Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pidin píše:
@Verunka158 ja to mela uplne stejne byla jsem 6tt a tez mireklprijdte za 3 tydny… dnes jsem tam byla jsem 8+5 a mam prijit 18.zari atouz bude velke vysetreni kde musimprijit irano brzo na krev… podle me to budes mit jako ja ted te zvazi, zmeri tlak mme brali i krev ale az odtoho 12 se jde na prvni velkevysetreni kdy se uz musi nosit i moc…jinak me dneska uz dali prukazku ale fotecku ne aani mi ji neda coz me tedafakt stve :/
Tak uvidím jestli to budu mít stejně jak ty
A co bylo vidět na ultrazvuku? ![]()
@Verunka158 na ultrazvuku uz sem videla malinkate mimi, ukazoval mi jak hybe nozickama rucickama a tK
( samozrejme je to jeste malinke, necele 3 cm ale jak ti to zvetsi na tom ultrazvuku uz je tam malinke mimi )
@pidin píše:
@Verunka158 na ultrazvuku uz sem videla malinkate mimi, ukazoval mi jak hybe nozickama rucickama a tK
( samozrejme je to jeste malinke, necele 3 cm ale jak ti to zvetsi na tom ultrazvuku uz je tam malinke mimi )
Tak to už se těším na čtvrtek, snad už taky uvidím víc, než jen váček v 6tt. A jaktože jsi nedostala fotečku? Já to budu hlásit hned jak si budu lehat:) Ty už jsi oznámila rodině že jsi těhu? Já čekám právě na čtvrtek ![]()
@Verunka158 Doktor nemá žádnou povinnost dávat fotky, většinou je to za poplatek. Pokud ji chceš, tak si řekni dopředu.
Já osobně po fotkách bublin s těčkou nebo černých kuliček ani netoužím. ![]()
@Svistice píše:
@Verunka158 Doktor nemá žádnou povinnost dávat fotky, většinou je to za poplatek. Pokud ji chceš, tak si řekni dopředu.
Já osobně po fotkách bublin s těčkou nebo černých kuliček ani netoužím.
To já zase to té fotce toužím. I přítel ji bude chtít vidět, když nebude moct jít se mnou. Vím že je poplatek, četla jsem že za fotku chce doktor fotku 100 kč. A dokonce některý doktor se ptá jestli budete chtít fotku, a u některého si musíte zase říct, tak jako já.
@Verunka158 uvidis, predtim jsem taky videla jenvacek a ted uz tambylo aj mimi
prtave ale prece
Jakmi delal ultrazvuk rikam mu, a muzu dostat fotecku? aon jen fotkyse nedavaj to setak dela jen ve filmech, rikam to urcite ne.. tak mi jen rekl atsi priste donesu DVD a za 200 mi to natoci
fakt jsem byla aporad jsem nastvana jako bo fotecku jako chcu :/
jinak v tom 6tt to vedel akorat kamoska nejlepsi, pritel samozrejme a pozdeji se todozvedela i mamca od pritele jelikozz to pritel nevydrzel… no a zda se ze od vcera uz to vi asi cela rodina z pritelovy strany jelikoz to pritelove mamce ujelo z ust ![]()
Ale ja to chtela rict az po 12 tt takze me to docela stve
Kazdopadne moji rodine to reknu az po 12 tt a me mamceasi az budu rodit
jelikoz az to reknu te rekne mi jen ze sem jebla a spol
takze asi tak
@Svistice takja bych naopak brala i fotku bubliny
jelikoz sito chci vsechno dat do kupy a pak pozdeji si udelat takovou knizecku kde bude mimi od uplneho pocatku, at se pak na to muze podivat az bude velky/a ![]()
Tak to hledím, ja počítám s tím že si o fotku řeknu, zaplatím 100 kč, a bez problémů mi ji dá, chtěla sem mu říct hned v 6tt, ale to bylo takové rychlé, tak jsem radši nic neřekla. A proč myslíš že ti bude mamka nadávat? Já ho mám v planu oznámit jen tady rodině, ale ostatním až v tom 12 týdnu, pokud se nic neprovalí. ![]()
@Verunka158 ona si zije svuj svet a takove veci jiani radost nedelaj
takze v tom aninevidim potrebu ji to rikat ![]()
@pidin píše:
@Verunka158 ona si zije svuj svet a takove veci jiani radost nedelajtakze v tom aninevidim potrebu ji to rikat
Tak když má tebe jako dceru, tak by ji třeba potešilo se dozvědet, že bude mít vnouče ![]()
@Verunka158 nene tone
vim jak se tvarila, kdyz ji moje sestra oznamila ze ceka mimi.. tobylo jen jo? Hmmm, no, hmm
nic vic
zadne juchu jak ja ![]()
@pidin píše:
@Verunka158 nene tonevim jak se tvarila, kdyz ji moje sestra oznamila ze ceka mimi.. tobylo jen jo? Hmmm, no, hmm
nic vic
zadne juchu jak ja
Tak, ale dřív či pozděj to budeš muset řííct
![]()
@Kikinka85 píše:
Holky máte některá těhotenskou rýmu?? jsem z toho neštastná
Tak v tom ti neporadím, tu nemám. Asi bych zašla do lékárny, tam ti poradí, a určitě pomůžou. Držím palce, ať to co nejdřív přejde. ![]()