Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
test jsem si udělala, protože jsem měla kratší MS a divné stavy. Prostě nedokážu popsat proč. Nějaká intuice.
Tento cyklus jsem neměla ještě sex. Naposledy jsem měla 24., 26. den a MS jsem dostala po 28 dnech.
Nejprve na testu naběhla testovací čárka a byla celá bílá a jakmile jsem počkala, tak se z bílé stala růžová a naběhla i kontrolní. Vše v limitu. ![]()
Je to chybný test? Druhý nemám a zítra si koupím po práci.
Těžko říct, může to být chyba v testu nebo zbytkové hcg z minulého cyklu (biochemko kdy to odešlo s ms)….nemohlo se jednat případně o nidaci než ms?
Btw, někdo může být těhotný a mít ms
Kolik dni je tedy od sexu? Pozitivni je, ale slaby. Mohlo to byt tzv. biochemicke. ale 9 dc, uz by carka mela byt pryc. Kdybys otehotnela v minulem cyklu a prislo krvaceni v terminu MS a tehotenstvi se drzelo, byla by uz carka hodne silna. Uvidis s novym testem, jestli bude pryc nebo ne. ![]()
Zopakuj test za 2-3 dny a uvidíš. Ale jestli je to mamatest, tak ty tyhle sotva znatelné našedlé duchy dělat umějí.
Zkus jinou značku, já mám třeba zkušenost dobrou, ale někomu dělají Mamatesty takovéto duchy po celý cyklus a nemůže je vůbec používat.
@Petra Star 11 a 13 dní. Ale prostě zdá se mi být blbost, že by ovulace byla tak nějak pozdě, když jsem to dostala po 28 dnech. ![]()
@ugluk píše: Vícedobře zkusím jiný. Díky moc. Naděje tomu radši vůbec nedávám.
@Fredddyyy tak sila carky tem 11 ti dnum i odpovida, ale to krvaceni ne. Bud je to falesny test nebo jsi hricka prirody ![]()
@Fredddyyy mohly bejt dve ovulace v jednom cyklu..stat se to muze.
Přijde mi to jako slabá čárka, do růžova se mi jeví, ale taky se mi několikrát stalo, že mi Mama test udělal falešnou růžovou čárku, ani to nebyl duch, ale hezká čárka. Těhotná jsem nebyla, jiné testy byly negativní, MS přišla přesně. U Tebe bych to spíš taktéž viděla na falešnou pozitivitu, pravděpodobnosti, že by proběhla MS přes těhotenství plus to, že ovulace by byla takto úplně ke konci cyklu jsou nízké, dohromady tedy pravděpodobnost těhotenství velmi malá. Ale staly se prazvláštní příběhy, tak i přesto držím pěsti a budu ráda, když dáš vědět. ![]()