Krém s UV faktorem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
461
5.3.05 09:41

Krém s UV faktorem

Ahoj holky,

máte někdo zkušenosti s krémem, který obsahuje UV faktor a je vhodný pro kojence?

Přece jen sluníčko občas svítí a myslím si, že vystavovat 10m mimi 2 hod při procházce na slunci bez faktoru je celkem rizikový. Bohužel se mi nepodařilo sehnat žádný krém, který by UV faktor obsahoval. Sehnala jsem pouze Johnson´s, který má SPF 6, což se mi zdá málo.

Díky
Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
595
5.3.05 13:21

Ahoj Sendy,
správně bys neměla vystavovat dítě na sluníčko minimálně do roka. Ani pro nás to není kdoví jak zdravé, ale neustále se schovávat je nad lidské síly, že? :P Naší Lucince bylo loni v létě už přes rok, tak jsem jí koupila voděodolné mléko NIVEA s UV faktorem 15, které je určené pro děti. Klidně bych koupila i se silnějším UV faktorem. Zeptej se třeba v lékárně. Stejně jsem jí chránila boudičkou, když byla v kočáru a když ne, tak měla na hlavě „sombrero“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mki
25
5.3.05 14:27

Krém proti sluníčku

Ahojky,
doporučuji pro mimčo krém od Weledy. Má přirozený ochranný faktor 8. Není v něm nic špatného, žádná syntetika. Navíc velmi pěkně voní. Pro dítko cca do 1 roku je ideální. Používala jsem ho na synka i u moře (byl vždycky ve stínu) a mohu doporučit. K „Johnsoní“ kosmetice nemám důvěru, je to pěkná chemická laboratoř. Jak už na e-miminu několikrát zaznělo, je to jedna z nejhorších značek, protože nepůsobí příliš šetrně na jemnou dětskou pokožku.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
5.3.05 15:12

Loreál dělá krém pro děti s UV 60, ale jak píšou holky dítě do roka na slunce co nejméně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
6.3.05 08:33

Vím, že na slunce mimi do roka nesmí, ale nevím jak to zabránit sedícímu dítěti??? Nám to do kočárku svítí…Doufám, že až bude sluníčko výš, tak to bude lepší, aletím nám to pere přímo dovnitř. Jediné co zabírá je plena přes kočár, což zase nesnese naše zvědavé dítko.....

Zatím moc díky za rady.Weledu zkusím.
Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
6.3.05 08:51

A co zkusit slunečník, který se připevní na kočárek? Sice to nevypadá moc krásně, ale účel to plní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
6.3.05 19:08

Ariano,

vím, že je to asi hloupý dotaz, ale kde se dá koupit takový slunečník?

Díky,
Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
6.3.05 19:53

Neboj, není to hloupý dotaz.😉 Já ho viděla v Dětském ráji ( www.detskyraj.cz ) na Praze 3. Ale řekla bych, že v obchodech s kočárky je mít budou. Sice se to na kočárcích už moc nevídá, jen občas, ale je to užitečná věc. Jen mám pocit, že byl poměrně drahý. Nevzpomínám si přesně kolik, ale určitě to nebylo přes 500,–. Ještě můžeš zkusit bazary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
6.3.05 22:17

Ahoj Sendy,
my se chystáme na hory do Itálie s (v té době) roční prďolkou a v lékárně jsem si koupila „opalovací mléko“ MicroSun s ochr. faktorem 20 (je trochu dražší - 232Kč ale je neparfemované, bez konzervačních látek a s mandlovým olejem) Normálně na ven mažeme dětským výživným krémem od Nela Batole do nepohody a tohle budeme dávat navrch :D Opalovat ji určitě nechci a snad to bude stačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí