ABC Design Viper 4S Edice Style 2015

4
19.9.15 15:27

ABC Design Viper 4S Edice Style 2015

Dobré víkendové odpo, chtěla bych se zeptat, máte některá zkušenosti s kočárkemABC Design Viper 4S Edice Style 2015?Uvažujeme o jeho koupi, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
247
19.9.15 17:21

Ja uz si ho objednala, odzkoušeno zatím jen v krámě ale velmi poctivě :) velmi lehce se ovládal a i se velmi dobře sundavala korbička. Já se zamilovala :srdce: :jazyk: a dokonce sem k nemu objednala hlubokou korbicku co se dá v autě připásat místo klasického vajíčka. Hidnotili ho i v v pořadu chytré mámy a uspěl velmi dobře. Omlouvám se za chyby, píšu z mobilu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
19.9.15 18:49

Mam obyc Viper 4S 2015. Myslim, ze kvalitni, akorat to skladani je trochu zvlastni. Svagrova ma zakoupen model 2011 a u druheho ditka uz nefunguje pokazde snadno. Z korbicky maly vyrostl docela brzy, okenko do korby i sportaku se neda plne zakryt, takze malemu prosvita do oci z boku. Striska u sportaku je takova nedokonala, podle toho v jake je poloze, mu tam bokem nekdy muze foukat. U korby ma striska jen dve polohy, nahore nebo dole. Kabela u korbicky mi tam docela prekazela. Jinak OK. Nekdo rika, ze dite ze sportaku dite sklouzava, ale tak dobre jeste nesedi, abych mohla posoudit. Za me doporucuji koupit slunecnik, je fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.9.15 09:11

Děkuji za odpověď. No já se zamiloval, když projel kolem mne, paní si musela myslet, že jsem divná jak jsem nakukovala abych přečetla název :roll: Potom vyhledala na netu a zamilovala se úplně, ovšem jen do vzhledu, proto chci zjistit, má-li naše láska šanci ;) Jinak jsem z obchodu nepoznala, zda-li se jedná jen hluboký, anebo kombinace se sporťákem za cenu cca 13.000., sedí to? Mne ještě oslovilo otočení sporťáku proti směru jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.9.15 09:12

Děkuji za názor a zkušenosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
20.9.15 12:24

@Millinek cena je za sporťák i hlubokou korbičku dohromady. Takže to je jen další plus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí