Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobré odpoledne, mám na Vás prosbu, poradíte jaký dárek pro paní učitelku? Syn je ve čtvrté třídě. Dávala jsem i minulé roky, ale nějak nemám žádný nápad a tak jdu pro rady. Přemýšlela jsem, jestli dárkové balení čaje nebo sušené ovoce. Děkuji všem za odpovědi. Snad odpoví i nějaká p. uč. ![]()
Ahoj, my pravidelně děláme balíček káva + čaj.
Radila jsem se o tom s mamkou učitelkou a prý to je bezva- ptákovinek, hrnečků, mejdlíček… mají učitelky na rozdávání. ![]()
Já jsem učitelka-sice ve školce,ale snad to nevadí.Mě osobně potěšilo vždycky nejvíc něco co dělali děti s rodiči.Tak klidně jen nějakou čokoládu a k tomu ručně dělané přáníčko.Jo, hrnečků a svíček jsem měla každý rok kupu
a čokoláda je dobrá na nervy ![]()
učím 4. třídu, tak snad poradím
čaj, kafe, sušené ovoce nebo podobnou laskominu uvítá každá učitelka. Prachlapů mívá doma za předchozích let spoustu, svíček také bývá dost, ale mňaminek je poskrovnu.
Čokoláda na Vánoce je kontraproduktivní, sladkého na obalení nervů je dost. ![]()
neumisa píše:
učím 4. třídu, tak snad poradímčaj, kafe, sušené ovoce nebo podobnou laskominu uvítá každá učitelka. Prachlapů mívá doma za předchozích let spoustu, svíček také bývá dost, ale mňaminek je poskrovnu.
Čokoláda na Vánoce je kontraproduktivní, sladkého na obalení nervů je dost.
Můžu potvrdit (i když jen jako učitelka druhého stupně). Akorát jsem se trochu zarazila nad slovem prachlapů (nejdřív jsem to četla jako pra-chlapů)
. Ale vzhledem k tomu, že jsem chtěla napsat něco podobného (s výrazem lapač prachu), tak mi to došlo celkem rychle.
Já měla vždycky radost z praktických dárků - dostala jsem třeba termohrnek nebo soupravu značkových psacích potřeb (obojí bylo možná reklamní, ale to je mi fuk, slouží dodnes
). A než keramiku, to jsem už měla radši tu čokoládu - schovala jsem si ji na později, většinou to tak akorát vycházelo do konce školního roku
. Povedené keramické dárky jsem postupně rozdávala těm, kdo to má rád (ja na to nejsem vůbec, mám schovaných jen pár kousků od dětí, které mi nějakým způsobem obzvlášť přirostly k srdci).
hkac
no jo … původně tam mělo být „pracholapů“, ale ruka byla rychlejší myšlenky
a pak už se mi to nechtělo opravovat, dneska mi to tu jede nějak pomalu. Tak spoléhám na to, že to všem dojde ![]()
Temaho píše:
Jsem učitelka ve školce a dostala jsem i flašku vína
Paoloska píše:Temaho píše:
Jsem učitelka ve školce a dostala jsem i flašku vína![]()
![]()
To ti jako přineslo dítě?
Ne, tatínek ![]()
Temaho píše:Paoloska píše:Ne, tatínekTemaho píše:
![]()
Dobrej
ví co učitelky potřebujou nejvíc
(taky jsem tři roky učila)
Paoloska píše:Temaho píše:DobrejPaoloska píše:Ne, tatínekTemaho píše:
![]()
Přesně tak, nějaká čokoláda už na mě neúčinkuje
![]()
Temaho píše:Paoloska píše:Přesně tak, nějaká čokoláda už na mě neúčinkujeTemaho píše:DobrejPaoloska píše:Ne, tatínekTemaho píše:
![]()
![]()
![]()
Tak letos by mohla být lahvička něčeho ostřejšího… ![]()
Paoloska píše:Temaho píše:Tak letos by mohla být lahvička něčeho ostřejšího…Paoloska píše:Přesně tak, nějaká čokoláda už na mě neúčinkujeTemaho píše:DobrejPaoloska píše:Ne, tatínekTemaho píše:
![]()
![]()
![]()
No, jelikož jsem na mateřský tak klidně i jo ![]()
já jednou dostala bábovku, upekl jí student sám, bylo to super, věnoval tomu čas a úsilí ![]()