ABC Design Amigo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5239
6.10.10 17:32

ABC DESIGN AMIGO

Ahoj holky,

rozhodli jsme se pořídit golfky a po dlouhém vybírání jsme se rozhodli pro tyhle..
 http://www.slune-cz.cz/…-amigo-2010/

Vzhledově mi padly do oka hned na první pohled, splňují vše, co potřebujeme a i cena je super. :palec:

Jenomže je nikde u nás v Plzni nemají, abych si je vyzkoušela a tak budu objednávat na slepo. :roll:

Mám strach jen z dvou věcí. Abychom při chůzi nekopali do koleček a aby byly rukojeti dost vysoké.

Budu ráda za každou zkušenost.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonym185
6.10.10 17:41

Ahoj,tak jsem na netu nikde nenasla,jak jsou rukojeti vysoke,ale ja jsem to vzdy resila tak,ze jsem si do obchodu zavolala a tam mi vzdycky kazdy vysel vstric,nemuzu si stezovat :palec: .
S kopanim do kolecek neporadim uz vubec,ale cim jsou rukojeti delsi,tim se snizuje riziko kopani,tohle mi rekla jednou prodavacka.
A tady je mas jeste levnejsi :wink: .

http://www.malvik.cz/…n-Amigo-2010

• Citovat
  • Upravit
5239
6.10.10 17:44

Já jsem dala odkaz, kde jsou nejlíp vidět a nejlíp popsané. :wink: Jinak je mam vyhlídnutý za 2990,– :palec:

To je jasný, že čím jsou delší rukojeti, tím je riziko kopání do koleček menší. Bohužel to z fotky nepoznám a tak doufám, že se najde někdo, kdo má golfky doma. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
7.10.10 00:19

Fakt je nikdo nemáte? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
8.11.10 06:14

Ahojky,jak jsi se rozhodla?Koupila jsi si nakonec ty golfky ABC DESIGN AMIGO?Můžeš se podělit se zkušenosti?Také se mi líbí a moc.Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
22.5.12 18:10

ROzhodla jsem se koupit tyto golfky; jen mě mate, že délka opěrky je 45 cm :think: Teď když malá sedí v golfkách, tak potřebuje cca 50 cm (je jí rok a měří 82 cm). Nemáte někdo zkušenost nebo i s podobnými? Budu je kupovat z MMB, tak by vrátit nešly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí