8+0 tt. a hnědý výtok

142
15.5.25 20:35

8+0 tt a hnědý výtok

Holky, jsem 8+0 tt.. Cca 10 dní zpět jsem měla jeden den hnědý výtok, ne furt, ale na kalhotkách 2× po sobě. Následně za týden kontrola u dr a vše v pořádku i srdíčko.
Teď zase - hnědý výtok. Zatím jen jednorázově. Pak ne. Břicho neboli. Zažila jste to někdy? Co to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15.5.25 21:01

Ja jsem na zacatku tehotenstvi asi 2× 2-3 dny spinila svetle hnede. Precetla jsem kde co a vesmes se pise, ze hnede spineni je vice mene v poradku - jedna se o starsi krev, vetsinou z cipku, ktery je prekrveny a obzvlast po tuleni muze prasknout nejaka zilka. Dal se muze jednat o reakci na prorustani placenty. Když gynekolog řekl že je vše v pořádku tak bych byla klidná. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23159
15.5.25 22:00

A já bych jela ráno na kontrolu, neměla bych na nervy na to, zda je vše v pořádku.
Já mám zkušenost, že v prvním těhotenství jsem zaspinila a bylo to v pořádku, v druhém těhotenství to v pořádku nebylo, byla jsem, nebo měla jsem být v 10.tt a bylo zjištěno, že někdy v 8-9.tt probehl zamlklý potrat, nic jsem netušila až to lehké špinění mi dalo signál.
Držím palce ať to nic není :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
16.5.25 20:58

V této době se tvoří placenta tak to může být i tím :think: ale přesně to nikdo vědět nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
17.5.25 03:30

Tak jsem byla raději na kontrole a opět vše v pořádku. Žádný hematom, nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23159
17.5.25 08:33

@lenkatols super :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie