Aaa zase ta předkožka....

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
16.12.08 20:03

Holky, prosím Vás, ta mast, to jako přetáhnete, co to jde a pak zevnitř,jak je to přilepený, kolem dokola namažete?
Díky!
 N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
17.12.08 20:40

Andrino - to mi jde úplně mráz po zádech, když to čtu…nás právě na té urologii důrazně varovali, že kdybysme přetáhli a předkožka nešla vrátit zpátky tak OKAMŽITĚ na pohotovost. Že prej se tam může zaškrtit nějaká tepna či co :evil: No a pak jsem měla s ledovým klidem 3× denně přetahovat, když synek kvičel jak podsvinče, já zpocená až na … (víte kde), prostě hnus :!

Nat77 - s mastičkou neporadím, ale docela se tady divím, já jsem žila v domění, že to „pouhé“ obkroužení je bezbolestné a ono není, jak čtu. Fujtajbl. Taky mi uniká smysl těchto zákroků :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
18.12.08 09:29

Fifik-mě nikdo nic neřekl bohužel.Takže doma jsem prostě měla přetáhnout,namazat a stáhnout zpět.že to není vůbec snadné…tak to mi došlo až doma.
A co se může stát,jak píšeš,jsem ani netušila.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
19.12.08 20:04

Ahoj, tak nám taky nejde úplně přetáhnou , na jedné straně je přilepená…
Na tříleté mi Dr. řekl ,že do pěti let je čas, máme nadále přetahovat (uvolňovat) ve vodě…(mimochodem o přetahování se zmínil ,až ve dvou letech, prý se to dřív nemá dělat -byl dlouhá léta primářem na Fifejdách a opravdu je dobrý) … řeší se to jen pokud je zúžená, či jsou záněty, přilepení je dle něj normální :wink: … a říkal že musíme velmi opatrně aby nedošlo k „popraskání“…myslím ,že to má logiku…osobně bych nikam nešla - tedy pokud je opravdu jen přilepená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
19.12.08 21:19

Marie, tos mě uklidnila, asi toho taky nechám být a taťka bude „pracovat“ na uvolnění, nesnáším takový ty alibistický kecy některých Dr. ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
19.12.08 22:12

hmm , ono nejhorší jsou ty „komunistické“ Dr., ty jedou podle svých starých mouder, kdy se začalo přetahovat hned po narození a jak to nebylo do roku tak to bylo strašné a muselo se to silou :twisted: :twisted: :twisted: … takové miluji, sestra má takovou a já jsem se s ní pohádala hned jak se přišla podívat na synovce- moudra jako: kojit jen po 3.hod, dávat čaj, kojit stačí 6.týdnů, nebude mu brát krev - to by ho bolelo 8O :roll: (byla jsem u sestry na „výpomoc“), něco takového bych hnala svinským krokem :roll:
Já byla jednou na poradně a náš Dr. tam měl zástup - právě takovou…no jak jsem ji švihla po ruce si bude dlouho pamatovat :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.3.09 20:05

ahoj holky, taky přidám zkušenost, teda ne s dětma, ale s manželem. V dětství prý přetahoval, byl poučený od maminky, ale pořádně začal až asi v 18, kdy mu neúplné přetažení začalo vadit v sexuální oblasti. A normálně to rozcvičil. Takže, pokud kluci nemají žádné jiné přidružené komplikace jako zánět, určitě bych to nikam nehnala, a raději v těch 17, 18 než stresovat a trápit tříletého prcka u hysterického doktora řezníka.

• Citovat
  • Upravit
68
16.4.09 16:29

jak to tady čtu,tak jsem ráda že mám 3 holky…i když jestli je to kluk,nebo holka,to je jedno,holky mají zase jiný problémy,že jo?
tak držím palečky ať se to upraví samo bez drastických metod a hlavně bezbolestně :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.4.09 13:27

pomoc po zákroku

Co lékař to jiný názor.
Jinak rada - po obkroužení to pálí a bolí při močení. Stará babská rada zní - najděte starou misku, natočte do ní příjemně vlažnou vodu a ať chlapec ponoří do vody penis a potom močí. Nemusí to být jen voda, klidně udělejte odvar z heřmánu - má to i hojivý účinek. Mělo by to odstranit pálení a do týdnu, maximálně 14 dní je to v pohodě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML