Čirá krev v 38 tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14688
24.8.14 22:11

Ja zacala krvacet 40+4, 00:15, volala sem rychlou, po prijmu hned monitor - mala
o. k., tak se nemuselo tak spechat, ale v 1:46 bxla uz na svete. Cisar,
odlucovani placenty - s nejvetsi pravdepodobnosti diky hmatu hamilton, ktery
mi ten den byl udelan. Ale vse o. k. Mely jsme stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
24.8.14 22:42
@Litta píše:
Aha, já to jen nějak četla. Že buď krvácení a trochu bolest, nebo jen bolest. Tak to je ještě zrádnější tyjo. :| Brrr.

Já taky četla, že většinou se to projeví silnou bolestí. My měli štěstí aspoň v tom, že jsem zjistila, že krvácím. Často se totiž stává, že žena krvácí skrytě do dělohy, ven se krev nedostane a to je pak echt průser :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.8.14 22:48
@Ivaneska píše:
Okamžitě do špitálu. Nechápu proč tohle doktoři neříkají preventivně :zed: Hlavne ať jste oba o. k. :hug:

Mně to preventivně řekli :-) a i kdyby ne, tak bych pro svůj klid jela.
Jinak díky troše krve na papíře jsem jela radši do porodnice a dobře jsem udělala. Byl to už porod (nepoznala jsem to) a kluk byl za 2 hodiny od příjmu na světě.

• Citovat
  • Upravit
14688
24.8.14 22:53

ONO zalezi, kde je ulozena placenta. Zda na predni, nebo zadni stene. Ja
ji mela na predni…a teklo to, jak z kohoutku. A taky zalezi, jakej kouse, kus
se odlouci. Ale nic mi nebylo, zadna bolest. Ezela sem a najednou teplo, jeste
sem vychutnavala, ze mi prdla voda…, nez jsem zjitila, ze je to krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
24.8.14 22:55

U placenty na zadni stene to vubec nemusi krvacet ven, spis dovnitr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
24.8.14 22:56
@lucenka píše:
Mně to preventivně řekli :-) a i kdyby ne, tak bych pro svůj klid jela.
Jinak díky troše krve na papíře jsem jela radši do porodnice a dobře jsem udělala. Byl to už porod (nepoznala jsem to) a kluk byl za 2 hodiny od příjmu na světě.

Mě to u prvního kluka neřekli, jsem byla pěkně vyjukana, protože jsem byla přesně 36+0 O nějakém předčasném porodu jsem věděla úplný kulový. Proste mi dr. napsala termín a toho jsem se držela, vůbec mě nenapadlo, že to může přijít dřív :oops: Naštěstí teď už exmanzelovo babička dělala porodní babu, tak jsem ji volala, co mám dělat. Ta řekla okamžitě k dr. Jenomže dr. tam ten den nebyla. Ještě že tak, jeli jsme hned do špitálu. Příjem těsně před 7. hod. a kluk byl v 7.12 na světě. Málem jsem rodila doma a u dalších dvou kluků už jsem věděla co a jak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.8.14 22:59

@Ivaneska můj prcek se narodil ve stejný čas :mrgreen: ale asi bych byla taky pěkně vyjukaná, kdybych neměla tušení, že se může něco takovýho stát.

• Citovat
  • Upravit
47759
24.8.14 23:07

@lucenka je to je náhoda :hug: Mě nikdo o ničem neinformoval, co může a nemusí přijít, sama jsem informace nehledala, že to prý nemam dělat, zbytečné by mě to stresovala. Babička měla pěknou knížku o porodnictví, na tu jsem měla přísný zákaz sahat, abych se nestresovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.8.14 03:38
@Spokojení píše:
Omlouvám se, ale zeptám se jako hlupák, o co jde v případě oddělující placenty jak se tu psalo? Jeden porod mám za sebou a všechno bylo v pořádku, teť čekám druhý a člověk nikdy neví co se může stát

dítě přijde o kyslík a je vymalováno.. při nízko uložené placentě, nebo přesahující, je to fatální, dítě může velmi rychle zemřít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.8.14 03:40
@brulinka píše:
Také mi tekla v cca 39tt jasně červená (možná do růžova) krev. Na pohotovost jsem nejela, čekala jsem co bude. Ráno jsem šla k dr, popsala mu svůj problém, vyšetřil mě, ale řekl že je to normální v takovém stádiu těhotenství.

ale né při blbě položené placentě. Tam se hraje o minuty a o život dítěte.. To řeknou každé ženské, že při sebemenším náznaku červené krve RZ a špitál :zed: a při volání hlásit, že je placenta špatně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
25.8.14 05:04

Pardon za ot @martina.se držím ti všechny prsty, co mám, ať to máš dneska brzo za sebou :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.8.14 06:41

@Ivaneska díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.8.14 07:16

Tak jsme skutecne hned jeli. Vyšetřili me a na nic nepřišli. Placenta v poradku a krvácení ustalo.
Zůstala jsem v nemocnici na pozorování a nejspíš me za par hodin pustí zpet domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
25.8.14 07:18

@Desig uf :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
25.8.14 08:25
@Desig píše:
Tak jsme skutecne hned jeli. Vyšetřili me a na nic nepřišli. Placenta v poradku a krvácení ustalo.
Zůstala jsem v nemocnici na pozorování a nejspíš me za par hodin pustí zpet domu.

Uff! Tady to tak vygradovalo… :| :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky