A zase oblečení do Manducy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
471
25.4.12 11:44

diky za odpovedi a inspiraci..zkusim misto navleku teplejsi puncochy…ale je fakt ze na leto utracet vic nebudu…na podzim a zimu bych asi zkusila teplejsi boticky s navlekem Manymonths merino…uvidime no:),třeba na ně našetříme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.4.12 12:22

My měli na zimu tyto http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?…
A bylo v nich krásně teplo a mohl v nich i chodit, když bylo nejvíc zima, tak na doma (máme plovoučky) nebo i v nákupním centru za sucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
25.4.12 16:31

Já myslím, že je oblečený dobře, to, že má lýtka chladnější nevadí, sy má taky studené ruce a zima mu není. Možná zkus přes nožky přetáhnout třeba nějaký tvoje chlupatý umělý ponožky, udrží to hezky vzduch a zahřeje.

Jinak si ale myslím, že lepší, než navlíkat dítě, je něco přehodit přes oba - třeba lehkou kapsu, nebo já mám velkou mikinu nebo zavinovací svetr. V tomhle počasí, kdy chvíli svítí, chvíli fouká, mi je jen v tričku zima, takže nosím rozepnutý svetr, pokud zafouká, zapnu ho i přes syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
25.4.12 16:34

Já přes nás obě nosím mikinu, co jsem si kupovala v těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
25.4.12 22:17

Ty merino capáčky Manymonths mám ve velikosti 6-18 měsíců a dítě to nosí od jeho 8 týdnů. Sice je mu to furt velký, ale fuknci to plní a z nohou mu to nepadá. Nosila jsem ho ve stejným oblečení i když bylo kolem nuly, nebo lehce pod nulou, stačilo mu dát silnější mikinu a ta MaM kapsa a zima mu nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková