Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, jsem jedinej exot, co chodí i na písek elegantně oblečená a snaží se trochu nějak vypadat? Neříkám pořád, ale většinou jo (třeba kabátek, sukni, polokozačky…) Ostatní maminy mají převážně rifle, trička, mikiny, sportovní bundy, tenisky. Je to praktický, ale já se v tom moc necítím. Jak to máte vy?
Sice ještě máme na písek dost času, ale umím si představit jít oblečená třeba v legínách, delším svetříku a kožené bundičce..ale i v riflích a tak.. ![]()
já se ve sportovním cítím dobře, ale se sukní na písek třeba problém taky nemám, to samé letní šaty apod. ale spíš v létě
ahoj, já si myslím, že oblečení se dělí na různé, podle využití. taky záleží na tom, v čem se cítíš dobře. ale myslím, že bys našla i pěkné kousky mezi sportovním oblečením. něco ženského.
to víš, některý ženský chodí ven pořád v riflích a mikině. ať jdou do města, nebo na písek. neřeší to.
Ja se zas necitim v sukni a kabatku
. V riflich chodim bezne a na pisek klidne i ve sportovnich kalhotach. Cestou tam dobiham prcka na odrazedle a po hodince na hristi jsem kolikrat stejne spinava jak deti
.
Myslím si, že je to úplně fuk v čem půjdeš. Já nenosím nic elegantního, necítím se v tom, ošívám se a připadám si, že na mě musí všichni koukat. Za to v riflích jsem sebejistá. Každopádně mi přijde, že je to praktičtější. Třeba když jdu s malou, tak s ní lezu po všech klouzačkách, houpačkách, do písku a ona ho i po mě hází,..... a to si v něčem elegantním teda nedokážu představit
.
no, u mna elegantne sportovo
, na podpatek to necitim, ale nemam s tym problem, ked tam taka maminka pride, ved to je kazdeho vec … a ono chodime tam predsa i ked ideme niekam ala elegantne… ![]()
Tak já si třeba fat neumím představit, že bych s malou plácala bábovky, lozila po klouzačce atd v sukni a v kozačkách… zlaté rifle a tenisky… ale asi je to o vkusu každé z nás
V riflích, nedovedu si představit, že jsem v sukni s malou na klouzačce nebo skáču na trampolíně ![]()
Já chodím oblečená spíš sportovně- nové botasky, kalhoty a třeba lepší tričko,
Já třeba zase bych nemohla chodit v sukni a kozačkách
, ale samozřejmě je to každého věc..
Akorát tak jednou přišla jedna známá v podkatkách a upnutých kalhotách - prostě oblečení spíš , město, nákup atd. a spíš to bylo komické jak se tam mezi kamínkami a pískem bořila podpatkem a nohy se jí klátily…
já teda v létě chodím většinou v sukni, v šatech, jak jsou teď moderní z úpletu na tělo, k tomu žabky, nebo tak..a pohoda je na světě. ![]()
Na písku normálně stavíme bábovky atd, klouže a prolézá se sám, jen ho jistím, běhám za ním blbneme a přesto nejsem nějak zašpiněná nebo tak. Já jsem taky dřív chodila sportovně, pak do práce elegantně a nějak se mi nejde k tomu sportovnímu vrátit a vlastně ani nechci, ale koukám, že jsem asi vyjímka ![]()
No já bych neměla nervy si kontrolovat na koho vyšpulím zadek
při sběru kyblíků a nebo nahánění malého ![]()
Jako když to tak píšeš, tak já třeba taky nechodím vyloženě pořád sportovně - jako jenom mikiny a kalhoty s botaskama, ale prostě mi to přijde jako sportovní prostředí no
..
@jezika píše:
Ahoj, jsem jedinej exot, co chodí i na písek elegantně oblečená a snaží se trochu nějak vypadat? Neříkám pořád, ale většinou jo (třeba kabátek, sukni, polokozačky…) Ostatní maminy mají převážně rifle, trička, mikiny, sportovní bundy, tenisky. Je to praktický, ale já se v tom moc necítím. Jak to máte vy?
Já jen nechápu, proč musí nějak vypadat někdo v kozačkách, sukni a kabátku?
popravdě hezký rifle, pěkný tričko, svetřík a tenisky taky může být šmtncovní oblečení, mnohdy dle mě lepší než „rádoby elegantní slátanina“ ![]()
Jinak já se teda cítím v riflích dobře a i tak chodím na písek, jdu prostě tak, jak chodím normálně, nikdy jsem nebyla na podpatky, sukně jsem v jistou dobu dost nosila a v létě zas nosit budu, ale teď je to potřebné doplnit silonkami a jak jsem předevčírem zjistila batole+pes+silonky a „společenštějsí“ sukně prostě nejdou dohromady
silonky roztrhnuty, sukně zamatlaná
u mě vítězí praktičnost a pohodlí, ale pokud se ty cítíš dobře nevidím na tom nic zlého, vždycky obdivuju ty maminky na jehlách v kostýmku, jak to dokážou ![]()