Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Tak malá dnes venku měla body s dlouhým, tepláky, ponožky, mikinu, bavlněnou čepičku a v kočárku má pod sebou jednu deku a jednou (ikeáckou) je přikrytá + dekl na kočárek… A když jsme šly po sluníčku, tak jsem dekl sundala a deku odendala… byla teplá až moc - je jí pět měsíců… Ale co jsem tak pozorovala ty ostatní kočáry, tak jsem nechápala! Kombinézy a zimní fusaky! ![]()
Taky jsem už vyndala fusak.Malý tam má jen deku a přenosnou kabelu…Není spocený a ani mu není tak velký vedro jak bávalo ve fusaku.
Oblečený bývá podobně jako vaše holčička.
Prostě holt si některý maminky myslej, že je lepší aby bylo dítě ještě ve fusaku než bez něj…Chudáci dětičky ![]()
ahoj, a v čem byste odváželi novorozeně z porodnice, máme se narodit každým dnem a mám tašku plnou věcí, ale vůbec netušim. Přijde mi ještě chladno, ale na sluníčku je fakt pařák.
Úplně čerstvý miminko je něco jinýho - dala bych body, dupačky (nebo polodupačky) a nějaký overal (asi tlustší) a čepičku a deku.. Stejně půjde nejspíš hned do auta…
@abela píše:
ahoj, a v čem byste odváželi novorozeně z porodnice, máme se narodit každým dnem a mám tašku plnou věcí, ale vůbec netušim. Přijde mi ještě chladno, ale na sluníčku je fakt pařák.
já minulý pondělí vezla malýho v overálku,přes to dupajdy,mikina,čepička a šup do zavinovačky do sedačky. Myslím,že něco takového bohatě stačí,teď je ještě tepleji ![]()