Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky jsem dnes 8. den po ket 5 denniho embrouse myslite ze se muzu radovat? Viz prilozene testy bojim se, protoze jsem hodne cetla, ze mama test dela falesne pozitivni… za reakce dekuji🙏🏻
Ahoj. Test vypadal pěkně, jak to dopadlo jestli se můžu zeptat? Až teď jsem našla tuhle diskusi. A jsem dneska 8 den po Ket tak uz jsem nervní
![]()
Ahoj děvčata,
jsem dnes 8.den po KET a znervoznuje mě, že nemám vůbec žádné příznaky. Měla jsem hodně komplikovaný transfer a vždy po minulých transferech mi bylo zle a tento vůbec nic. Už mám i pochybnosti, jestli se embryjko dostalo vůbec tam kam mělo. Test je pozitivní ještě ovitrelem, takže nemůžu posoudit. Měl to prosím také tak někdo?
@Monnis 46
Ahoj, a určitě je ještě pozitivní kvůli ovitrelle? Já pichala taky, ale 8. den po KET už mi krasne silila z tehotenstvi
jinak příznaky jsem ještě neměla, max. nějaké pobolivani břicha, ale to jsem mela prakticky od transferu a nemyslím, že by to byl tehu příznak, spíš z toho podráždění a hormonů.
@Anny9Ja pichala ovitrl jeste 4 dny po KET, takze jsem dnes vlastne 4.den , takze carka je. Testuji kazdy den, abych vedela zda slabne, ale prijde mi stejna jako vcera. Ale ovitre jsem mela jeste desaty den, tak v tom se moc nevyznam. Me vydesily ty priznaky. Jenom nemuzu v noci spat a dva dny jsem procurala noc. Ale ted pouze podbrisek pri delsi chuzi. Jinak nic. Uz je to paty transfer a pri vsech jsem doslova trpela. Omdlivani, zvraceni, bolesti i krizove…. Ale je pravda, ze nikdy nebylo hcg pozitivni….. A tobe testy silily a vse dobre dopadlo?
@Monnis 46
Aha, to je zajímavé, tak pak nezbývá než testovat každý den a sledovat vývoj. Buď postupně zaslabne, nebo začne silit. Držím palce
a příznaky bych vůbec neřešila, sama vidíš, že předtím jsi měla a neotěhotněla jsi
neboj, pravých tehotenskych si užiješ dost, když to klapne ![]()
Testy silily, teď jsem v 10tt. Používala jsem tyhle od clearblue a byla s nimi super spokojená, dělaly mnohem hezčí čárky než ty papírové. Prvni je 4 dny po KET, na fotce houby videt, ale byla tam
Bohužel celou dobu lehce krvácím, tak je to pořád boj.
@Anny9 Neboj, bude to ok. Taky jsem při synovi krvácela v devátým týdnu a ted mu už bude 18. Ale ty nervy jsou strašný..
Ted jsem neodolala a udělala si tt a je silnější než ráno. Tak ještě udělám ráno a uvidím…
@Anny9 ještě uvidím zítra, jestli bude silnější, tak už nebudu pochybovat.. A ty se taky drž a děkuji za podporu ![]()