Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky ![]()
chtěla jsem se zeptat, jestli máte nějakou oblíbenou masérku či masérka těhotných, kam jste chodily vy nebo vaši známí v Brně? Na internetu je výběru spousty, ale zajímají mě vaše zkušenosti abych se neobjednala někam a nebyl to propadák
Tak předem děkuji za příspěvky ![]()
Zrova dnes jsem se objednala do welness 4u na tehu masáž. Byla tam znama a rikala, ze super.
tak uvidime
@eleny3 Zrovna se na to dívám, ale na stránkách nemají napsané vůbec podrobnější info o tom, kolik to stojí, co masírují a jak dlouho.. Takové informace už máš? ![]()
@Andreofix vždyť to tam j napsaný
http://www.wellness4u.cz/cenik-masazi.php
@eleny3 A na kdy jsi objednaná?? Bude to tvoje první těhotenská masáž?
@Andreofix ano první, jsem objednana na 12. září protoze jsem koupila i rovnou manzelovi na narozeniny masáž(ne tehotenskou
) ):) a ty jsi uz byla nekdy? Jsem videla, ze mame stejnej termin porodu hehe
@eleny3 Fakt že jo, jsem o den napřed
a ty jsi z Brna?
No já bych chtěla právě co nejdřív, protože mě ty záda dost bolí :/… a taky by to byla moje první masáž tak právě zjišťuju ![]()
@Andreofix no jsem přistěhovalec
jsem tu tri roky a bydlim v centrum. No me to povidej, ja mam jeste nemocny zada a tak jsem se rozhoupala az ted, když me to dost boli.
@eleny3 Já jsem právě chtěla včera večer už po přiteli aby mě ty záda masíroval, ale úplně to odflákl a bylo to i dost nepříjemný chvílama tak jsem si řekla, že musím už taky za profesionálem ![]()
@eleny3 Tak jsem tam hned druhý den šla (do toho wellnes 4u) a můžu jen doporučit
Paní byla super! ![]()
@Andreofix to te hned vzala? A jak to probihalo hehe
a bylo to za tech 400? ![]()
@eleny3 Joo ona mi řekla, že má hned druhej den volno zrovna tak mě vzala
a stálo to 300 nevím proč ![]()