8.tt - špinění od rána

Anonymní
23.3.20 09:44

8.tt - špinění od rána

Ahoj, máte někdo zkušenost se špiněním na začátku těhotenství. Jsem cca v 8. týdnu a od dnešního rána trošku špiním hnědě a když jsem byla na wc, tak na papíře byla i červená krev, jinak jenom trošku špiním. Nevíte co by to mohlo být? Můj gynekolog dnes neordinuje a váhám, jestli jet někam na pohotovst

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1197
23.3.20 09:51
@Anonymní píše:
Ahoj, máte někdo zkušenost se špiněním na začátku těhotenství. Jsem cca v 8. týdnu a od dnešního rána trošku špiním hnědě a když jsem byla na wc, tak na papíře byla i červená krev, jinak jenom trošku špiním. Nevíte co by to mohlo být? Můj gynekolog dnes neordinuje a váhám, jestli jet někam na pohotovst

Ja bych na pohotovost jela.. Nemusi to byt nic hrozneho, ale u me takto probihal ZP..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.20 09:56

Jela bych, může to být začínající potrat (nechci strašit). A při kontrole říká každý gynekolog, pokud bude krvácení, přijďte. Držím palce, ať je to ok

• Citovat
  • Upravit
268
23.3.20 09:59

Raději jeďte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.20 10:01

Ještě mě napadlo, že bych zkusila zavolat jinému gynekologovi, jestli by mě prohlídl, abych se nemusela jet 30 km na pohotovst, kde ani nevím jak to teď funguje. Myslíte, že mě jiný gynekolog prohlédne?

• Citovat
  • Upravit
1635
23.3.20 10:17
@Anonymní píše:
Ještě mě napadlo, že bych zkusila zavolat jinému gynekologovi, jestli by mě prohlídl, abych se nemusela jet 30 km na pohotovst, kde ani nevím jak to teď funguje. Myslíte, že mě jiný gynekolog prohlédne?

A jaký má tvůj gynekolog zástup? Určitě něj jed, raději zbytečně, než pak litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.20 10:22

@Zuzanec zástup žádný nemá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.20 10:58

Jeď na pohotovost

• Citovat