Co na sebe do divadla

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
214
23.3.12 18:20

co na sebe do divadla

Mám takový dotaz,dlouho jsem nebyla v divadle,zítra jdeme s dcerami do loutkového divadla na Hurvínka,chci se zeptat jestli můžu mít na sobě džíny nebo musím být elegantně oblečená.Všichni mi říkají,že když to není do Národního tak to nevadí,co myslíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
525
23.3.12 18:27

Ahoj ,mají pravdu když to není národní tak je to jedno,určitě nechod jako bys šla na písek ale když půjdeš tak nějak normálně tak je to naprosto v pohodě,kord na hurvínka,já chodím normálně i na muzikály :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051

Asi, to nevadí,ale já si beru vždycky společenské kalhoty a halenku,tak bych si to vzala i na Hurvajze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Já bych se oblíkla trochu elegantněji, stejně tak bych vyšvihla děti. Nejde o to, že je to „jenom“ Hurvínek, ale o to, že je to divadlo, jde o určitou i kulturní výchovu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
23.3.12 18:35

Do jakéhokoliv divadla (vyjma alternativní scény) chodím elegantně. Ne ve velké večerní, ale nikdy v džínách. To prostě není oblečení do divadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
23.3.12 18:39
@Gladys píše:
Já bych se oblíkla trochu elegantněji, stejně tak bych vyšvihla děti. Nejde o to, že je to „jenom“ Hurvínek, ale o to, že je to divadlo, jde o určitou i kulturní výchovu. ;)

Souhlas :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15659
23.3.12 18:44

Jakoukoli sukni s halenkou nebo společenské kalhoty, džíny ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.3.12 19:16
@Gladys píše:
Já bych se oblíkla trochu elegantněji, stejně tak bych vyšvihla děti. Nejde o to, že je to „jenom“ Hurvínek, ale o to, že je to divadlo, jde o určitou i kulturní výchovu. ;)

Přesně. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
23.3.12 19:33

Kdo vleze do jakéhokoliv divadla v riflích, považuju za burana. Nevím, co by komu udělalo, kdyby se oblíkl slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.3.12 19:40
@Kemiaa píše:
Kdo vleze do jakéhokoliv divadla v riflích, považuju za burana. Nevím, co by komu udělalo, kdyby se oblíkl slušně.

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
23.3.12 19:40

Vzhledem k tomu, že džíny byly původně pracovní oděv, do divadla bych je na sebe nevzala. I když jdeš s dětmi jenom do loutkáče, je to určitá událost a měla bys jít příkladem dcerám, které určitě půjdou naparáděné. nemusíš mít hned velkou večerní, ale společenské kalhoty a nějaká pěkná halenk, to přece není až takový problém, ne?
Pak se člověk diví, že existují burani, co si do divadla na operu vezmou džíny :zed: Lidi si sice myslí, že to z jeviště není vidět, ale to není pravda, z jeviště jde toho vidět dost (i občasné dloubání v nose v zadní lóži :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.3.12 19:44

I já do toho pitomýho kina si vezmu šaty ne luxusní,ale co nosím občas i ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
23.3.12 19:58

Do divadla si beru spol. kalhoty a halenku nebo ňáký topík. A volila bych to teda asi i na dětské představení. Přece jen je to kulturní vyžití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
23.3.12 20:30

díky za názory,tak teda elegantně,holky budou mít sukni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
23.3.12 20:41

V čem jdou děti?
J8 bych z toho udělala trošku kulturu, vzala si něco hebčejšího i děti. Rifle můžeš nosit každý den, ale kdy máš příležitost se vyfiknout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková