Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám 37 DC, 3 měsíce po vysazení HA - cykly 33 DC, 31DC a teď jsem 37DC a menstruace pořád nic. Bazální teplotu jsem si začala měřit až dnes 36,9 ale to není vypovídající protože jsem teprve dnes začala. Ovulaci jsem si nijak nehlídala i přesto, že již mimčo chceme ale necháváme tomu volný průběh. Dle bolesti usuzuji ovulaci někdy 4-5.8 ale to jen odhadově podle hlenu a bolesti. TT dnes negativní.
Chodíte na vyvolávačku - kdy? a nebo čekáte až to příjde? Žádný jiné potíže nemám, tak klidně si počkám ještě týden kdyby to ta ovulace kolem toho 4.8 byla.. ale nevím, kdy už si říct dost čekání a zavolat doktorovi, je to nekonečný ![]()
Nikdy jsem na vyvolávačce nebyla a po vysazení HA jsem to měla nepravidelně asi půl rok… Takže bych se nestresovala a minimálně ten týden ještě počkala… Ale já bych počkala vklidu i dýl teda 😆 pro tělo je HA slušná dávka a je pro něj záhul se teď srovnat.
@Asta135 píše: Více
Je fakt, že jsem ji brala asi 9 let v kuse..
Spíš je to otravný, jak furt nosím intimku a z bazénu se furt kontroluju ![]()
@MonikaFo píše: Více
Já ji brala „jen“ 5 let a i tak se tělo vzpamatovávalo dlouho… Takže hlavně klid a mohy v teple jak se říká 😆 🙏 držím palce ať sama co nejdřív dojde a nebo ať se zadaří mimčo… 😁
Nikdy jsem nebyla, po vysazeni HA jsem taky mela chvili uplny bordel, nejdelsi cyklus i pres 50 dni…byly to trochu nervy, tak jednou za tyden jsem preventivne testovala, i kdyz jsme se chranili jinak…dala jsem tomu cas a telo se srovnalo na stejny rytmus jako pres branim HA. Chapu, ze je to vopruz, ale nehazela bych mu do toho vidle dalsi hormonalni nalozi ![]()
@Beruska999999 píše: Více
Máš pravdu.. nechám tomu čas když mě nic netrápí.. jen to čekání
Fíha, snad to tak dlouhé mít nebudu.. Je to teď přes ty horka lehce omezující když nevíš kdy to příjde.. s HA jsem měla menstruaci postupnou ale po vysazení je hned na začátku totální červený vodopád ![]()