela02993
Děkuji! Tohle všechno si říkám pořád, uklidním se a pak mě stejně začne něco hlodat a zase jancim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
24.7.19 13:09

@Ginger K v klidu normální věc.. taky jsme to tak měla.. toto ti neřekne jestli je něco špatně… nic tě nebolí nekrvácíš takže klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
24.7.19 13:19

@Kajka9
Děkuji! 😊 Nekrvacim, ani nespinim. Jen mě v pondělí a včera bolelo trochu jinak břicho než předtím, už jsem čekala menstruaci, ale nic. Předtím mě pichalo, pnulo, byla jsem nafoukla. Teď to byla jako bolest před a při menstruaci. Dneska už je to dobré, jen zase občas něco pichne. No snad to bude v pořádku. Mám za sebou mimiděložní, roh děložní a samovolny potrat tak bychom už chtěli, aby to vyšlo ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
24.7.19 13:21

@Ginger K taková bolest jako při menstruaci je v těhotenství běžná, to tě nemusí vůbec strašit ani stresovat :) :) :) já třeba trpím touhle bolesti ted 14 dní v kuse, ale je to jako by to byla extrémně silná menstruace. Takže buď úplně v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
24.7.19 13:25

@Michaela02993
Ufff 😊 dekuju za uklidnění, nebudu se stresovat a nic googlit už 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...