9. týden těhotenství, co mě čeká u doktora?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
575
26.8.14 08:45
@pidin píše:
@Verunka158 ja to mela uplne stejne byla jsem 6tt a tez mireklprijdte za 3 tydny… dnes jsem tam byla jsem 8+5 a mam prijit 18.zari atouz bude velke vysetreni kde musimprijit irano brzo na krev… podle me to budes mit jako ja ted te zvazi, zmeri tlak mme brali i krev ale az odtoho 12 se jde na prvni velkevysetreni kdy se uz musi nosit i moc…jinak me dneska uz dali prukazku ale fotecku ne aani mi ji neda coz me tedafakt stve :/

Tak uvidím jestli to budu mít stejně jak ty :) A co bylo vidět na ultrazvuku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6474
26.8.14 09:59

@Verunka158 na ultrazvuku uz sem videla malinkate mimi, ukazoval mi jak hybe nozickama rucickama a tK
( samozrejme je to jeste malinke, necele 3 cm ale jak ti to zvetsi na tom ultrazvuku uz je tam malinke mimi )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
26.8.14 10:05
@pidin píše:
@Verunka158 na ultrazvuku uz sem videla malinkate mimi, ukazoval mi jak hybe nozickama rucickama a tK
( samozrejme je to jeste malinke, necele 3 cm ale jak ti to zvetsi na tom ultrazvuku uz je tam malinke mimi )

Tak to už se těším na čtvrtek, snad už taky uvidím víc, než jen váček v 6tt. A jaktože jsi nedostala fotečku? Já to budu hlásit hned jak si budu lehat:) Ty už jsi oznámila rodině že jsi těhu? Já čekám právě na čtvrtek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.8.14 10:15

@Verunka158 Doktor nemá žádnou povinnost dávat fotky, většinou je to za poplatek. Pokud ji chceš, tak si řekni dopředu.
Já osobně po fotkách bublin s těčkou nebo černých kuliček ani netoužím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
26.8.14 10:19
@Svistice píše:
@Verunka158 Doktor nemá žádnou povinnost dávat fotky, většinou je to za poplatek. Pokud ji chceš, tak si řekni dopředu.
Já osobně po fotkách bublin s těčkou nebo černých kuliček ani netoužím. :nevim:

To já zase to té fotce toužím. I přítel ji bude chtít vidět, když nebude moct jít se mnou. Vím že je poplatek, četla jsem že za fotku chce doktor fotku 100 kč. A dokonce některý doktor se ptá jestli budete chtít fotku, a u některého si musíte zase říct, tak jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6474
26.8.14 10:48

@Verunka158 uvidis, predtim jsem taky videla jenvacek a ted uz tambylo aj mimi ;) prtave ale prece
Jakmi delal ultrazvuk rikam mu, a muzu dostat fotecku? aon jen fotkyse nedavaj to setak dela jen ve filmech, rikam to urcite ne.. tak mi jen rekl atsi priste donesu DVD a za 200 mi to natoci :( fakt jsem byla aporad jsem nastvana jako bo fotecku jako chcu :/
jinak v tom 6tt to vedel akorat kamoska nejlepsi, pritel samozrejme a pozdeji se todozvedela i mamca od pritele jelikozz to pritel nevydrzel… no a zda se ze od vcera uz to vi asi cela rodina z pritelovy strany jelikoz to pritelove mamce ujelo z ust :D
Ale ja to chtela rict az po 12 tt takze me to docela stve
Kazdopadne moji rodine to reknu az po 12 tt a me mamceasi az budu rodit :D jelikoz az to reknu te rekne mi jen ze sem jebla a spol :D takze asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6474
26.8.14 10:51

@Svistice takja bych naopak brala i fotku bubliny ;) jelikoz sito chci vsechno dat do kupy a pak pozdeji si udelat takovou knizecku kde bude mimi od uplneho pocatku, at se pak na to muze podivat az bude velky/a ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
26.8.14 10:54

Tak to hledím, ja počítám s tím že si o fotku řeknu, zaplatím 100 kč, a bez problémů mi ji dá, chtěla sem mu říct hned v 6tt, ale to bylo takové rychlé, tak jsem radši nic neřekla. A proč myslíš že ti bude mamka nadávat? Já ho mám v planu oznámit jen tady rodině, ale ostatním až v tom 12 týdnu, pokud se nic neprovalí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6474
27.8.14 17:01

@Verunka158 ona si zije svuj svet a takove veci jiani radost nedelaj ;) takze v tom aninevidim potrebu ji to rikat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
27.8.14 17:16
@pidin píše:
@Verunka158 ona si zije svuj svet a takove veci jiani radost nedelaj ;) takze v tom aninevidim potrebu ji to rikat :D

Tak když má tebe jako dceru, tak by ji třeba potešilo se dozvědet, že bude mít vnouče :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6474
27.8.14 17:24

@Verunka158 nene tone :) vim jak se tvarila, kdyz ji moje sestra oznamila ze ceka mimi.. tobylo jen jo? Hmmm, no, hmm :D nic vic :D zadne juchu jak ja :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
27.8.14 17:57
@pidin píše:
@Verunka158 nene tone :) vim jak se tvarila, kdyz ji moje sestra oznamila ze ceka mimi.. tobylo jen jo? Hmmm, no, hmm :D nic vic :D zadne juchu jak ja :D

Tak, ale dřív či pozděj to budeš muset řííct :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6474
27.8.14 18:46

Myslim, ze to drive uvidi :D jelikoz bydlime ve stejnym baraku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
9.9.14 11:06

Holky máte některá těhotenskou rýmu?? jsem z toho neštastná :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
9.9.14 12:09
@Kikinka85 píše:
Holky máte některá těhotenskou rýmu?? jsem z toho neštastná :,(

Tak v tom ti neporadím, tu nemám. Asi bych zašla do lékárny, tam ti poradí, a určitě pomůžou. Držím palce, ať to co nejdřív přejde. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí