Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krásný den přeji. Mám 7 cm cystu v levém vaječníku. Operace je až 28.6. mám levou stranu břicho jako balón. S tím jsem se už smířila. Ale otejká mi vnitřní levé stehno. Jsem si všimla. Podívejte se na fotky. Od včerejška brečím a uzavřela jsem se akorát do sebe. Za prvé mám strach jako krava co se to s mým tělem děje. Stalo se Vám, že Vám otejkala i noha??? Splaskne to všechno po operaci? Není v tom ještě jiný problém.? Přijde mi, že je to moc pozdě 28.6. nechápu proč mi dali termín až takhle pozdě.
Ja mela cystu 6cm na pravem a nemela jsem otekleho nic, ani vypoukle bricho, ani zadne otoky..ja na operaci mela jit az dva mesice po prvni navsteve nemocnice, vychazela mi tam nejak nevhodne ms…nastesti mi pri posledni ms cysta odesla…tak za chvili jdes na predoperacni vysetreni? Prober to tam, co se ti deje…treba by pomohly jen nejake leky na odvodneni
Já měla cystu 10cm. Otekla jsem nebyla. Po zjištění cesty jsem šla na operaci ta týden. Z té velké. U menší cysty to bylo do měsíce
@Nanuska2 V pondělí mi byla zjištěna cysta, taky 7cm, operace 22.6 břicho mám taky jak balon, ale já mám k tomu ještě poměrně velkou kýlu. Nohy ale oteklé nemám. Jestli máš nějaké pochybnosti, zavolej lékaři.
Děkuju moc. To jste mě vyděsily, že nemáte nic otekleho.
tak proč se to děje. Na předoperační jdu. Hned to tam proberu. Dekuju
Já měla cystu 10 cm, resekce vaječníku. Nic otekleho nebylo.
Já mám cystu 10×9 cm, břicho mám taky vypouklé, jako bych byla ve 4. měsíci, a to jsem v 1. měsíci. Oteklá nejsem vůbec, ale podbřišek mě bolí.
A Máte větší větry než kdy dříve??? Pozoruji že mám častější větry které nejdou ovládnout. Myslíte že budu mít ještě jiný problém? Když mám oteklé stehno?
Myslíte, že cysta jak tlačí na střeva, nebo jakékoliv orgány tak mám kvůli tomu častější větry? Protože tohle jsem zažila max v těhotenství v polovině.
Příspěvek upraven 10.06.22 v 17:03
@Anonymní píše:
Já mám cystu 10×9 cm, břicho mám taky vypouklé, jako bych byla ve 4. měsíci, a to jsem v 1. měsíci. Oteklá nejsem vůbec, ale podbřišek mě bolí.
No ale jste těhotná. To já nejsem vůbec. A vypadá příšerně.
Nechápu to stehno teda jako.