Těhotná a přesto negativní test?

18.8.24 21:42

Těhotná a přesto negativní test?

Zdravím. S přítelem jsme se začali snažit o mimi. Měla jsem velmi nepravidelný cyklus. (Až 90dni). Byla jsem u gynekologa a ten mi dal vyvolávací a léky na srovnání cyklu. (Provera.). No menstruaci jsem měla 28.7-1.8. Podle příznaků těla by ovulace měla proběhnout cca 3.8. no a teď mám cca už 10 dní bolesti v podbřišku jak při ms, ale občas jen na jedné straně. Je mi nevolno po jídle. Zkoušela jsem cca 6 testu (mamatest) a test negativní stále. (Vím že až po ms se má zkoušet, ale prostě mi to nedalo)
Sice zítra budu mít výsledky z krve (řešila jsem s praktikem jiné problémy tak mi k odběrům krve připsal i HCG).
No ale byla jste těhotná a přesto negativní test nebo se test objevil pozitivní až o dost později?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76891
18.8.24 21:48
@Melqniemeli píše: Více

jsi cca 10 dní před menstruací, proč si myslíš, že jsi těhotná?
test v této fázi by ještě nic neukázal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21459
18.8.24 21:53

3.8. Ovulace? To je asi brzy, jestli chápu dobře, že 28.7. byl začátek menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69016
18.8.24 21:56

Takže jsi měla vždy dlouhé a nepravidelné cykly, teď jsi 22. den cyklu a chtěla bys pozitivní test? Ovulaci soudíš jen dle nějakých tělesných příznaků, a to sedmý den cyklu? To je hodně brzo, tak brzo jsem ji nemívala ani při hodně krátkých cyklech.
Tu proveru bereš furt? Jestli ano, je dost pravděpodobné, že veškeré příznaky způsobují právě tyhle hormony. Pokud ne, je vemi nepravděpodobné, že by ti rázem srovnala i následující cykly tak, abys ovulovala tak strašně brzo.
Další věc - těhotenské příznaky způsobuje hormon hCG. Kde tělo produkuje hCG, tam jsou pozitivní těhotenské (hCG) testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
18.8.24 21:56
@malákráličice píše: Více

no přesně, to je dost nesmysl, celé to nedává smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.24 22:17

@malákráličice ano měla jsem menstruaci 4 dny. 4.8 jsem zkoušela ovulační test a byl negativní (ale čárka tam byla) 5.8 ovulační test už o dost slabší. Takže si myslím že teda proběhla l. Ano také mi přijde divné mít ovulaci takto brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
18.8.24 22:20

těžko, spíš to bylo tou Proverou - jsou to hormony,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
18.8.24 22:23

zkoušela jsi ovulační test (nesmyslně hned po menstruaci) a byl negativní, ale čárka tam byla - vždyť to zase nedává smysl,
ano chápu, že chceš být těhotná, ale zkus se zklidnit a řešit něco až při vynechané MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69016
18.8.24 22:24

Nějaká čárka může být na ovulačním testu pořád, takže pokud jsi vysloveně neměla 1.-2. jasně pozitivní test, ze slábnoucí čárky poté nelze soudit vůbec nic. Ale pokud by ovulace byla opravdu 3.8. (a styk nejpozději ten den či před ním), pak by 18.8. byla na testech už naprosto zřetelná druhá čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.24 22:29

@stinga no proveru beru 15-25 den cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
18.8.24 22:35

@Melqniemeli no víš co - možná těhotná jsi, ale rozhodně ještě nemůžeš mít žádné příznaky ani pozitivní test, prostě musíš vyčkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
19.8.24 15:48

@Melqniemeli nastuduj si, jak fungují ovulační testy, ono z nich totiž bohužel nejde číst zpětně. Většina žen má různé silnou druhou čárku celý cyklus. Pro určení ovulace (a to pořád ještě není jistota!), je důležité zachytit moment, kdy je test během cyklu nejsilnější a zároveň je kontrolní čárka aspoň stejně tak silná jako testovací. To znamená, že u tebe s velkou pravděpodobností neproběhla ovulace v té době, kdy si myslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí