Absorbční plenky dětské

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
177
4.1.16 16:20

absorbční plenky dětské

Maminky,,dostaly jsme od pojištovny poukaz na plenky,,(syn je autistický s mentální retardací),,,jelikož nam naše dětská dr. vypsala značku SENI a malému nesedí má po nic červenou kuži,,doporučila mě at zkusim na netu vyhledat sama nejaké plenky která by synovi mohly sedet,,,bohužel jemu nejvic vyhovují Pampersky a ty pojištovna neproplácí,,,nemáte nekterá zkušenost s nejakou kvalitní dobro značkou ktará se vam fakt osvědčila? nebo je třeba možnost sehnat nejaké vzorky? prozatím moc díííky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8389
4.1.16 16:26

@baruna1 vzorky by ti měli dát ve zdravotnické prodejně, nebo lékárně. Nemám osobní zkušenosti, ale dělala jsem ve zdrav. prodejně a těch značek je fakt dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
4.1.16 17:54

My s pemprskama mame take problem a nejsme jedini, chvalim si znacku z DM babylove… Cenove supr a plinky lepsi, sedi suprove a zadne podrazdeni, pouzivaji je ted snad vsichni.. Nebo take ty Tesco ale s temi nemam zkusenost.. Lepsi nez ty drahe pliny po tech diteti naskocili pupinky nebo zarudnuti pokazdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
4.1.16 18:07

Nám ale právě pampersky vyhovují ale pojištovna je nehradí…chtěla jsem prave sehnat nejaké podobné zeleným pampers,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí