Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
mam dotaz dnes jsem 38+4 čípek mám dlouhý ještě 2cm. Ale v noci jsem cítila asi 2 hodiny jak se mi mimi odráží od žeber a tlačí usilovně hlavičkou dolu strašně se mi to ve vnitr dole napinalo já čekala už každou chvíli ze mě prorazí a praskne mi voda
měla jste to taky tak nejaka?
Dekuju
Já jsem dnes 38+1tt a tohle cítím už tak tyden možná i dýl. Včera večer jsem myslela že snad už pojedeme do porodnice, malá se tlačila dolů a do toho cele odpoledne poslíčci. Ale dnes jsem byla na kontrole a prý je ještě hodně vysoko a vůbec to nevypadá že by se se miminko chystalo ven. A já už bych to tak ráda měla zasebou
![]()
@Dominika19 no já měla taky ten pocit ze asi už se chystá 🤣 taky už bych to měla rada za sebou. Trosku mě děsí ze mám ještě 2cm dlouhý čípek ale prý za 2 dny to muže bejt úplně jinak. Tak uvidíme snad nebudeme přenášet. Jinak přeji co nejpohodovejsi porod a ať jste zdravý 🙂
Se tam asi nudilo
ale řekla bych, ze jen tak tě bohužel neprorazí, to tě asi zklamu ![]()
@EliskaSp já měla minulý týden čípek ještě úplně celý prý 3cm.. No, snad se přenášet nebude 😃 Děkuji, i vám co nejrychlejší porod a hlavně vše bez komplikací.., ![]()