Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojte, nedávno jsem tady narazila na téma, kde byly odkazy na takový „udělátka“ (
) co se navlíkly v zimě na boty aby neklouzaly, chtěla bych to koupit babičce ale nemůžu to najít
. Nevíte někdo co myslím? ![]()
Tak nevim, proč ten odkaz nejede ![]()
Příspěvek upraven 11.12.14 v 16:01
@martina.se joooo, nesmeky, děkuji moc, oboum
. Odkaz sice nefunguje ale už se k tomu nějak dopracuju.
@Ziina normálně dej na googlu nesmeky - ono Ti to najde moře druhů, záleží, jaké chceš - jen na špičku, na celou botu, jak tvarované, z jakého materiálu, za jakou cenu. ![]()
@martina.se už se po nich dívám, jenže se v tom nevyznám
. Ty říkáš, že jsou super, takže mně můžeš nějaký doporučit?
Asi bych chtěla na celou botu, babička se bojí v zimě chodit ven
.
@Ziina potom zvol něco na tento způsob: odkaz
budou se jí dobře nandavat, pořizovala jsem pro rodiče.
@martina.se http://www. sanomed. cz/e-shop/protiskluzove-navleky/citytrack zrovna je tady mám otevřený
. Tak děkuji
.
@Ziina není zač. Tyhle se jednoduše nandavají, mají hřeby, klouzat to nebude ![]()
@martina.se tak to je paráda, jsem ráda, že jsem tady na to narazila, bude mít určitě radost
.
@Ziina rozhodně.. já to pořídila našim, mamka s tim chodí i po horách, což nikdy dřív nedělala. A berou si je na ven kdykoliv víc napadne, nebo jak je náznak ledu atd.. ![]()
@martina.se babička má právě sešroubovaný obě nohy a bojí se, že kdyby ji to podklouzlo a spadla, tak že si s těma šroubama nějak hne, tak se bojí chodit ven ale musí, bude to určitě nosit i když nebude sníh ani námraza. Prostě v zimních mesících to nasadí a zjara sundá
.