Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobré víkendové odpo, chtěla bych se zeptat, máte některá zkušenosti s kočárkemABC Design Viper 4S Edice Style 2015?Uvažujeme o jeho koupi, děkuji
Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4SJa uz si ho objednala, odzkoušeno zatím jen v krámě ale velmi poctivě
velmi lehce se ovládal a i se velmi dobře sundavala korbička. Já se zamilovala
a dokonce sem k nemu objednala hlubokou korbicku co se dá v autě připásat místo klasického vajíčka. Hidnotili ho i v v pořadu chytré mámy a uspěl velmi dobře. Omlouvám se za chyby, píšu z mobilu ![]()
Mam obyc Viper 4S 2015. Myslim, ze kvalitni, akorat to skladani je trochu zvlastni. Svagrova ma zakoupen model 2011 a u druheho ditka uz nefunguje pokazde snadno. Z korbicky maly vyrostl docela brzy, okenko do korby i sportaku se neda plne zakryt, takze malemu prosvita do oci z boku. Striska u sportaku je takova nedokonala, podle toho v jake je poloze, mu tam bokem nekdy muze foukat. U korby ma striska jen dve polohy, nahore nebo dole. Kabela u korbicky mi tam docela prekazela. Jinak OK. Nekdo rika, ze dite ze sportaku dite sklouzava, ale tak dobre jeste nesedi, abych mohla posoudit. Za me doporucuji koupit slunecnik, je fajn
Děkuji za odpověď. No já se zamiloval, když projel kolem mne, paní si musela myslet, že jsem divná jak jsem nakukovala abych přečetla název
Potom vyhledala na netu a zamilovala se úplně, ovšem jen do vzhledu, proto chci zjistit, má-li naše láska šanci
Jinak jsem z obchodu nepoznala, zda-li se jedná jen hluboký, anebo kombinace se sporťákem za cenu cca 13.000., sedí to? Mne ještě oslovilo otočení sporťáku proti směru jízdy.
@Millinek cena je za sporťák i hlubokou korbičku dohromady. Takže to je jen další plus ![]()