Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosím o radu. Jsem v 38tt a byla jsem teď na WC a zjistila, že ze mě jde čirá krev. Není jí nijak moc.
Mám níž placentu, tak nevím zda to s tím má nebo nemá spojitost. Také jsme hráz masírovali, jako každý den. Tak zda to není tím. Zatím jsem doma a čekám, zda z toho něco bude. Děkuji za rady
@Desig já bych jela hned do porodnice může to být oddělujicí se placenta a může být zle
@věrasek80 píše:
@Desig já bych jela hned do porodnice může to být oddělujicí se placenta a může být zle
Napsala bych totéž.
Jeď! A držím palce @Desig
A ještě pořád krvácíš? u mě s krví odešla hlenová zátka, ale také jsem hned začla rodit
Troška, opravdu trošinka červené je normální, když se otvírá čípek, praskne cévka, většinou to odchází v nějakém hlenu či naředěné výtokem. Červená tekoucí jako třeba při menstruaci, byť slabší je důvod okamžitě jet do porodnice na kontrolu, odlučující se placenta může být pro dítě fatální.
Určitě do porodnice a co nejrychleji! Držím pěsti, ať je vše v pořádku!
@Desig ano okamzite jed, my tak malem umreli, kdyz to doktori posr… a odloucili mi placentu.
Okamžitě do špitálu. Nechápu proč tohle doktoři neříkají preventivně
Hlavne ať jste oba o. k. ![]()
Hned bych jela do nemocníce. Nikdy nevíš, co to může být. Lepší jet jednou zbytečně, než něco zanedbat.
Doufám, že zakladatelka už je v porodnici. Mám za sebou abrupci placenty a jen při vzpomínce se mi ježí všechny chlupy.
@Desig držím pěsti, aby bylo vše v pořádku a nejednalo se o nic vážného ![]()
Omlouvám se, ale zeptám se jako hlupák, o co jde v případě oddělující placenty jak se tu psalo? Jeden porod mám za sebou a všechno bylo v pořádku, teť čekám druhý a člověk nikdy neví co se může stát