8,5měsíční nechce jíst
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
8,5 měsíční nechce jíst
Potřebuji radu. Jak dlouho vám děti nejedly, když jim rostly zuby? Malá už asi týden nechce pořádně jíst, nikdy extra velký jedlík nebyla, ale teď úplně odmítá obědy, večeře také nic moc. K tomu mám už asi 2 týdny vodovou rýmu a nenechá si sáhnout do pusy, tak to přičítám zubům. Ale už mě to znervézňuje, zuby nemá ještě žádné. Stále kojíme, tak se to snažím kompenzovat. Máte nějaké povzbuzení?.-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jak kdy jak u kterých zubů, někdy třeba jen dva, tři dny někdy dva týdny, posledně skoro měsíc…(u strašího to byl horor už tak skoro nejedl takže sem do něho aspoň něco musela dostat, mladší je vyžírka takže jeho neubyde
, nabízej ale nenuť
mladší má taky u každého zubu vodovou rýmu…aktuálně už od ledna dodnes ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Běžné. Nenutit. Může to trvat několik týdnů. U nás se v době zubů a nemocí pije jen mléko
plus sem tam kousek ovoce nebo křupka. Oběd nabídku a nechám manzželovi k večeři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V 9 mesicich 14 dnu nejedla nepila (a zuby to nebyly, asi to nejak souviselo s jejim svevolnym odstavenim od kojeni).
V 19 mesicich nejedla skoro mesic, to byl pro zmenu nejspis nejaky mores…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My tohle obdobi zazivame ted, i kdyz mala neni jedlik od narozeni.Ted mi ani moc nechce mleko natoz prikrmy ![]()
Take doufam, ze se to zas brzo srovna a zacne jist nez skoncim v blazinci.
Hodne sil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lus malá má devět měsíců a to stejné, nikdy moc nejedla a teď už skoro měsíc stávkuje, jídlo nic, kojení nic moc a nutrilon taky žádná sláva
už jsem u doktora dostala vynadáno, že málo přibírá a váží, ovšem rada, musíte jí dávat víc jíst, mě fakt dostala…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janha píše:
@Lus malá má devět měsíců a to stejné, nikdy moc nejedla a teď už skoro měsíc stávkuje, jídlo nic, kojení nic moc a nutrilon taky žádná slávauž jsem u doktora dostala vynadáno, že málo přibírá a váží, ovšem rada, musíte jí dávat víc jíst, mě fakt dostala…
![]()
Tak mne dnes mala snedla od rana 100ml mlika a trosku kase a vic do ni nemuzu dostat
Smeje se, nic ji nechybi ![]()
Zitra jdu k pediatrovi at ji vysetri, tohle neni normalni!!
A kdyz jsem se ho vzdycky zeptala, co mam delat tak mi rekne nechat vyhladovet aspon 4 hodiny ![]()
Jasne, kdyz neji klidne 12 ![]()
Ti doktori jsou vsichni stejni ididoti!!!Kdo tohle nezazil tak nikdy nepochopi!!Ja uz jsem zrala na psychouse pac od narozeni nedelam nic jineho nez, ze resim jidlo!!Dokonce jsme tyden po porodu byly v detske, protoze uz tenkrat nechtela jist a zhubla 300g za tyden!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lus Jooo, jak se říká, že hlady neumře, tak já mám pocit, že kdybych do ní něco nenacpala, tak klidně hlady umře
my máme další kontrolu začátkem května a kvůli alergii na bkm chodíme i na gastro, ale tyhle rady jsou moc fajn a to jí mám otevřít pusu heverem? Teda máma mi říkala, že já jsem v tomhle věku taky vůbec nejedla..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak presne tenhle pocit mam i ja! Taky mi pripada, ze nema pud sebezachovy a je ji to jedno!!
Presne- asi heverem ![]()
Ted jsem do ni narvala jednu a pul male sklenicky mrkve s jablkem tak aspon v tom je nejaka tekutina! Vodu mi plive a nepredpokladam, ze caj bude lepsi! Uz jsem premyslela, ze koupim i stavicky, kterym se chci tak vyvarovat! Ale aby pila a jedla udelam vse ![]()
Je to fakt na palici!!!Zitra jdu k pediatrovi at ji vysetri a vezme krev!
Chudak zakladatelka- asi chtela spis poradit
Ovsem na tohle opravdu rady nejsou a jen zkouset a nabizet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lus no tak treba aspon zakladatelku uklidni, ze v tom neni sama. ![]()
Ja uz se „zdravych“ doporuceni vzdala, mala taky nepila, az jsme skoncily na pohotovosti, takze jsme najely na stavicky od hippu, pak jsem kupovala z dm a rossmana, ted jedem v ramci uspor sladky caj, obcas sunarka, sladim teda sirupem z agave… a dalsi extra zdrave jidlo, kdyz uz do ni nemuzu nic dostat obycejny chleba a rohlik s margarinem dycky zaberou
![]()
No kdyz ti to vyjde, dej vedet, jak jsi dopadla u doktora, co ti rekl… Drzte se! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janha píše:
@Lus no tak treba aspon zakladatelku uklidni, ze v tom neni sama.Ja uz se „zdravych“ doporuceni vzdala, mala taky nepila, az jsme skoncily na pohotovosti, takze jsme najely na stavicky od hippu, pak jsem kupovala z dm a rossmana, ted jedem v ramci uspor sladky caj, obcas sunarka, sladim teda sirupem z agave… a dalsi extra zdrave jidlo, kdyz uz do ni nemuzu nic dostat obycejny chleba a rohlik s margarinem dycky zaberou
![]()
![]()
No kdyz ti to vyjde, dej vedet, jak jsi dopadla u doktora, co ti rekl… Drzte se!
To mozna jo ![]()
No, tak mne je jasne, ze tak dopadneme taky!!Zkusime i jine mleko!!Do 5,5 m jsem ji odsavala pac sama nesala, pak mela Nutrilon a ted mesic Sunar tak zas zkusime jine… a stavy taky nakoupim!
Ja jsem osobne taky rada, ze v tom nejsem sama…i kdyz v rodine takovy pripad mame. Manzelova sestrenice (3,5 roku) a od mala to stejne. V 10m prestala na 2 mesice uplne pit mliko a ted ujizdi na chlebovych kurkach
Je hubena, ale spokojena jak blecha a kupodivu ani neni nemocna, cemuz se divime, kdyz nema potrebne vitaminy…aspon, ze existuji ty chemicke ![]()
Kazdopadne se zitra ozvu jak jsme dopadly ![]()
Tak brou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janho- tak u Dr.vse v poradku a jsou to pry zuby! Jinak je mala pry ukazkove miminko.
Trvat to muze par dni i tydnu.Pry kdyby fakt nejedla a trvalo to mesic tak mam samo dojit, ale jinak vydrzet!
Sestra me uklidnivala, ze meli doma to same, ze dcera byla schopna vydrzet cely den na 5 lzickach polevky ![]()
Takze se hazu do klidu, v noci budim dal pac pije krasne a hlady snad neumre ![]()
Holt jedlik nikdy nebude, s tim uz jsem smirena!!
Hodne stesti a pevne nervy i tobe a samo vsem maminkam deti nejedliku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pridavam se k dotazu, alenejsu si furt jista jestli to jsou zuby..paty den neji temer nic, um vubec, obedy svaciny vzdy tri ctyri lzicky, pak zavre pusinku a breci. Jinak je vysmatej a nic mu evidentne nechybi. Podotykam ze driv s jidlem nemel jedinej problem. Mam jit pro jistotu k mudr?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit