....a co takhle listopad 05

342
5.3.05 18:14

....a co takhle listopad 05

Jestlipak už jsou tady nějaké těhulky s termínem listopad 2005?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
324
5.3.05 18:23

Ježíš, to už bude listopad? Ten čas letí!!!!! :o :o :o

Já se snažím, jako každý měsíc :) nyní i s podporou Clostilbegytu,ale na výsledky snažení si budu muset ještě počkat, OVU byla asi v pondělí.

To už se jako mimi narodí v listopadu? Ach jo, já si tak přála, aby se narodilo o prázdninách, v létě nebo ještě v září, když je teplo..no nic, snad se už brzy dočkám a pak mi bude jedno kdy, hlavně ať je zdravé.

Daria, zasloužilá snažilka (už 2 roky + jeden samovolný potrat)
z diskuze Otěhotnění po potratu- kolik menstruací čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
5.3.05 18:36

Hmmm, tak to já jsem zas podzimní miminko nestihla :( :( :( . Tak snad aspoň to prosinčátko, kdyby chtělo přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
5.3.05 18:42

Darjo,já vím,špízovala jsem na září a říjnu.......my se „snažíme“ od listopadu,ale já kvůli kojení jaksi neovulovala :wink:
Tohle byla první a kupodivu to vyšlo napoprvé.I když teda dost divoce,protože OVU byla 29DC.....tak snad zatajím dr. svou 1.MS od 22.9 2003 :lol:

Držím moc palečky,třeba to vyjde právě teď :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
5.3.05 19:44

Amazonko,

moc gratuluju!!! Zrovna nedávno jsem na tebe myslela, zda-li ti to vyšlo a ono jo!!! Tak si užívej druhého pupíka, jestli teda budeš mít čas si ho uvědomit, já s Klíštětem kroutím 19.tt a občas už mi teda dochází, že jsem asi fakt těhotná :-)

Peta, Vojta a Klíště od PSTM

• Citovat
  • Upravit
538
5.3.05 20:36

Cože? Už 19tt? To je hrozný jak to letí, Péťo! Ale to je dobře, nemůžu se dočkat vykuklenýho Klíšťátka:-)

Jinak já bych byla patřila k loňským listopadkám, ale moje holčička nás napínala a vykoukla až 2. prosince:-) A je to sranda, že už teď někdo nosí v bříšku miminko, co se tou dobou narodí. Všem těhulkám a budoucím těhulkám přeju všechno nej nej, hlavně zdraví!!!
 Albi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
5.3.05 21:10

Amazonko držím palečky ať je to pořádné klíšťátko jako u Missorky , téda už 19tt? To uběhlo tolik času? Dario tfuj, tfuj, tfuj aspoň prosinčátko :) . U nás to vypadalo, že by se listopaďátko zadařilo, ale nic. A všem co se ohlásí přeju šťastné těhulkovství.
Stefinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
6.3.05 07:14

Misorko,dík moc.To víš,že tě s Klíšťátkem šmíruju :lol: a děsně jsem záviděla :wink: Andulka holt působila jako dokonalá antikoncepce.Už 19tt,to to letí.......My se inspirovali Véčkem a budeme mít Jéčko (Jakub x Julie) :lol: :lol: :lol:

Stefinko,taky dík za gratulaci,držím palečky aspoň na Advenťátko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.3.05 10:23

Ahojte,
pravdepodobne tiez cakame novembrove mimi :lol:
MS som mala 4.2., pozitivny test Rapipreg 5.3. Snazili sme sa 1. mesiac, takze vlastne ani neviem, kedy je vhodne ist za lekarom kvoli potvrdeniu tehotenstva. Vedeli by ste mi poradit? Co sa tyka nejakych priznakov, tak cely minuly tyzden ma silno bolelo v podbrusku, akoby ma mala kazdu chvilu dorazit MS, teraz to uz preslo, ale mam uplne naliate prsia a neviem, co s unavou..Vecer odpadnem uz pred 8-ou a budim sa uz o takej 3 rano a neda sa mi viac zaspat..Mali ste niektora podobne priznaky?? Je to normalne?
Rysulka

• Citovat
  • Upravit
1154
7.3.05 11:19

Ahojky!
Hlásím jedno listopadčátko - pravděpodobný TP 4.11. Konncem ledna jsem vy:,–(ila HA a povedlo se na první pokus. Teď mám momentálně strach, aby tam Bubáček vydržel a vyjuknul na svět až tehdy, kdy bude jeho čas.
Jinak mám stejné příznaky, jako jedna z Vás. Večer odpadám kolem osmé a ráno straším už ve čtyři. Hrůza. Ble stavy se mi zatím vyhýbají. I když jsem těhu teprve krátce. Obávám se, že ono to dorazí.
Všem drřím palečky, ať se to povede a na podtim padají nejen listy, ale i mimískové do našich postýlek.
Nafetta + Bubáček(6tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.3.05 15:35

Taky bych chtěla patřit k listopadčádkám. Snažíme se první měsíc naostro, ale jsem teprve 26 DC. Dnes mi to nedalo a testovala jsem s testem na 10 jednotek. No, co myslíte, že tam bylo? Nic! Prohlížela jsem velmi usilovně a je pravdou, že se tam jakýsi náznak druhé čárky objevil, ale byl cca o síle jedné patnáctiny kontrolní čárky. Bohužel vůbec nevím, ve které části testu se má ta druhá čárka objevit a ta část, ve které se moje „patnáctinka“ objevila, je celkem hodně na straně, takže si myslím, že si spíš se mnou hraje moje fantazie než že by se hlásilo miminko. No, příště testnu s testem na 25 jednotek až v sobotu. Příznaky bych řekla, že mám nějaké, ale ta fantazie..... Jinak podle MS bych měla porod 17.11.
 Jana

• Citovat
  • Upravit
51
7.3.05 15:42

Čauky, tak se taky hlásím do řad listopadčátek (ježiš to se to blbě píše :D ). Dneska jsem přišla od pana doktora a jsem 5+2tt. Snažili jsme se od ledna - zadařilo se, ale mimísek se bohužel neudržel. Tak doufám, že teď to zvládne :wink: . Jinak špatně mi zatím není, ale unavená jsem dost. V noci se budím a chodím pořád čůrat. Jo a můj „předstih“ (mám 85 DD) bolí jako blázen. Taky vás tak bolí prsa? Když přijdu z práce, tak je musím hned vysvobodit. A to teda skučim :? . Předběžný termín mám 5.11. Na další kontrolu jdu 4.4. Kdy jdete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
8.3.05 07:35

Ahojky!

Podle ovulace mám termín 8.11.,podle mS se to nedá brát,jelikož to byl prví cyklus po porodu…a tak byla OVU 29DC.
K doktorovi jdu až 7.4.,aspoň bude něco vidět na UTZ,ne jen ťuplík.

Ryšulko,chodím spát se slepicema a po krmení v pět už rozhodně neusnu…s Andulkou to bylo to samý :wink:

Petulíku,prsa zatím nestávkují,ale ještě kojím,takže se asi nic nezmění.Ale s Andulí se mi z D staly H…a když se po porodu nalily,tak jim bylo H malý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
8.3.05 07:54

Ahojky. Tak to my sa snazime od prosince, a zatial nic. Beriem vitaminy, kys. listovu, cvicim cviky od Mojzisovej a nic. :cry: Zacinam sa asi prilis kontrolovat a mam strach ci sme obaja v poriadku. Ja viem ze 2 mesiace nie je vela, HA som vy:,–(ila v prosinci, a trochu mi kolise cyklus, ale fakt som netusila ze mi to da tolko zabrat (myslim psychicky). Cely mesiac sa snazim na to nemysliet, bavit sa a byt v klude, ale ked pride MS tak to na mna dopadne :evil:
Daria pises ze beries clostilbegyt (je mi jasne ze si dlhsia snazilka ako ja) to ti navrhol lekar?Vsetkym listopadcatkam prajem krasne a nekomplikovane tehotenstvo. A nam ostatnym neostava nic len tesit sa na prosinciatka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.3.05 09:10

majki měříš si BT? Já jsem začala v prosinci a zjistila jsem, že mám OVU o týden později než má normálně být. A pan doktor mi to potvrdil. Podle poslední MS bych měla být 6tt, ale jsem 5tt, říkal, že jsem měla OVU později. Tak se zkus začít měřit :wink: Držim palečky.
Amazonko prosím, nestraš mě. Už takhle mám problém sehnat podprsenku na DD. Ale H ............ to si ani neumím představit 8O . Řikala jsem si, že když už teď jsou velké, tak se zas tak moc nezvětší, teda řikaly mi to kamarádky. No, tak se radši připravim na nejhorší :lol: Ty už máš Aničku? To jméno se mi strašně líbí. Jmenovala se tak moje prababička, kterou jsem měla moc moc ráda. Je okolo Tebe hodně Andulek?
Peťulik 5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky