Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky,,dostaly jsme od pojištovny poukaz na plenky,,(syn je autistický s mentální retardací),,,jelikož nam naše dětská dr. vypsala značku SENI a malému nesedí má po nic červenou kuži,,doporučila mě at zkusim na netu vyhledat sama nejaké plenky která by synovi mohly sedet,,,bohužel jemu nejvic vyhovují Pampersky a ty pojištovna neproplácí,,,nemáte nekterá zkušenost s nejakou kvalitní dobro značkou ktará se vam fakt osvědčila? nebo je třeba možnost sehnat nejaké vzorky? prozatím moc díííky ![]()
@baruna1 vzorky by ti měli dát ve zdravotnické prodejně, nebo lékárně. Nemám osobní zkušenosti, ale dělala jsem ve zdrav. prodejně a těch značek je fakt dost.
My s pemprskama mame take problem a nejsme jedini, chvalim si znacku z DM babylove… Cenove supr a plinky lepsi, sedi suprove a zadne podrazdeni, pouzivaji je ted snad vsichni.. Nebo take ty Tesco ale s temi nemam zkusenost.. Lepsi nez ty drahe pliny po tech diteti naskocili pupinky nebo zarudnuti pokazdy
Nám ale právě pampersky vyhovují ale pojištovna je nehradí…chtěla jsem prave sehnat nejaké podobné zeleným pampers,,,