Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj maminky, opět potřebuju poradit. Manželovi jsem nakoupila celkem dost dárků, ale o všech víí, protože si jich hodně přál… Já mu chci ale pořídit něco, co ho překvapí, o čem nebude vědět. Poraďte mi prosím nějakou drobnost, která potěší
?
pro inspiraci, můj má rád sladké, tak jsem mu koupila v cukrárně čokoládovou Pandu. Je spousta takových velkých figurek od míčů po auta. Je to z kvalitní belgické čokolády a stojí to od 100 - 300 kč.
Záleží co by ho potěšilo-zda poukaz na masáž,do sauny,do oblíbené restaurace…???
Zalezi co ma rad:-) Vim,ze dost chlapum se libi takove ty blbustky-jako treba vrtulnicek nebo auticko na dalkove ovladani:-)
Sladké určitě ne, na to on není
. Do sauny chodíme pravidelně, respektive chodili jsme, teď sám moc chodit nechce. Na blbůstky taky moc není. On posiluje, chodí cvičit, má rád tenis… jinak je strašně nenáročnej, třeba jsem ho chtěla překvapit sportovní taškou - no neřekl mi miláčku chci na vánoce tašku? Chci něco malýho co ho prostě překvapí ![]()
Ty má právě teď taky nový
… Můj chlap se snad nedá překvapit ![]()
V létě jsem mu koupila Biografickou knihu Andreho Aggasiho (nevím jak to přesně je) az toho byl úplně nadšenej, četl to celou dovolenou
. Problém je v tom, že by si přál třeba Nadala ale ten je zatím jen v angličtině
a mám strach, že knihu, která nebude o tenistovi si on nepřečte
![]()
A co event-prodava se trenink tenisu s nejakym znamym tenistou,divala jsem se na to,ale je to celkem palka-5 tisic
A co třeba nějaký adrenalinový dárek?Na netu je toho hodně
Ten muj má rád auta tak jsem mu loni koupila poukaz na jízdu v Hammru
a mělo to velký uspěch
Jinak tam je toho hodně skok padákem,let balonem atd:
Na ten adrenalin taky moc není. Má rád třeba bytové doplňky, ale dej chlapovi na Vánoce vázu ![]()
Tak tenistovi - co třeba sadu vibrastopů? Nebo gripy? Popřípadě i šablony a fixu na výplet na nějaký obrázek? ![]()
Já bych mu dala spíš něco od srdce
Předpokládám, že věci, co si přál, byly právě toho rázu, co psaly holky. Pochybuju, že by si přál třeba plyšáka ![]()
Já sice s otcem dcerky nejsem, ale k Vánocům jsem mu koupila plyšáka do mikrovlnky ![]()
mě napadla bezdrátová myš k pc v podobě autíčka … dávám jednu manželovi právě jako blbůstku překvapení http://www.rebelie.cz/…rislusenstvi
PajaDee píše:
Na ten adrenalin taky moc není. Má rád třeba bytové doplňky, ale dej chlapovi na Vánoce vázu
a baví ho vaření? pokud jo, tak třeba elektrický mlýnek na pepř, zástěra, nebo nějaký designový otvírák na pivo
![]()