V čem chodíte s dětmi na písek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
327
23.4.12 21:18
@dada12 píše:
věc má ale i svou druhou stránku. například na dovolené u moře se sejdou hosté z různých zemí a dozvěděla jsem se, že na tržnicích poznají trhovci český lidi podle oblečení zákonitě. a já si toho hned druhý den všimla taky. sice se to zdá, že rádi chodíme pohodlně, ale mezi konkurencí jiných národností jsme za burany. poznávací znamení : ženská - kraťasy, uplé tričko do pasu, páskové boty, nebo žabky. muž - kraťasy, triko, páskové boty. + baculatý nesebevědomý děti, který lítaj v rámci all inclusive pro hranolky až do prasknutí.
takže myslím, že to nebude jen o té sportovní příležitosti.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
23.4.12 21:19

Zrovna nedávno jsem podobnou otázku řešila :lol: Jsem těhotná a těhu rifle mám jen jedny (plus capri apod., ale na to je ještě brzy). Jenže když jdu s malým na písek, tak jsem od písku taky a necítím se dobře, když bych měla jít v zašpiněných riflích z písku třeba do města. Tak jsem chtěla ještě nějaký víc sportovní těhu kalhoty jen na „písek“. Nakonec jsem sehnala ve výprodeji lněný, do města a k lékaři pak rifle:-) A to jsem byla dřív zvyklá spíš na elegantní oblečení, kalhoty, košile, saka apod. Ale po porodu jsem hodně zhubla, tak je mi zas pro změnu všechno velký a zatím spíš využiju sportovní styl:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
23.4.12 21:20

@jezika : jako bohužel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
23.4.12 21:20
@MishaSAD píše:
Já mám mimčo sice ještě pidi, ale když jsme měla v létě na prázdniny synovce (5let) a chtěli jsme si zajít na velké hřiště do města a né jen na vesnické průlezky, tak jsem to vyřešila tak, že jsem ho hezky oblíkla ( na cestu vlakem) a do baťůžku jsem mu dala starší kraťásky, které po tom odpoledni změnily barvu teda fest, no a na zpáteční cestu jsem ho zase oblíkala do kalhot. Tolik práce to převlíknutí nepřidá.
A co se týká maminek, tak si myslím, že když už se rozhodnu jít s dítětem na hřiště, tak chci ať si to tam užije a to většinou znamená i s mámou. Tak si neoblíknu prudce elegantní bílou sukni a podpatky, ve kterých se k písku nemůžu ani přiblížit. Ale zase na druhou stranu … vytahané tepláky a manželovo tričko je druhý extrém. Pěkné rifle, tričko a tenisky doplněné nějakým slušivým bižu je podle mě zlatá střední cesta.

Takhle to dělám já,když někam vyrážíme.Hezky ho vyfiknu a pak ho převlíknu.Nemíním za ním běhat a říkat „ne to nemůžeš,neušpoiň se,atd“
Hlavně,když si vzpomenu na sebe,co jsem prováděla. :roll: :lol: Kolikrát jsem přišla s roztrženýma teplákama,s tričkem politým barvou atd.Takže v teplácích ať si dělá co chce… :lol:

• Citovat
  • Upravit
2400
23.4.12 21:21
@reinne píše:
Zrovna nedávno jsem podobnou otázku řešila :lol: Jsem těhotná a těhu rifle mám jen jedny (plus capri apod., ale na to je ještě brzy). Jenže když jdu s malým na písek, tak jsem od písku taky a necítím se dobře, když bych měla jít v zašpiněných riflích z písku třeba do města. Tak jsem chtěla ještě nějaký víc sportovní těhu kalhoty jen na „písek“. Nakonec jsem sehnala ve výprodeji lněný, do města a k lékaři pak rifle:-) A to jsem byla dřív zvyklá spíš na elegantní oblečení, kalhoty, košile, saka apod. Ale po porodu jsem hodně zhubla, tak je mi zas pro změnu všechno velký a zatím spíš využiju sportovní styl:-)

doporučuji těhotenské legíny a dlouhé upnuté tričko, jsem v osmém měsíci a spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
23.4.12 21:21

Já vyrážím s malou ven většinou ve sportovních kalhotech (dnes třeba Hanah :mrgreen: ),triko,bunda/mikina,tenisky.V sukni si opravdu nedovedu představit jak bych fungovala na hřišti :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81482
23.4.12 21:23

V tomto období džíny, nebo nějaké pohodlné kalhoty (ne tepláky). V létě klidně šaty nebo sukni. Teď si ale nedovedu představt silonky na písku, to bych zlikvidovala tak desatery za 15 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
23.4.12 21:25

Chodím oblečená úplně normálně na hřiště. Rifle, triko, tenisky. Stavím tam bábovky, sedím v písku, válím se s malou po trávě, běhám, jezdím na skluzavce. Jo a snažím se u toho tak něják normálně vypadat a myslím, že nejvíc mi sluší úsměv a usměvavé dítě vedle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
23.4.12 21:25

Vzhledem k tomu, že se mileráda zhoupnu, sklouznu, plácám bábovičky, tak jdu v džínách, triku a sportovních botách. :jazyk: Nepotřebuju vypadat jako Miss Hřiště. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
23.4.12 21:26
@dada12 píše:
věc má ale i svou druhou stránku. například na dovolené u moře se sejdou hosté z různých zemí a dozvěděla jsem se, že na tržnicích poznají trhovci český lidi podle oblečení zákonitě. a já si toho hned druhý den všimla taky. sice se to zdá, že rádi chodíme pohodlně, ale mezi konkurencí jiných národností jsme za burany. poznávací znamení : ženská - kraťasy, uplé tričko do pasu, páskové boty, nebo žabky. muž - kraťasy, triko, páskové boty. + baculatý nesebevědomý děti, který lítaj v rámci all inclusive pro hranolky až do prasknutí.
takže myslím, že to nebude jen o té sportovní příležitosti.

jo, s tím musím bohužel souhlasit. v cizině poznám Čecha na sto honů… to jsem slyšela hlášku: „proč tady u vás (v Česku) všichni vypadají, jako kdyby šli na trénink?“
mimochodem - pohodlné oblečení nejsou jen tenisky (nebo trekové sandále) rifle a tepláky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
23.4.12 21:28
@beckie píše:
Chodím oblečená úplně normálně na hřiště. Rifle, triko, tenisky. Stavím tam bábovky, sedím v písku, válím se s malou po trávě, běhám, jezdím na skluzavce. Jo a snažím se u toho tak něják normálně vypadat a myslím, že nejvíc mi sluší úsměv a usměvavé dítě vedle sebe.
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
23.4.12 21:29

Já chodím v riflích,ale rozhodně se líp cítím v teplákách.Nejsou tepláky jako tepláky.Myslím si,že mám hooodně slušivé a značkové (ne pruhy a fajky-nemusím).To je na každym,maminky hogo fogo jsou divný.Já se s dětma ráda válím na trávě nebo na štěrku,miluju když se smějí a jsem schopna téměř všeho,aby se smály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
23.4.12 21:30
@janca84 píše: :palec: :palec:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: Jsme prostě válecí a milující.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
23.4.12 21:31
@jezika píše:
Ahoj, jsem jedinej exot, co chodí i na písek elegantně oblečená a snaží se trochu nějak vypadat? Neříkám pořád, ale většinou jo (třeba kabátek, sukni, polokozačky…) Ostatní maminy mají převážně rifle, trička, mikiny, sportovní bundy, tenisky. Je to praktický, ale já se v tom moc necítím. Jak to máte vy?

Jeziko,tak já jsem stejná jako ty.Kalhoty téměř nenosím,mám ráda sukýnky,kozačky,kabátky,balerínky,džíny a tenisky prakticky nenosím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
23.4.12 21:32
@jezika píše:
Ahoj, jsem jedinej exot, co chodí i na písek elegantně oblečená a snaží se trochu nějak vypadat? Neříkám pořád, ale většinou jo (třeba kabátek, sukni, polokozačky…) Ostatní maminy mají převážně rifle, trička, mikiny, sportovní bundy, tenisky. Je to praktický, ale já se v tom moc necítím. Jak to máte vy?

Jeziko,tak já jsem stejná jako ty.Kalhoty téměř nenosím,mám ráda sukýnky,kozačky,kabátky,balerínky,džíny a tenisky prakticky nenosím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková