Vánoční dárek pro učitelku ZŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.12.11 17:22

Taky učím. Mám nejradši svíčky. Dostávám je ráda v jakémkoli množství. Mám velkou spotřebu. Mám ráda modrou barvu. Děti to vědí, takže modrá svíčka se pod stromečkem najde vždycky. Jinak velmi často dostávám hrnečky. I pěkný…ale mám jich hrozně moc a každej novej jde už teď do sklepa. Nechci psát, že ho daruju dál…ale i tak se někdy stane.

• Citovat
  • Upravit
26270
19.12.11 17:29

no minulý týden jsem porušila pravidlo „nebr úplatky, neber úplatky, neber úplatky“ … ale přece tu krabici cukroví nenechám zkazit, že jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
19.12.11 17:46

Holky, dávají děti jen třídním učitelkám? Mám prvňáčka, tak přemýšlím, jestli dát, teď podle diskuze vidím, že nejspíš jo, tak přemýšlím komu a co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
19.12.11 17:49

U nás jen třídním

• Citovat
  • Upravit
2566
19.12.11 17:51

My dáváme od začátku školní docházky třídní uč. a drobnost i družinářce. Teď je ve třetí třídě, tak budeme dávat drobnost i angličtinářce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
19.12.11 18:02
Nelisa píše:
Holky, dávají děti jen třídním učitelkám? Mám prvňáčka, tak přemýšlím, jestli dát, teď podle diskuze vidím, že nejspíš jo, tak přemýšlím komu a co.

u nás ano - případně ještě družinářce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
19.12.11 18:17
jizvíková píše:
já jednou dostala bábovku, upekl jí student sám, bylo to super, věnoval tomu čas a úsilí :)

Já dostala dort od šesťáka :* Taky vlastnoručně pečený (ani nevím, jestli pod dohledem maminky nebo úplně samostatně). Takové dárky jsou o to vzácnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
19.12.11 18:19
Nelisa píše:
Holky, dávají děti jen třídním učitelkám? Mám prvňáčka, tak přemýšlím, jestli dát, teď podle diskuze vidím, že nejspíš jo, tak přemýšlím komu a co.

Pokud má nějakého učitele, který není ničí třídní, tak bych dala i jemu. Ve školce jsem dávala i uklízečce (nebo pomocnici, nevím, jako co tam pracovala, ale podle toho, co říkala Anežka, tak asi všechno :lol: a děti ji mají rády).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.12.11 19:04

Holky, dík :kytka: za rady, právě balíme dáreček. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie