Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky,
vždycky, když koukám na reklamy na vložky nebo tampóny tak tam chodí ženský zásadně v bílém oblečení. Tak by mě zajímalo jestli i vy tak chodíte když máte menstruaci? Já si teda netroufám chodit v bílém když to mám. Mám pak pořád nervy, aby se mi nestala nějaká nehoda a trapas.
Nechodím v bílém oblečení (teda kromě pracovního) i když to nemám. Jsem prase a určitě bych byla hned špinavá.
Při MS si to nedovedu představit už vůbec.
Vždycky jsem obdivovala každýho, kdo si na sebe vzal bílý kalhoty. ![]()
co mám děti, tak bílé skoro nemám
ale když mám náladu, tak to neřeším a oblékám se podle nálady a ne podle fyzického stavu
takže odpověď je ano, chodím i v bílém. používám tampony, takže tam opravdu nehoda nehrozí.
V bílém nechodím skoro vůbec, ale kvůli menstruaci to neřeším. Nehody se mi nestávají, kdyžtak tampón + vložka to jistí, ne?
To je srandovní dotaz. Já v bílém nechodím nikdy teda košili nebo triko třeba jo a klidně i když mám menstruaci
, kalhoty bílé nevlastním ![]()
Také nemám bílé kalhoty ..myslím ,že by to mé postavě nelichotilo.
Jinak ony ženy v reklamách vůbec divně vypadají..Jdou leštit dřez nebo vanu a mají puky a svetřík ton v tonu a vlasy rozpuštěné a naondulované
Nebo si hrají s dětmi na koberci a mají halenku.. ![]()
Kallkapo- máš hezký citát dole, moc se mi líbí ( jen se opovažuji upozornit na chybičku ve slově moment.)
![]()
@Kallkapa píše:To je srandovní dotaz. Já v bílém nechodím nikdy teda košili nebo triko třeba jo a klidně i když mám menstruaci
, kalhoty bílé nevlastním
Já vím, že to je sranda
ale jsem prostě zvědavá no ![]()
Bílé kalhoty nosím jen v práci, nebojím se nehod
Ty reklamy na vložky a tampóny mi přijdou divné ![]()
Bílé kalhoty nenosím nikdy. Za prvé si na ně netroufám s ohledem na svoje pozadí
za druhé bych byla neustále špinavá, já jsem na to expert.
![]()
Bílé kalhoty mám jedny - takové jako rifle. Nosím je ale jedině s tunikama, co zakryjou zadek. Ne, že bych ho měla tak obrovský, ale cítím se tak líp.
Na léto mám několikery kraťasy a 3/4ťáky v bílém, cítím se v nich dobře.
Ale pravda je, že při ms nosím buď sukně, nebo tmavší kalhoty.
Já nic bílýho na nohy snad nemám, možná tak nějaký letní pláťáky.
Bílé oblečení ani nemám, obdivuju ty na nichž bílá zůstane bílá
Jaký já měla strach, že na svatbě ty půjčené šaty nějak znehodnotím…
Díky za odpovědi já už se bála, že jsem exot když nechci bílé oblečení ![]()
@Lizbeth píše:Kallkapo- máš hezký citát dole, moc se mi líbí ( jen se opovažuji upozornit na chybičku ve slově moment.)![]()
Děkuji za upozornění ![]()
Mám dvoje bílé kalhoty, bílou dlouhou sukni, bílé šaty, miluju je a chodím v tom kdykoli můžu. Při ms podle toho, jaká je. Když to ze mě valí a nevím, kdy co může prosáknout, tak to si vezmu radši klasické rifle a nějakou extra vložku a extra tampon. Při běžné ms klidně v bílém. ![]()