Do čeho obléknout v tomhle teple?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2377
23.3.12 10:07

Do čeho obléknout?

Zdravím,do čeho bych měla obléknout svého 5 měsíčního kluka v takovýmhle teple,trošku fouká ale na sluníčku je přes 30…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
328
23.3.12 10:09

ahoj, ja oblekam podobne jako sebe..... body s dlouhym rukavem a mikinu, dolu puncochace a teplacky a dam ho do zavinovacky od emitexu a jedemmmmm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
23.3.12 10:11

Body s dlouhým, mikinu, punčocháče (kalhoty). Čepičku. V kočáře pod deku. Žádný extra teplo není… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
23.3.12 10:18

teď ještě teplo není ale odpo je venku dvacet. já teda mimi na sluníčku nemám, ale je hodně horkokrevný, mám ho jen v body s krátkým, lehké mikině a tepláčkách a lehkou deku, kterou jsem v největším teple už ani nedávala a ručky měl teplé, ale teď ráno je to něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
23.3.12 10:28

já malýmu dávám body s dlouhým, tepláčky a teplejší ponožky (nebo punčocháče a slabé ponožky), normální mikinu s kapuckou (když nemá kapucu tak bavlněnou čepičku).
Do kočáru jednu dětskou slabší larisu pod něj a jednu na něj.
Když zasvítí sluníčko a udělá se tepleji, tak odkreju tu deku.

ráno by to sneslo i slabší rukavičky ještě, protože má studené ruce, ale to mám smůlu, malej už si v kočáru hraje a rukavice překáží tak, že vříská jak pavián, dokud mu je nesundám :roll: takže jedem bez nich, s ledárnama…no zatím žije :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25075
23.3.12 10:40

Ahoj, no říká se o vrtvu víc, jak ty. Malé bude v pondělí měsíců a dávám: Body, přes to triško a mikinu. Dávala jsem teplou, ale byla očividně přehřátá, tak dávám obyč. A dole polodupačky a lehčí tepláčky a ponožky. Mám na dece v kočárku a přes ni španělskou deku. Ale teď jsem ji na chvilku vytáhla, protože brečela a má trošku zhnisaná očka. Vítr je přece jen ještě studený a jedovatý …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
23.3.12 11:12

Mam ho obleceneho stejne jako oblikam sebe (body s dlouhym, svetr nebo mikinku, kalhoty, ponozky, slabou cepici) + je ve fusaku od Lodgera.

• Citovat
  • Upravit
1626
23.3.12 11:45

holky a nepotí se vám dětičky? já mám asi divný děti :think: i to novorozeně mi brečí a je spocený, když mu do jarního fusaku dám krom podkolenek,overálku a teplý mikiny něco víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
23.3.12 11:53

Tak aby jste věděli dala jsem malýmu body s dlouhým rukávem,polodupačky a teplejší ponožky a slabou mikinku a čepičku a doktorka mě sprdla že v kočárku to je jak ve skleníku že stačej ponožky bodýčko a slabá mikinka a ta by ani nemusela bejt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
23.3.12 11:59
@Mishell píše:
Tak aby jste věděli dala jsem malýmu body s dlouhým rukávem,polodupačky a teplejší ponožky a slabou mikinku a čepičku a doktorka mě sprdla že v kočárku to je jak ve skleníku že stačej ponožky bodýčko a slabá mikinka a ta by ani nemusela bejt..

v tomhle počasí? a jako do fusaku, nebo s dekou, nebo jen tak? Jako ono je hezký, že vysvitlo sluníčko, ale tohle počasí je zrádný, fouká chladný vítr, země je studená, ve stínu je chlad. Já bych to nepodceňovala :nevim: Ale přece poznáš, jestli je dítko přehřáté? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
23.3.12 12:09

Jen tak,říkala že když je zabalenej ještě v tom kočárku,že je tam jak ve skleníku že to není moc příjemný když jim je pak takový teplo,říkala i na lehko když je 20 stupnů..že prý náký maminky zbytečně nabalujou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
23.3.12 13:04
@eVerča píše:
holky a nepotí se vám dětičky? já mám asi divný děti :think: i to novorozeně mi brečí a je spocený, když mu do jarního fusaku dám krom podkolenek,overálku a teplý mikiny něco víc :mrgreen:

malej nemá žádný fusak :mrgreen: až asi dva týdny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
23.3.12 13:08

asi taky záleží, jak ti v kočáru leží, to mé šídlo je od prsou nahoru „na vzduchu“ takže to si ještě počká, než ho dám bez mikiny…
jako jenom v body, to se zase mudra trochu zbláznila, ne?? vždyť ve stínu je zima ještě pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25075
23.3.12 13:30
@eVerča píše:
holky a nepotí se vám dětičky? já mám asi divný děti :think: i to novorozeně mi brečí a je spocený, když mu do jarního fusaku dám krom podkolenek,overálku a teplý mikiny něco víc :mrgreen:

Me se malá 5ti měsiční potila, páč mám deku v kočáru ještě pod ní a dávala jsem já fleecovou mikinu. Tak dávám jen takovou obyč bavlněnou a když ji dám spát na dvůr a nejdu ven, tak dávám do stínu. Jednou jsem já dala na sluníčko a když jsem viděla jak na ten kočár praží, tak jsem s ní utíkala do stínu. A i když má ručičny venku z deky, tak je má teploučké. A jak jsem psala, mám tu španělskou deku a tak je teploučká až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
23.3.12 17:27

Já teda byla venku kolem poledne, bylo už teplo a můj 10 měsíční syn měl jen takový dvouvrstvý kalhoty, košili s dlouhým rukávem a na to tričko s krátkým, slabou čepku, ponožky a jarní capáčky a byl teplý :think: Šli jsme teda celou dobu po slunku a moc nefoukalo :palec: Já měla jen tričko s krátkým, sukni a silonky, takže vlastně měl o vrstvu víc než já… Cestou nazpět spinkal, tak jsem přes něj hodila ještě slabou deku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková