8. den po KET

3103
10.2.23 17:04

8. den po KET

Ahoj holky,
předem se omlouvám za svůj dotaz a vím, že jsem testovala moc brzy. Každopádně, dnes jsem 8. den po KET 4 denní morulky Ačkové kvality.
Ovitrelle 250 mg jsem píchala v pátek 27.1. odpoledne na vyvolání ovulace, dnes je to tedy 14. den od aplikace.
KET proběhl v přirozeném cyklu.
Zkoušela jsem test už 5. den po KETu, s tím, že jsem to brala, že mi duchy hází ještě Ovitrelle.
Včera ale čárka výrazně zesílila a dnes na testu de facto nic není. Ano, když hodně koukám a naklápím ze všech stran, možná tam nějaký stín vykoukám.
No, jsem z toho vcelku špatná, ale každopádně to ještě nechci vzdávat.
Jen mě tak nějak zajímá Váš názor, zkušenosti, možná i třeba trochu naděje do žil.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1805
10.2.23 17:32

Chápu, že jste nedočkavá a testujete se dříve. Taky jsem prošla několika ET a jednou se objevil duch a druhý den zmizel, ale v krvi hcg nebylo. Teď jsem se testovala až 12. den a tam už čárky byly jak dálnice, ale to už jsem měla i příznaky. Vydržte ještě pár dní a budete mít jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
10.2.23 17:38

Já vím, ne nadarmo i CAR říká, aby žena testovala až za 2 týdny po transferu. Jenže kdo to má vydržet :zed:
Uvidím, 12. den bude v úterý, tak to bude rozhodující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.23 18:10

V caru kam jsem chodila jsme měli testovat 10 den. Mě zaváděli pětidenní embryo. V nativním cyklu se nezadařilo. V dalším cyklu jsem testovala osmý den. Byla jsem doma se starším dítětem na Očr se střevní chřipkou. Když mi Očr končilo začala jsem zvracet, tak jsem testovala a byla tam dálnice. Do práce jsem sice jít nemohla, ale byla mi vystavena neschopenka s podezřením na těhotenství a né na střevní chřipku 😀.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.23 18:22

Mě v CAR řekli ať testuji po 14 dnech. Ráno v den kdy k nim půjdu na krev. Ještě den předtím odpoledne jsem měla na testu bílo. Dvě čárky se ukázali až ten den před odběrem krve. Takže být tebou ještě s testováním počkám. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3958
10.2.23 18:29

Mně to takhle ze začátku taky “kolísalo”. Taky asi 5.den po KET byla čárka silnější než 6.den, ale pak to normálně sílilo. Zkus zase zítra, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
11.2.23 09:20

Já už tedy 8 den měla pěkneho ducha (čárku) :nevim: při nevydařeném Ketu jsem měla taky duchy na testu od 5 dne a pak už nic… Možná ještě Ovitrele a nebo biochemické… Každopádně držím palce ať to výjde :kytka: jsou to hrozný nervy a taky jsem vždycky testovala snad už 4 den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
11.2.23 10:38

@Wenndy..88 já stále věřím. Ráno jsem lehounce spinila, takový světle hnědý/naruzovely výtok, který už není, takže to přikláním spíše k hnízdění než rozjezdu ms.
Bolí mě podbřišek po stranách a v pupíku jizva po laparce, která mě normálně nebolí.
A ranní test, no, blbě se to fotí, ale když se podívám, tak tam dusik vidět je.
Tak třeba 🙏.
Jako jasný, chápu, že někdo už má 9. den jasné dvě na testu a není o tom pochyb, ale prostě furt si říkám, že ještě mám čas a nechci to vzdát.
Ten úplně spodní je dnešní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
11.2.23 12:19

@fragollinna ale joo, vidím tam dusika… Je pravda, že já měla ty duchy, když to nevyšlo opravdu neviditelné… Tady jde vidět i na fotce, takže určitě to vypadá nadějne :srdce: dej vědět zítra, jak se vybarvil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.7.23 20:06

Ahoj sem dnes 8 den po ket už mám za sebou 2 kety neúspěšně předchozí kety sem měla už 7 den vyditelnou čárku a tentokrát sem 8 a mám pidi ducha vím že je ještě brzi ale neumí si to vysvětlit proč předchozí byli už 7 den pozitivní mám ještě doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
22.7.23 22:08

@Seznam2312 u mě to tenkrát nedopadlo- biochemické těhotenství.
Následně jedna nezdarena komplet stimulace bez oplodnění.
A pak další a úspěšná, zítra jsem 10+0 ❤️

Držím palce. Je možné, že biochemické, ale možná se ještě vyloupne.

Já měla nyní u úspěšného ET 7. den krásně viditelnou druhou čárku a pak už jen sílila. Transferovali mi 5 denní blastu super kvality.

Pokud jsi měla mladší embryo, ještě vydrž. Držím moc palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
22.7.23 22:10

@Seznam2312 ale 8. den po KET pidi duch je dobré, kazda to mame jinak, zkusila bych počkat a znovu testnout az tak 11. den po. Tak ještě vydrž. Chapu tu nedockavost, ale teď je to stejne buď a nebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.7.23 22:25

@fragollinna taky mám 5 dění a 6 dění dobré kvality právě nemám mladší embryo spíše 5 a 6 no a 8 den sem dnes a pidi duch předchozí ket 7 den už bylo vidět krásně ale jeden byl biochemický hcg 1515 po 3 dnech už 65 pak sem byla znovu do 5tt3 a to už sem musela pod kudlu ale teď si myslím že to už nebude jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.7.23 22:27

@fragollinna to určitě testovat mám aš ve čtvrtek příští týden no ale zmatlo mě to není to přeba tím že předchozí sem měla lepidlo a teď sme ho nedali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
23.7.23 10:03

@Seznam2312 uvidíš, za mě když je embryo kvalitní a má se to povést, tak žádné lepidlo prostě není třeba.
Tak mi to řekli i v Caru, fakt je ale ten, že jsme nechodili do soukr kliniky, která ti doporučí vše, protože peníze. Řekli mi, že to moje embryjko je naprosto prémiový, že prostě žádnou pomoc ve formě lepidel ani hatchingu nepotřebuje.
A prostě se chytlo. Nedrzela jsem žádný klidový režim, z transferu jsem jela rovnou na schůzku. Ale jako opravdu já se k tomu postavila v tu chvíli už tak, že pokud to má vyjít vyjde a nevylezim to.
Naprosto jiný přístup než předtím. A povedlo se a věřím, že vše bude ok. Letíme i v prvním trimestru na dovcu, ale já jsem v klidu a hrozně se těším do moře.

Zkus ještě počkat, mohlo to vyjít. Za pár dnů budeš mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí