Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@carola píše:
Jeziko,tak já jsem stejná jako ty.Kalhoty téměř nenosím,mám ráda sukýnky,kozačky,kabátky,balerínky,džíny a tenisky prakticky nenosím.
ja to ted trochu flakam, ale v sukni chodim casto a kdyz mame po ceste pisek, tak se stavime.
driv jsem chodila elegnatneji oblecena casteji, ted to trochu flakam. Sportovni styl mi ale nesedi a jen dziny a triko taky nemam rada.
@Black_Orchids píše:
jo, s tím musím bohužel souhlasit. v cizině poznám Čecha na sto honů… to jsem slyšela hlášku: „proč tady u vás (v Česku) všichni vypadají, jako kdyby šli na trénink?“
mimochodem - pohodlné oblečení nejsou jen tenisky (nebo trekové sandále) rifle a tepláky…
jo máš pravdu a prý i v zimě tu vypadáme, jako když jdeme na vysokohorskou tůru. prý cizinci nechápou, kde jsme to jako vzali. žádný kabát, šála. prostě bunda a jdeme. ![]()
Možná proto, že velká řada z nás nejezdí do práce autem z kryté garáže do kryté garáže, ale ve větru a mrazu vlakem, busem, MHD. A to je pak v kabátu pěkná kosa.
Elegantně na písek a podpatky
jo takový mamky znám, dítě mají jako slušivý doplněk. Ráda si s dětma hraju a tak si sednu na písek, nebo do trávy, na houpačku, kolotoč. Děcka občas běží kam nemají a je potřeba rychlý sprint. Jo dá se to i v podpatcích, ale pak si neužiju čas s dětmi, ani příjemný pocit být „za dámu“. Ale každej to má jinak.
ja ziju v berline a musim rict, ze uz jsem tu videla taky par skvostu - jeden pan - kratasy radoby sportovny, otevreny boty, ponozky, ledvinku a jakousi sustakovku. Asi z puvodem z vychodniho ![]()
@alviola píše:
Možná proto, že velká řada z nás nejezdí do práce autem z kryté garáže do kryté garáže, ale ve větru a mrazu vlakem, busem, MHD. A to je pak v kabátu pěkná kosa.
To není tak úplně pravda. Byla jsem překvapená, jaké je v kabátu teplo… Úplně srovnatelné se zimní bundou.
@dada12 píše:
jo máš pravdu a prý i v zimě tu vypadáme, jako když jdeme na vysokohorskou tůru. prý cizinci nechápou, kde jsme to jako vzali. žádný kabát, šála. prostě bunda a jdeme.
Svatá pravda, můj drahý třeba nechápe, že ač jsou pohory bezkonkurenčně nejlepší obuv na zimu, tak já v nich do toho města prostě nepůjdu…holt někteří pořád nerozlišují, že zimní bunda na hory, lyže apod. je na hory a lyže a né na nákupy, ale to je OT
A jak dáváte třeba dítě v sukni vyčurat? Aniž by vám bylo vidět až do žaludku ![]()
@bambula elegantni a pekny boty jsou i bez podpadku…ja treba jen proto, ze mam dite, tak nechci vypadat jak turista porad.
umazana obcas sem, ale nic hroznyho…
@bambula píše:
Elegantně na písek a podpatky![]()
jo takový mamky znám, dítě mají jako slušivý doplněk. Ráda si s dětma hraju a tak si sednu na písek, nebo do trávy, na houpačku, kolotoč. Děcka občas běží kam nemají a je potřeba rychlý sprint. Jo dá se to i v podpatcích, ale pak si neužiju čas s dětmi, ani příjemný pocit být „za dámu“. Ale každej to má jinak.
to je přesně ono, já bych třeba i vyrazila „vyfiknutá“, ale pak bych si přišla jako idiot, úplně to vydím, jak běhám kolem stromů, řvu kolo kolo v kozačkách a sukni, skláním se, lezou mi gaťky a z kabátku vytahuju ty tuny kamínků, travičky, kytiček a různých dalších jiných „dárečků“.....
@Angua píše:
A jak dáváte třeba dítě v sukni vyčurat? Aniž by vám bylo vidět až do žaludku
@Angua píše:
A jak dáváte třeba dítě v sukni vyčurat? Aniž by vám bylo vidět až do žaludku
maj plenky dokud se nevyčuraj sami
![]()
Já jsem třeba naprosto unešená ze sandálů Rieker, co jsem si koupila loni. Chodím celkem dlouhé rasy, z kopce, do kopce, mám širokou nohu… Furt jsem šetřila, kupovala v Deichmanu a nevím kde a všecko mě dřelo. U těch Riekerů se mi sice otvírala kudla v kapse, když jsem platila, ale jsou krásné a strašně moc pohodlné
A lehčí, než trekové sandály ![]()
Akorát letos jsem se dívala všecko je s podpatkem… A tak nějak nevím, jak by se mi na tom šlo z kopce, když mě potáhne dolů 30kilový kočár ![]()
Ahoj, tak já teda volím rifle, triko, svetr a kecky. A neměnila bych. V práci jsem musela nosit kostýmky, podpatky, make-up a musela jsem „vypadat“. Tak teď jsem šťastná, že můžu jít absolutně neformálně. ![]()
A přiznám se, že mamina v sukni, silonkách a podpatkách na mě působí na hřišti komicky, ale každého věc. ![]()