Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
My měli do 17.tt holku a ve 20.tt tam už byl pindík
A máme kluka.
Moji kamarádce se to stalo (vím to z první ruky, ne jedna paní povídala) měla naštěstí plno věcí neutral tak doporučuju spíš kupovat neutral, ale podle mě se to moc nestává ![]()
Nám říkali, že to budou holky a jsou to holky
a jak rika nás deda: kdyžtak to vyperes s monterkama ![]()
@Kriss Tina píše:
Ja s vybavou cekala az po druhem velkem screeningu.
Dekuji za prinosnou odpoved do diskuze
zakladatelka
Kamaradka cekala az do 36 tydne kluka a nakonec to byla holcicka. Samozrejme 100proc. jistota je az po porodu.
@Issabell28 píše:
Kamaradka cekala az do 36 tydne kluka a nakonec to byla holcicka. Samozrejme 100proc. jistota je az po porodu.
Takhle jsem to taky slysela, ze penis zamenili s pupecnikem, ale opacne moc ne
utesuju se tim, ze by doktor nic nerikal kdyby si nebyl jisty…
Sousedka měla mít holčičku, myslím, že jí to řekli asi třikrát dokonce, měla radost, doma kluka, tak si to chtěla užít, nakoupila výbavu, červený kočárek…na porodním sále vykouknul chlapeček
, červená nevadí, oblečení se také rychle sehnalo
. Bylo to překvapení
.
To je dost brzy 17tt, to tě ještě může překvapit
mne na druhém velkém ultrazvuku řekl že ASI holčička, že tam blbě vidí. No jsem 29tt s výbavou už fakt čekat nebudu, snažila jsem se kupovat univerzální, ale většina obchodu byla vybavena modro-růžově
tak jsme se doma rozhodli, že to bude holka a i tak na ni mluvíme
z oblečků 56-62 stejně rychle vyroste tak to máš fuk ![]()
Jo, mám kamarádku, která až do 30tt žila v přesvědčení, že čeká holku a jen na ni kouknul jiný lékař, byl z toho kluk. A opravdu je nesmysl nakupovat v 18tt barevnou výbavičku, první velikost se pro syrch kupuje neutrální nebo se čeká až po 30tt, to už je totiž prakticky tutovka.
@Anonymní píše:
Dekuji za prinosnou odpoved do diskuzezakladatelka
Tim bylo mysleno, ze pred tim 20tt to byva vetsinou jen odhad a neda se na to spolehnout.
@Janli no tak ten můj se ukázal už ve 13. týdnu a bylo to fakt vidět a potom každý ultrazvuk…měla jsem ho napsaného i v průkazce, abych fakt věděla, že nemám na tu holku vůbec šanci ![]()
Ahooj, je tady nekdo, komu tvrdili, ze na 99% ceka holcicku a nakonec se narodil kluk??
. Stalo se to nektere? Lekar je velmi zkuseny a obecne se neplete, snad 
Mi v 18. Tydnu lekar rekl, ze na 99% holka, ze sto vzdy az po porodu. Ted po par tydnech jsem zacala nakupovat vybavicku a dnes me popadla panika, co kdyz to bude kluk a já uz mam ruzovou vybavu