Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte ženy,
máte některá zkušenosti s kočárkem ABC Design Style??? Dneska jsem si ho vybrala v obchodě a přišel mi super i do terénu. Co vy na to??? ![]()
@Zuuzle píše:
Ahojte ženy,
máte některá zkušenosti s kočárkem ABC Design Style??? Dneska jsem si ho vybrala v obchodě a přišel mi super i do terénu. Co vy na to???
Ja mam pro maleho viper 4s style 2015. Je suprove odpruzeny a sportaku je uz prodlouzena i zadova operka. Hluboka korba taky dost velika ikdyz se to na prvni pohled nezda - ma rozmery jako vetsina koacrku. Vybirali jsme ho prave take hlavne do terenu. Jedine co je mozna tak horsi je jeho vetsi vaha ale za to je zas stabilnejsi ![]()
@Dianela Mě se líbi, ze ma ty přední kolečka dál od sebe. Sice je složený větších rozměrů, ale to mi asi neva
A jak si spokojená s jízdou v terénu??
@Zuuzle s nasim koupenym jsem jeste nejela ale obcas povozim maleho kamaradky, ktera ho ma take a jezdi se s nim super. Ta nova edice je uz skvele odpruzena, fakt zatlacis za madlo a kocar se houpe
s kamaradkou vetsinou chodime po lesnich cestach a super. Budes vyuzivat korbu i sportak?
@Dianela Určitě obojí, ale rodím v březnu, takže sporťák předpokládám bude aktuální až tak v listopadu
uvidíme jak moc přerostlé dítko budeme mít ![]()
Měla jsem Viper 4s z 2013. Ve variantě korbička byl super na ježdění po městě i do terénu, skvělý je košík - dobře se vezl, projel všude. Se sporťákem jsem vyjela jen párkrát - absolutně mi nevyhovovalo těžiště při otočení sedačky po směru jízdy - kočár byl pocitově daleko těžší a ani sedačka nebyla pro syna pohodlná… takže jsme po přechodu na sporťák kočár měnili. Doporučuju vyzkoušet i tuto variantu, nejlépe s půjčeným odrostlejším dítkem ![]()
@Fossilla co vim od kamaradky tak to teziste je desny kdyz je sedacka v proti smeru jizdy
Kdyz jsem si ho u ni zkousela tak to bylo uplne v pohode - jezdi se sedackou po smeru jizdy. 2013 jeste nemela ani prodlouzenou zadovou operku ne?