Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
no minulý týden jsem porušila pravidlo „nebr úplatky, neber úplatky, neber úplatky“ … ale přece tu krabici cukroví nenechám zkazit, že jo? ![]()
Holky, dávají děti jen třídním učitelkám? Mám prvňáčka, tak přemýšlím, jestli dát, teď podle diskuze vidím, že nejspíš jo, tak přemýšlím komu a co.
My dáváme od začátku školní docházky třídní uč. a drobnost i družinářce. Teď je ve třetí třídě, tak budeme dávat drobnost i angličtinářce. ![]()
Nelisa píše:
Holky, dávají děti jen třídním učitelkám? Mám prvňáčka, tak přemýšlím, jestli dát, teď podle diskuze vidím, že nejspíš jo, tak přemýšlím komu a co.
u nás ano - případně ještě družinářce
jizvíková píše:
já jednou dostala bábovku, upekl jí student sám, bylo to super, věnoval tomu čas a úsilí
Já dostala dort od šesťáka
Taky vlastnoručně pečený (ani nevím, jestli pod dohledem maminky nebo úplně samostatně). Takové dárky jsou o to vzácnější.
Nelisa píše:
Pokud má nějakého učitele, který není ničí třídní, tak bych dala i jemu. Ve školce jsem dávala i uklízečce (nebo pomocnici, nevím, jako co tam pracovala, ale podle toho, co říkala Anežka, tak asi všechno
a děti ji mají rády).
Taky učím. Mám nejradši svíčky. Dostávám je ráda v jakémkoli množství. Mám velkou spotřebu. Mám ráda modrou barvu. Děti to vědí, takže modrá svíčka se pod stromečkem najde vždycky. Jinak velmi často dostávám hrnečky. I pěkný…ale mám jich hrozně moc a každej novej jde už teď do sklepa. Nechci psát, že ho daruju dál…ale i tak se někdy stane.