Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A nemůže to být spíš od střev? Nemáš třrba potravinovou intoleranci?
@Russet píše:
A nemůže to být spíš od střev? Nemáš třrba potravinovou intoleranci?
Nene, to rozhodně ne, jsou to tlaky, které mám spojené vždy s MS a na dost specifických místech
Navíc, na potravinovou toleranci jsem vyšetření už absolvovala..
@Anonymní píše:
Nene, to rozhodně ne, jsou to tlaky, které mám spojené vždy s MS a na dost specifických místechNavíc, na potravinovou toleranci jsem vyšetření už absolvovala..
Bolest je podle mě špatně. Nepamatuju si, že bych v tom období řešila mimo PMS nějakou bolest. Napadá mě endometrióza, ale to by asi doktor viděl a asi bys i krvácela mimo cyklus. Šla bych tam na prohlídku ve dni, kdy mě to prostě bolí. Aby se podíval znovu. A řekni mu, jak často to máš. Možná bych pila čaj na ženské orgány. Třeba čaj z maliníku. A hýbala bych se a myslela na to, co jím ![]()
@Russet píše:
Bolest je podle mě špatně. Nepamatuju si, že bych v tom období řešila mimo PMS nějakou bolest. Napadá mě endometrióza, ale to by asi doktor viděl a asi bys i krvácela mimo cyklus. Šla bych tam na prohlídku ve dni, kdy mě to prostě bolí. Aby se podíval znovu. A řekni mu, jak často to máš. Možná bych pila čaj na ženské orgány. Třeba čaj z maliníku. A hýbala bych se a myslela na to, co jím
Není to přímo bolest, jen tlak, popř. ostrý tlak.. O endometrióze mluvila, že je to jedna z možností, ale prý to takto nepozná, navíc, když jsem panna není moc možností, jak mě vyšetřit.. Přes už přes břicho toho prý moc vidět není..
@AnoNe píše:
No a nemůže to být od zad, kyčlí apod.?
Chodím více méně na fyzioterapii, tak doufám, že by to tam zjistili ![]()
@Anonymní píše:
Chodím více méně na fyzioterapii, tak doufám, že by to tam zjistili
*Pravidelně ![]()
@Anonymní píše:
Není to přímo bolest, jen tlak, popř. ostrý tlak.. O endometrióze mluvila, že je to jedna z možností, ale prý to takto nepozná, navíc, když jsem panna není moc možností, jak mě vyšetřit.. Přes už přes břicho toho prý moc vidět není..
A krvácíš mimo cyklus? Nemáš anémii?
@Russet píše:
A krvácíš mimo cyklus? Nemáš anémii?
Nekrvácím, MS mám jen nepravidelnou, ale nic hroznýho..
Ahoj, již několik měsíců cítím v mezidobí mezi MS tlaky/ lehké ostré bodání v podbřišku… Občas na levé straně, občas na pravé.. Vím, že to může být PMS a ovulace, jen mě zaráží, že to někdy trvá celé mezidobí mezi MS. Nejsem sexuálně aktivní a antikoncepci neberu, takže to nemůže být příčinnou tohoto rázu. Na gyndě jsem byla na uz přes břicho a vše bylo ok.. Nemáte s tím některá podobnou zkušenost?