Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nečetla jsem diskuzi, jen původní dotaz..Ta vaše školka je v minulém století nebo co? ![]()
U nás je ve všech školkách standartem pokrývky s umělých vláken, ve třídách nejsou závěsy ani koberce, kromě konce školního roku se nesmí do třídy nosit živé květiny..
Alergiků je dost a toto je přímo ve školním řádu..Já bych se obrátila někam „výš“, jak to řešit
![]()
Holky děkuju za příspěvky. Ve školce krčí rameny - peníze nejsou. Musím sehnat sponzory, nebo bohužel polštáře zafinancovat sama. Polštářky tam jsou už hoodně dlouho (ještě já jsem na nich spávala) a pochybuji, že byly někdy čištěny. Dnes mi učitelka řekla, že to peří čistit nemusí, když je povlíkají
.
No tak to bych se teda poptala na hygieně, protože myslím, že povlečení by stačit nemělo. Jak je to možný, aby někde měli takhle starý polštáře?
Děs. ![]()
To víš že ti jako argument řeknou, že nejsou prachy, pak nemusejí nic řešit, ale ony nějaké peníze jsou, jen je otázka, na co s nimi počítají.
Ale já jsem po nich peníze nechtěla. Jenom jsem oslovila maminky a sponzory. To se jim nelíbilo, prý to zaplatí sami, až na to budou mít… Toho jsem se bála, to mám čekat do kdy?????????? Malý má rozškrábaný obličej, teče mu z nosu a jedno oko má jak basedovku. A učitelky mi řeknou, že mám vydržet
. Ve středu jedu na ALERGO k našemu panu doktorovi. Tak ten mi dá pořádný kapky. Zachránil mi malýho, když mu byly 4 měsíce. O rok později ho měl znovu na JIPce 2×. Nevím, co mu mám říct… Já ale pracovat musím.
No tak pokud ředitelka odmítá sponzorský dar a zároveň odmítá řešení, tak zajdi na školský úřad, prostě k jejím nadřízeným a řeš to tam. Co to je za blbost odmítnout sponzorský dar?
Nechápu, že není ráda za ušetřené peníze, u nás teda byli rádi hodně. ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Taky mě překvapuje peří ve školce. Tak buď zatlačit na příslušná místa, aby koupili peřinky a polštáře nové(ať mi netvrdí, že je jediný s alergií na peří - předhoď to na rodičáku pokud nějaký máte), nebo sponzorský dar, nebo změnit školku (což se v dnešní době snadněji řekne než udělá.
No nemáš to jednoduché, držím pěsti