Překvapení pro manžela

201
19.12.11 22:10

A jsem v koncích

Ahoj maminky, opět potřebuju poradit. Manželovi jsem nakoupila celkem dost dárků, ale o všech víí, protože si jich hodně přál… Já mu chci ale pořídit něco, co ho překvapí, o čem nebude vědět. Poraďte mi prosím nějakou drobnost, která potěší :nevim: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14020
19.12.11 22:12

pro inspiraci, můj má rád sladké, tak jsem mu koupila v cukrárně čokoládovou Pandu. Je spousta takových velkých figurek od míčů po auta. Je to z kvalitní belgické čokolády a stojí to od 100 - 300 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
19.12.11 22:13

Záleží co by ho potěšilo-zda poukaz na masáž,do sauny,do oblíbené restaurace…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
19.12.11 22:13

Zalezi co ma rad:-) Vim,ze dost chlapum se libi takove ty blbustky-jako treba vrtulnicek nebo auticko na dalkove ovladani:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.12.11 22:19

Sladké určitě ne, na to on není :roll: . Do sauny chodíme pravidelně, respektive chodili jsme, teď sám moc chodit nechce. Na blbůstky taky moc není. On posiluje, chodí cvičit, má rád tenis… jinak je strašně nenáročnej, třeba jsem ho chtěla překvapit sportovní taškou - no neřekl mi miláčku chci na vánoce tašku? Chci něco malýho co ho prostě překvapí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
19.12.11 22:23

kdž cvičí, tak mu pořiď třeba nátepníky :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.12.11 22:24

Ty má právě teď taky nový :(… Můj chlap se snad nedá překvapit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.12.11 22:28

V létě jsem mu koupila Biografickou knihu Andreho Aggasiho (nevím jak to přesně je) az toho byl úplně nadšenej, četl to celou dovolenou :D. Problém je v tom, že by si přál třeba Nadala ale ten je zatím jen v angličtině :nevim: a mám strach, že knihu, která nebude o tenistovi si on nepřečte :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
19.12.11 22:31

A co event-prodava se trenink tenisu s nejakym znamym tenistou,divala jsem se na to,ale je to celkem palka-5 tisic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
19.12.11 22:32

A co třeba nějaký adrenalinový dárek?Na netu je toho hodně :palec: Ten muj má rád auta tak jsem mu loni koupila poukaz na jízdu v Hammru :) a mělo to velký uspěch :pankac: Jinak tam je toho hodně skok padákem,let balonem atd:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.12.11 22:41

Na ten adrenalin taky moc není. Má rád třeba bytové doplňky, ale dej chlapovi na Vánoce vázu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.12.11 22:43

Tak tenistovi - co třeba sadu vibrastopů? Nebo gripy? Popřípadě i šablony a fixu na výplet na nějaký obrázek? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
19.12.11 22:53

Já bych mu dala spíš něco od srdce :-) Předpokládám, že věci, co si přál, byly právě toho rázu, co psaly holky. Pochybuju, že by si přál třeba plyšáka :-D
Já sice s otcem dcerky nejsem, ale k Vánocům jsem mu koupila plyšáka do mikrovlnky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
19.12.11 22:54

mě napadla bezdrátová myš k pc v podobě autíčka … dávám jednu manželovi právě jako blbůstku překvapení http://www.rebelie.cz/…rislusenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
19.12.11 23:00
PajaDee píše:
Na ten adrenalin taky moc není. Má rád třeba bytové doplňky, ale dej chlapovi na Vánoce vázu :zed:

a baví ho vaření? pokud jo, tak třeba elektrický mlýnek na pepř, zástěra, nebo nějaký designový otvírák na pivo :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný