Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, ve čtvrtek jdu podruhé k doktorovi, poprvé jsem byla teprve v 6tt, viděl jen váček, ve čtvrtek bych měla být 8+6.. Mohli bysme si prozradit co mě čeká? Hodně se tady toho dozvím jen tohle nikde nemůžu najít. Děkuji mnohokrát za odpovědi. ![]()
@Verunka158 Skoro to samé jako v 6. týdnu, ale pravděpodobně už bude vidět
. Pokud je to hodně optimistický doktor, možná ti i vystaví těhotenskou průkazku. ![]()
@Verunka158 ja byla v 8 a jen me prohlídla. Prdola meril necely 2 cm +
. Prukazku mi vystavi az pristi tydrn po testech.
Já dostala průkazku až ve 12tt, přestože i dřív bylo vidět srdíčko, myslím, že jsem šla v 7tt nebo 8tt, teď už nevím. Dřív bych tu průkazku ani moc nechtěla, není to nic důležitého, stejně tak bych radši nechtěla fotku. Na to jsem já moc málo optimistická.
Holky, a kdy mu o fotečku mám říct? Když budu ležet, a bude mi ukazovat ultrazvuk? Tady vidám krásné fotky teček, tak chci taky tu svou
už se moc těším, hlavnš ať je všechno v pořádku ![]()
@zabulki píše:
To už to tečka nebylajinak tehdy jsem dostala průkazku
@zabulki píše:
@Verunka158 konec 9. týdne. Tehdy melo 2,5cm
Tak já bych mohla mít o něco menší, když jsem na začátku. Už abych taky držela fotečku
A kdy jste si o ty fotky říkali u pana doktora? Když vás prohlížel?
@Verunka158 doktor se mě vždycky zeptal jestli chci.ale taky jsem si o ne říkala
@zabulki píše:
@Verunka158 doktor se mě vždycky zeptal jestli chci.ale taky jsem si o ne říkala
Děkuju moc za informace, jsem prvorodička, nic nevím, jen pořád sedím tady a studuju diskuze ![]()
@Verunka158 to je v pohodě. Taky čekám první. Naštěstí mam kolem sebe kamarádky, co už děti mají. A jedna mi řekla, ať beru, dokud to jde a nebude moc velké