Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Lizbeth píše:
Také nemám bílé kalhoty ..myslím ,že by to mé postavě nelichotilo.Jinak ony ženy v reklamách vůbec divně vypadají..Jdou leštit dřez nebo vanu a mají puky a svetřík ton v tonu a vlasy rozpuštěné a naondulované
Kallkapo- máš hezký citát dole, moc se mi líbí ( jen se opovažuji upozornit na chybičku ve slově moment.)Nebo si hrají s dětmi na koberci a mají halenku..
![]()
Jo a nejlepší je, když je například v kině, tramvaji nebo v obchodě a vytáhne Perwoll, či jiný prací prostředek.
![]()
Jinak k tématu. Zásadně nenosím bílé oblečení, byla bych jak prase do dvou minut, jak se znám. ![]()
S bílou mám vůbec problém. Než nasoukám děti do auta, jsem jako prase, a taky to pak neumim pořádně vyprat.Kdyby ty, které mají oblečení stále bílé, napsaly jak to dělají, budu všem vděčná.
@andreama píše:
S bílou mám vůbec problém. Než nasoukám děti do auta, jsem jako prase, a taky to pak neumim pořádně vyprat.Kdyby ty, které mají oblečení stále bílé, napsaly jak to dělají, budu všem vděčná.
No to by mě taky zajímalo.
![]()
Všechno bílé, co si obleču, nosím maximálně půl dne, pak už je na tom dost vidět. Někdy ani půl dne ne - pásám děti v autě a mladší se mi podrážkou otře o nohu a je vymalováno, běžím se převlíct.
Jinak všechno bílý před praním namáčím. Jiný prádlo nenamáčím, ale u bílého se mi to fakt osvědčilo.
@lovesmile píše:
Jo a nejlepší je, když je například v kině, tramvaji nebo v obchodě a vytáhne Perwoll, či jiný prací prostředek.![]()
Ja nosila rada v lete bily plataky, se sirok.nohavicemi a snurkou v pase, ty jsou o.k. a zadelany jsem je mela malokdy (nejrychleji se uspini spodni lem nohavic, od prachu na chodnicich), ted nosim spis tmavsi kalhoty, ale ted se mi hrozne libi moda dlouhych sukni a satu a loni v lete jsem strasne vahala, zda si koupit dlouhou bilou sukni. Byla nadherna, ale fakt az na zem, tak jsem do ni radsi nesla - vzhledem ke kocaru, jeho noseni nahoru po schodech atd, ale bylo mi to lito
. Letos to taky jeste vynecham (misto vozeni kocaru budu poponaset koloodrazedlo
) a pristi rok kdovi, jestli jeste budou moderni- takze tuhle modni vlnu asi prosvihnu, bohuzel ![]()
Jinak spojeni bileho s ms jsem nikdy neresila, zadna nehoda se mi nikdy nestala. Pouzivam tampony. Ale je fakt, ze tanga pod bily kalhoty bych si s ms ty prvni 2-3 dny asi nevzala ![]()
Příspěvek upraven 24.03.12 v 15:19
@veny1 píše:![]()
![]()
jj, to je dobry, a jeste kdyz se u toho chlap divi, ze to nee, ze to nemuze byt nove
![]()
Mám bile lnené oblečeni-tříčtvrteční kalhoty a v lete jsou moc pohodlne, ovšem brát si je u MS by mne nenapadlo…
Bila trika nosím, ale daleko méně nez tmava a barevná a bude to i tím, že mám snad jen dve bílé podprsenky a dve telove, nejvice spodního prádla mám černého…
A vubec je fakt, že od doby, kdy mám děti tak je poměr tmavého a barevného oblečení v poměru 80% oproti svetlemu z praktických důvodu…