Bílé oblečení při MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23864
24.3.12 13:31

Bílé oblečení

Ahoj holky,
vždycky, když koukám na reklamy na vložky nebo tampóny tak tam chodí ženský zásadně v bílém oblečení. Tak by mě zajímalo jestli i vy tak chodíte když máte menstruaci? Já si teda netroufám chodit v bílém když to mám. Mám pak pořád nervy, aby se mi nestala nějaká nehoda a trapas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8523
24.3.12 13:34

Nechodím v bílém oblečení (teda kromě pracovního) i když to nemám. Jsem prase a určitě bych byla hned špinavá. :lol: Při MS si to nedovedu představit už vůbec.
Vždycky jsem obdivovala každýho, kdo si na sebe vzal bílý kalhoty. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21470
24.3.12 13:35

co mám děti, tak bílé skoro nemám ;-) ale když mám náladu, tak to neřeším a oblékám se podle nálady a ne podle fyzického stavu ;-) takže odpověď je ano, chodím i v bílém. používám tampony, takže tam opravdu nehoda nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994

V bílém nechodím skoro vůbec, ale kvůli menstruaci to neřeším. Nehody se mi nestávají, kdyžtak tampón + vložka to jistí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566

:lol: To je srandovní dotaz. Já v bílém nechodím nikdy teda košili nebo triko třeba jo a klidně i když mám menstruaci :lol: , kalhoty bílé nevlastním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.3.12 13:40

Také nemám bílé kalhoty ..myslím ,že by to mé postavě nelichotilo.

Jinak ony ženy v reklamách vůbec divně vypadají..Jdou leštit dřez nebo vanu a mají puky a svetřík ton v tonu a vlasy rozpuštěné a naondulované :mrgreen: Nebo si hrají s dětmi na koberci a mají halenku.. ;)

Kallkapo- máš hezký citát dole, moc se mi líbí ( jen se opovažuji upozornit na chybičku ve slově moment.) :oops: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
24.3.12 13:42
@Kallkapa píše: :lol: To je srandovní dotaz. Já v bílém nechodím nikdy teda košili nebo triko třeba jo a klidně i když mám menstruaci :lol: , kalhoty bílé nevlastním :mrgreen:

Já vím, že to je sranda :mrgreen: ale jsem prostě zvědavá no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.3.12 13:43

Bílé kalhoty nosím jen v práci, nebojím se nehod :) Ty reklamy na vložky a tampóny mi přijdou divné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21968
24.3.12 13:45

Bílé kalhoty nenosím nikdy. Za prvé si na ně netroufám s ohledem na svoje pozadí :mrgreen: za druhé bych byla neustále špinavá, já jsem na to expert. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
24.3.12 13:51

Bílé kalhoty mám jedny - takové jako rifle. Nosím je ale jedině s tunikama, co zakryjou zadek. Ne, že bych ho měla tak obrovský, ale cítím se tak líp.
Na léto mám několikery kraťasy a 3/4ťáky v bílém, cítím se v nich dobře.
Ale pravda je, že při ms nosím buď sukně, nebo tmavší kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.3.12 13:53

Já nic bílýho na nohy snad nemám, možná tak nějaký letní pláťáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
24.3.12 14:02

Bílé oblečení ani nemám, obdivuju ty na nichž bílá zůstane bílá :mrgreen: Jaký já měla strach, že na svatbě ty půjčené šaty nějak znehodnotím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
24.3.12 14:02

Díky za odpovědi já už se bála, že jsem exot když nechci bílé oblečení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
24.3.12 14:07
@Lizbeth píše:Kallkapo- máš hezký citát dole, moc se mi líbí ( jen se opovažuji upozornit na chybičku ve slově moment.) :oops: :mavam:

Děkuji za upozornění :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
24.3.12 14:27

Mám dvoje bílé kalhoty, bílou dlouhou sukni, bílé šaty, miluju je a chodím v tom kdykoli můžu. Při ms podle toho, jaká je. Když to ze mě valí a nevím, kdy co může prosáknout, tak to si vezmu radši klasické rifle a nějakou extra vložku a extra tampon. Při běžné ms klidně v bílém. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková