Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Stalo se mi to samé. Dělal ti doktor pouze vaginální ultrazvuk nebo i přes bříško?
Já když byla v 7+1tt, tak doktorka vaginálním ultrazvukem embryo nemohla téměř najít. Jen náznak něčeho tak jako u tebe. Říkala, že se jí to nezdá a zkusí udělat ještě ultrazvuk přes bříško a na něm bylo embryo ihned krásně vidět, včetně tlukoucího srdíčka. ![]()
Mně na tom nepřijde nic zas až tak divného, posunutá ovulace, méně přehledný ultrazvuk, milimetr sem, milimetr tam, v 6+2 bych žádné extra zázraky nečekala. Já v téhle době měla embryo 5 mm, nález se mění ze dne na den.
@Yasmina21 dělal mi vaginálně, já mám dost zakloněnou dělohu do zadu. No mám z toho smíšene pocity. Díky za povzbuzení, snad to tak bude u mě taky ![]()
@Anonymní píše:
Holky, řekl ocásekod te doby na to myslim
Tak to bude kluk ![]()
Klid. Srdicko tluce, vse vypada dobre. Dulezite je, aby byl na dalsi kontrole vetsi
@Anonymní píše:
@Yasmina21 dělal mi vaginálně, já mám dost zakloněnou dělohu do zadu. No mám z toho smíšene pocity. Díky za povzbuzení, snad to tak bude u mě taky
Pokud sis nesledovala ovulaci, tak jsi jí mohla mít později, než lékaři počítají.. takže to ještě nemusí být ztracené ![]()
@Tarena píše:
Tak to bude klukKlid. Srdicko tluce, vse vypada dobre. Dulezite je, aby byl na dalsi kontrole vetsi
Kde píše, že tluče srdíčko?
@np10021 píše:
Kde píše, že tluče srdíčko?
Psala, ze ocasek mel srdecni akci
@np10021 nene nesledovala, kéž by 😔 srdeční akce tam byla ale zase hned embryo zmizelo a doktor ho nemohl zase najít.
Ahoj holky, asi tu bude milion diskuzí, ale žádnou na mojí otázku nemůžu najít.
pak mi řekl že má 2mm tak to je sakra málo ne?
Dle MS jsem 6+2tt dnes jsem byla na ultrazvuku a embryo se prostě nechce ukázat až nakonec musel doktor víc to přiblížit a ukázal se,,jakoby'' podle doktora
ocásek😅 se srdeční akcí.. Jenže mám strach byla jsem tam asi 10min protože ho hledal, už mě připravoval na nejhorší, až pak nakonec něco. Má někdo takovou zkušenost? Za týden jsem znovu objednaná, ale mám strach, že se zase neukáže
Příspěvek upraven 12.09.22 v 17:21